Modelism - RHC Forum: alta barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

alta barcuta 2 cuve

#271 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 31 October 2012 - 07:19 AM

Adistul, la 31 October 2012 - 12:36 AM, a spus:

Poate te inspira si antibradisul din inox... sau Kortul facut din cutie de Orbit... la care facea Stelica referire anterior... facandu-ma "inventator" ( nu ca n-as fi ):
2.jpg 3.jpg

Sistem kort + 2 carme?!!? Asta da inventeala de inventator............... :)
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#272 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 31 October 2012 - 07:32 AM

Era mai bine cu 3 cirme?
Fisier atasat  Kort_Nozzle.JPG (45.17K)
Number of downloads: 72
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#273 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 07:37 AM

Sistemul kort postat de matale este fix???? Eu zic ca nu.
tel . 0765940409

0

#274 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 08:06 AM

Mda nu este fix,si asa sint cele adevarate ,le-ai atras atentia si celor de la Robbe ?pentru Kort Nozzle Set D60 1487?Fisier atasat  Robbe Kort Nozzel.jpg (4.91K)
Number of downloads: 53
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#275 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 08:21 AM

Ar trebui.....Poate gresesc dar singurul sistem kort pe care l-am folosit era fara carma.
tel . 0765940409

0

#276 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 31 October 2012 - 10:24 AM

Poate te inspira si antibradisul din inox... sau Kortul facut din cutie de Orbit... la care facea Stelica referire anterior... facandu-ma "inventator" ( nu ca n-as fi ):
2.jpg 3.jpg

Interesanta si ciudata forma ai realizat la ea. Asta caut si eu la barcuta asta, sa fie totusi ceva diferit de ce sunt acuma realizate. Cu privire la antibradisul la mine , este cu totul alfel fata de ce este realizat pana acum. Farmecul la aceasta barcuta este sistemul antibradis si sistemul de cuvare care nu ca ar avea ceva deosebit, dar va fi ceva la care nu s a gandit nimeni. Cu pivire la mersul cu spatele cred ca nu ma deranjaza pt. ca daca da cu spatele 1-1,5 metri este suficient. Iti multumesc de sfaturi si astept sa vad barcuta ta pe apa.
Ms si toata stima
0

#277 Useril este offline   DigitAll 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 31 October 2012 - 11:08 AM

Nicule, fii atent la hidrodinamica barcii!
Cand pui barca pe o suprafata dreapta ea nu are voie sa stea in picioare ca un bibelou(exceptand catamaran sau trimaran). Forma care i-ai dat-o tu nu are o hidrodinamica buna. Suprafata mare de frecare cu apa va face barca sa se comporte ca un lighean...iar la mersul cu spatele va fi o problema.
Este un lucru bun ca ai subtiat talpa , dar si asa sansele sunt mari ca elicea sa bolboroseasca .
Tel : 0768080180
0

#278 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 12:09 PM

DigitAll, la 31 October 2012 - 11:08 AM, a spus:

Nicule, fii atent la hidrodinamica barcii!
Cand pui barca pe o suprafata dreapta ea nu are voie sa stea in picioare ca un bibelou(exceptand catamaran sau trimaran). Forma care i-ai dat-o tu nu are o hidrodinamica buna. Suprafata mare de frecare cu apa va face barca sa se comporte ca un lighean...iar la mersul cu spatele va fi o problema.
Este un lucru bun ca ai subtiat talpa , dar si asa sansele sunt mari ca elicea sa bolboroseasca .

