Nicu1976, la 02 November 2012 - 03:13 PM, a spus:
Arata mi si mie ca eu sunt mai nou pe aici ai in plus nu cred ca aram când aparuse chestia cu separatorul. Era făcută de tine treaba cu separatorul? Eu arat alceva aici daca nu vezi bine. Nu este vb de nici un separator. La mine este vb de intregul sistem de cuvare pt fiecare obtiune(cu o cuva sau doua) care , desfacand 4 suruburi si scotand si bagand mufele de la servomecanismele in receptorul radiocomenzi , vei avea una din cele doua obtiuni( sistem cu o cuva sistem cu doua cuve). După care se asaza sistemul dorit pe pozitie si se fixeaza cu cele patru suruburi. Îți explic ASA amanuntit ca poate intelegi. In tot ce an spus mai sus am pomenit eu de SEPARATOR?
Ce varsta ai sau aveti Manolo sau dl Manolo? Asta pt cultura mea ca sa știu cum sa mă exprim in continuare ca vad ca numai la misto ati scris la tot ce am spus pe aici. Daca nu va place de munca mea eu zic ca var sta mai bine sa va vedeți de ale dumneavoastră. Deschideti va un topic de Misto ca acolo va pricepeti mai bine. Eu aici vreau sa arat baietilor ca cineva își da silinta in a realiza ceva frumos si util.
Toată stima all
SALUT,
Toti ti-au zis ca proiectul nu este viabil dar tu nu vrei sa intelegi asta, chestia cu 1 cuva sau 2 este foarte veche, eu am gandit impreuna cu un prieten un sistem de genul asta acum 2 ani si este pus pe V-power, numai ca etse o diferenta fata de ce zici tu, la sistemul gandit de noi scoti doar mufele din receptor, inlocuind cu un alt capac cu o cuva sau 2 cuve cu basculare pe spate. ca sa nu zici ca vorbesc aiurea iti dau cateva linkuri:
http://www.rhcforum....530#entry607232 la postul 1537,
si lai postul 1527...
nu-ti raspunde nimeni pentru ca nu se justifica munca de a face o matrita dupa modelul tau din punctul meu de vedere nici macar platita.
spor
Aceasta postare a fost editata de vasia: 02 November 2012 - 03:36 PM