Acea parte dereapta am lasat o ca sa anulez suportul de barcute care ocupa si ala spatiu in porbagajul masini. Ca sa nu Mai zic ca nu incape si ala in sacosa. Hahaha
Am mai modificat si azi partea din spate datorita sfatului lui Adistu si acuma si al tau :) si eu zic ca cam gata. Nu Mai modific nimic ca m am saturat si in plus nu mai am rabdare. Asa este dupa o anumita varsta. :D .
Toata stima
0

#279 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 31 October 2012 - 12:09 PM

Intradevar, forma hidrodinamica conteaza foarte mult pentru o barca de nadit..... nicule ce hidrodinamica are barca ta nu va mai atinge viteza de 90Km/h, din pacate doar 89km/h.... :)
Iti dai seama cand se uita pestii in sus ce zic..... moooama ce hidrodinamica naspa are asta la barca.....hai bre sa mancam de la barca ailanta ca e mai coool...hidrodinamica :D
Apropo de Was ist doi cum pluteste in butoi, parca-i nava de razboi..... :rofl:
0

#280 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 12:18 PM

mariandmd, la 31 October 2012 - 12:09 PM, a spus:

Intradevar, forma hidrodinamica conteaza foarte mult pentru o barca de nadit..... nicule ce hidrodinamica are barca ta nu va mai atinge viteza de 90Km/h, din pacate doar 89km/h.... :)
Iti dai seama cand se uita pestii in sus ce zic..... moooama ce hidrodinamica naspa are asta la barca.....hai bre sa mancam de la barca ailanta ca e mai coool...hidrodinamica :D

Hahahaha . Tare asta. O sa i desenez si o pestoaica pe zona acea plata ca sa zica pestoii' moaaa ce pestoaica sexy a aparut. Hai sa o fecundam putin' hahaha
Toata stima
0

#281 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 02:52 PM

Intelegeam sa faci o barca revolutionara folosind grafen.
Ia vezi cu pestii astia cum te descurci:

Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#282 Useril este offline   DigitAll 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 31 October 2012 - 03:38 PM

mariandmd, la 31 October 2012 - 12:09 PM, a spus:

Omu incearca sa faca ceva si sa aibe satisfactie, bravo lui! Sunt unele aspecte de care se poate tine cont in faza incipienta. Este pacat sa fie incurajat sa o faca de mantuiala, cu expresii "bravo!" , "totul e ok", " da-i mai departe ca este perfect". Aceste afirmatii sunt facute fie in necunostinta de cauza, fie din inertie! Personal, consider ca nu tot ce pluteste se intituleaza BARCA, asta probabil din cauza ca sunt mai tipicar si pun accente pe anumite lucruri pe care altii le ignora sau nu le stiu.
Ar fi o adevarata teorie de discutat despre forma unei barci, aspecte pe care trebuie sa recunoastem ca nici unul dintre noi nu tinem cont de ele...dupa mine, unul dintre userii de pe forum care gandeste si verifica anumite conditii in faza de proiectare, este Vasia. Sunt si alti constructori de barci care au scos modele frumoase si bune, care se pot numi barci.
Oricum NICU, te urmaresc cu interes pt ca imi place ca iti dai silinta si incerci sa faci ceva ce sa iti aduca satisfactie. Intotdeauna , dupa ce termini vei constata deficientele.
Hidrodinamica deficitara se va resimti in viteza, consum baterie, mers cu spatele si bolboroseala elicei. Daca rabdarea , nervii si timpul alocat proiectului te-au lasat, continua barcuta asa...rau nu va fi, va fi o barcuta de plantat de care vei fi mandru!
Tel : 0768080180
0

#283 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 31 October 2012 - 03:48 PM

2.jpg 3.jpg

Adistule, ai facut si tu aceasi greseala ca Manolo: ai pozat cu superangular dintr-o parte si o sa ti-o iei si tu de la un mare critic de barci care o sa zica ca e "barca stramba, ca are bulbul intr-o parte ca e asimetrica". Ma si mir ca nu a scos inca capul.:)

0

#284 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 04:06 PM

DigitAll, la 31 October 2012 - 03:38 PM, a spus:

Omu incearca sa faca ceva si sa aibe satisfactie, bravo lui! Sunt unele aspecte de care se poate tine cont in faza incipienta. Este pacat sa fie incurajat sa o faca de mantuiala, cu expresii "bravo!" , "totul e ok", " da-i mai departe ca este perfect". Aceste afirmatii sunt facute fie in necunostinta de cauza, fie din inertie! Personal, consider ca nu tot ce pluteste se intituleaza BARCA, asta probabil din cauza ca sunt mai tipicar si pun accente pe anumite lucruri pe care altii le ignora sau nu le stiu.
Ar fi o adevarata teorie de discutat despre forma unei barci, aspecte pe care trebuie sa recunoastem ca nici unul dintre noi nu tinem cont de ele...dupa mine, unul dintre userii de pe forum care gandeste si verifica anumite conditii in faza de proiectare, este Vasia. Sunt si alti constructori de barci care au scos modele frumoase si bune, care se pot numi barci.
Oricum NICU, te urmaresc cu interes pt ca imi place ca iti dai silinta si incerci sa faci ceva ce sa iti aduca satisfactie. Intotdeauna , dupa ce termini vei constata deficientele.
Hidrodinamica deficitara se va resimti in viteza, consum baterie, mers cu spatele si bolboroseala elicei. Daca rabdarea , nervii si timpul alocat proiectului te-au lasat, continua barcuta asa...rau nu va fi, va fi o barcuta de plantat de care vei fi mandru!

Ai mare dreptate. Nu mai am rabdare. Dar sunt sigur ca voi duce la bun sfarsit proiectul meu si va fi ok. Diseara va voi explica si va voi dezvaluii una din ideile mele de ca aceasta barcuta va fi unicat. Dupa ce va voi spune sunt sigur ca vor mai aparea multe ca cea facuta de mine. Nu ma refer la forma ci la ideea care va voi dezvalui. O sa am si critici dar si laude dar nu mi pasa avand in vedere ca sunt incepator in ale NAVAMODELISMULUI. Cel mai important si imi doresc foarte mult este sa mi duc proiectul la sfarsit.
Astea am avut de spus si pe viitorul proiectului va mai astept cu sfaturi, critici sau laude.
Toata stima all
0

#285 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 31 October 2012 - 04:08 PM

cata2, la 31 October 2012 - 07:37 AM, a spus:

Sistemul kort postat de matale este fix???? Eu zic ca nu.

eu zic ca este fix, daca te uiti la tuburile etambreu o sa vezi ca nu permit kortului sa se mai invarta

spor
0

#286 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 31 October 2012 - 04:12 PM

Nicu1976, la 31 October 2012 - 04:06 PM, a spus:

Ai mare dreptate. Nu mai am rabdare. Dar sunt sigur ca voi duce la bun sfarsit proiectul meu si va fi ok. Diseara va voi explica si va voi dezvaluii una din ideile mele de ca aceasta barcuta va fi unicat. Dupa ce va voi spune sunt sigur ca vor mai aparea multe ca cea facuta de mine. Nu ma refer la forma ci la ideea care va voi dezvalui. O sa am si critici dar si laude dar nu mi pasa avand in vedere ca sunt incepator in ale NAVAMODELISMULUI. Cel mai important si imi doresc foarte mult este sa mi duc proiectul la sfarsit.
Astea am avut de spus si pe viitorul proiectului va mai astept cu sfaturi, critici sau laude.
Toata stima all

Salut,

Eu am lasat multe barci neterminate pentru ca nu am fost multumit de cum aratau, parerea mea este ca daca esti nemultumit nu este obligatoriu sa termini ce ai inceput doar de dragul de a termina un lucru... Ai invatat ceva, treci peste si mergi mai departe cu alt proiect care sa te multumeasca, nu se justifica munca si nici sa faci matrita dupa model...

spor
0

#287 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 04:32 PM

vasia, la 31 October 2012 - 04:08 PM, a spus:

eu zic ca este fix, daca te uiti la tuburile etambreu o sa vezi ca nu permit kortului sa se mai invarta

spor

Este fix....si-o mai ia si omul.Totusi ciudat, dar.....
tel . 0765940409

0

#288 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 31 October 2012 - 04:48 PM

Salut Cata.

Initial am facut kortul mobil...

Insa ulterior... datorita faptului ca barca a ajuns la cineva care nu a mai avut navomodel... am decis fixarea definitiva a KORT-ului centrat pe elice si montarea a doua carme. Efectul e acelasi.

Spor!

Inspiratia mi-a venit de aici... unde sistemul e putin mai elaborat... insa mai putin practic pentru baltile noastre pline de bradis:

pentru cei interesati pot da un search in google "kort nozzle" si o sa vada mai multe sisteme.

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 31 October 2012 - 04:52 PM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#289 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 05:15 PM

navigator, la 31 October 2012 - 03:48 PM, a spus:

Adistule, ai facut si tu aceasi greseala ca Manolo: ai pozat cu superangular dintr-o parte si o sa ti-o iei si tu de la un mare critic de barci care o sa zica ca e "barca stramba, ca are bulbul intr-o parte ca e asimetrica". Ma si mir ca nu a scos inca capul.:)

Salut.

Barca mea nu este perfecta... a fost o "incercare" de a face altceva decat fac majoritatea... si de a iesi din mediocritate. Desi am vrut s-o fac trimaran... a iesit monococa... insa are o stabilitate care ma uimeste si pe mine pe valuri. Personal sunt multumit de rezultat. Eu admit criticile daca sunt intemeiate pentru ca am doar de invatat. Nu cred ca cineva poate sa fac o barca perfecta... dar important e sa inveti din greseli si sa incerci sa te perfectionezi.
Pentru mine deranjante sunt doar minciunile despre mine pe care le arunca Stelica in stanga si in dreapta... si care prind doar la cei care nu ma cunosc personal. Fata de el eu nu fac modelismul din interes financiar... ci il fac din pasiune... poate din acest motiv ma inteleg asa bine cu VASIA. Ca-mi scot investitiile facute e cu totul altceva.

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 31 October 2012 - 05:16 PM

adistul@yahoo.com
0

#290 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 05:27 PM

"Ca-mi scot investitiile facute e cu totul altceva."
...am si eu 2 moarte pe dulapul din bucatarie in care am bagat ceva. Le-a vazut si Vasia, dar sincer exact cum zicea si el l-am abandonat din cauza ca erau nasoale.
tel . 0765940409

0

#291 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 05:45 PM

Nu cred ca te opreste cineva sa le vinzi... chiar pe bucati.
Eu am vandut produsul finit... pentru ca barca e perfect functionala si merge chiar bine.
O scurta prezentare:

adistul@yahoo.com
0

#292 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 10:15 PM

ultima modificare :

Fisiere atasate

0

#293 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 10:25 PM

acuma sa va dezvalui ideea care apartine de sistemul de cuvare si anume ca la aceasta barcuta daca vrei poti schimba nr de cuve :1 sau 2 cuve schimband partea din spate.
sistemul cu 2 cuve va fi cel cunoscut in H cu aruncare pe lateral iar cel cu o cuva este sistemul U care arunca pe spate :Fisier atasat  Picture 449 (Large).jpg (77.22K)
Number of downloads: 71 Fisier atasat  Picture 450 (Large).jpg (76.77K)
Number of downloads: 72 Fisier atasat  Picture 451 (Large).jpg (78.97K)
Number of downloads: 70
aceste chesti din polistiren sunt numai sa aveti idee ce vreau sa va explic

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 31 October 2012 - 10:26 PM

0

#294 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 10:41 PM

sa mai pun ce poze mai am :Fisier atasat  Picture 448 (Large).jpg (100.44K)
Number of downloads: 33 Fisier atasat  Picture 443 (Large).jpg (88.32K)
Number of downloads: 33 Fisier atasat  Picture 447 (Large).jpg (80.81K)
Number of downloads: 27 Fisier atasat  Picture 446 (Large).jpg (86.26K)
Number of downloads: 32
acea platforma de cuvare probabil va avea 4 suruburi iar daca vrei sa efectuezi schimbarea din 2 in 1 cuva desfaci suruburile si schimband mufele de la servouri. orificiul mare permite si efectuarea schimbari acumulatorului sau alte interventii.
avantajul la aceasta barca este foarte mare si cu 100 de lei in plus ai barca si cu o cuva si cu doua.
eu unul cand ajung pe o balta ca sa plantez repede cele 6 lansete folosesc sistemul cu doua cuve facand 3 drumuri , iar dupa aceea o sa schimb folosind sistemul cu o cuva.
astept pareri si binenteles critici :D
toata stima all

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 31 October 2012 - 10:43 PM

0

#295 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 10:47 PM

Adistul, la 31 October 2012 - 05:45 PM, a spus:

Nu cred ca te opreste cineva sa le vinzi... chiar pe bucati.
Eu am vandut produsul finit... pentru ca barca e perfect functionala si merge chiar bine.
O scurta prezentare:

interesante si simpatice realizarile tale dar mi ar fi placut sa le vad pe apa.
felicitari si sper sa mai ai realizari cel putin lafel de interesante
pt mine orice sut in fund este un pas inainte :D hahaha
toata stima si ms inca odata pt sfaturi
0

#296 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 31 October 2012 - 10:52 PM

navigator, la 31 October 2012 - 03:48 PM, a spus:

Adistule, ai facut si tu aceasi greseala ca Manolo: ai pozat cu superangular dintr-o parte si o sa ti-o iei si tu de la un mare critic de barci care o sa zica ca e "barca stramba, ca are bulbul intr-o parte ca e asimetrica". Ma si mir ca nu a scos inca capul.:D

Am vazut barca live si stiu si cum functiona ,nu este simetrica la partea din spate stie si el asta , pe vremea aceeia sistemul cort atingea de elice in momentul cand virajul era luat la maxim , cand folosesti rasperul si spaclu fara sabloane nici-0 data nu o sa iti iasa simetrie ...
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#297 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2012 - 11:17 PM

Nicule sintem in extaz.Ai sabloane?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#298 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 31 October 2012 - 11:18 PM

Adistul, la 31 October 2012 - 05:15 PM, a spus:

Salut.

Barca mea nu este perfecta... a fost o "incercare" de a face altceva decat fac majoritatea... si de a iesi din mediocritate. Desi am vrut s-o fac trimaran... a iesit monococa... insa are o stabilitate care ma uimeste si pe mine pe valuri. Personal sunt multumit de rezultat. Eu admit criticile daca sunt intemeiate pentru ca am doar de invatat. Nu cred ca cineva poate sa fac o barca perfecta... dar important e sa inveti din greseli si sa incerci sa te perfectionezi.
Pentru mine deranjante sunt doar minciunile despre mine pe care le arunca Stelica in stanga si in dreapta... si care prind doar la cei care nu ma cunosc personal. Fata de el eu nu fac modelismul din interes financiar... ci il fac din pasiune... poate din acest motiv ma inteleg asa bine cu VASIA. Ca-mi scot investitiile facute e cu totul altceva.

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

... eu nu arunc cu minciuni, spun doar realitatea , cu ceva timp in urma vindeai radiocomenzi la unul si la altul aici pe forum inclusiv mie ,regulatoare de la manolo , pe LIVIU B incercai sa il aburesti cu stutul tau de teava de scurgere ,care ii confectionasei un sistem cort ... poate acum nu mai faci modelism din interes AICI RHC , dar la tine la MIZIL ai ADAOS COMERCIAL DE pana la 200 % LA SUTA la piesele HOBBYKNG , sa nu mai zic ca le spui consatenilor tai ca tu nu esti asamblator ,''CI INVENTATOR '' .
sa mai mai dau din casa ...?! TE saluta baieti de pe FULGA !

Aceasta postare a fost editata de stelian: 31 October 2012 - 11:19 PM

facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#299 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2012 - 01:25 AM

manolo, la 31 October 2012 - 11:17 PM, a spus:

Nicule sintem in extaz.Ai sabloane?

nu fac sabloane, totul este din incheietura :rofl:)
0

#300 Useril este offline   Vik 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 23-October 12
  • Interests:Cisco, MSAD, Electronica, Robotica, Automatizari, CNC. 3D-Printing

Postat 01 November 2012 - 02:05 AM

2.jpg 3.jpg

Din spate arata genial. Fatza in schimb arata ca un....falus, ca sa fiu delicat in exprimare. Ai matrita la respectiva?
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic