Modelism - RHC Forum: alta barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

alta barcuta 2 cuve

#301 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 01 November 2012 - 07:23 AM

Vezi postareaDigitAll, la 31 October 2012 - 11:08 AM, a spus:

Nicule, fii atent la hidrodinamica barcii!
Cand pui barca pe o suprafata dreapta ea nu are voie sa stea in picioare ca un bibelou(exceptand catamaran sau trimaran). Forma care i-ai dat-o tu nu are o hidrodinamica buna. Suprafata mare de frecare cu apa va face barca sa se comporte ca un lighean...iar la mersul cu spatele va fi o problema.
Este un lucru bun ca ai subtiat talpa , dar si asa sansele sunt mari ca elicea sa bolboroseasca .

Vapoarele mari au fundul plat........
Fisier atasat  polarcus-signs-seismic-exploration-agreement.jpg (76.06K)
Number of downloads: 106
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#302 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 01 November 2012 - 07:56 AM

Vezi postareacata2, la 01 November 2012 - 07:23 AM, a spus:

Vapoarele mari au fundul plat........
Atasament polarcus-signs-seismic-exploration-agreement.jpg
...cu cateva exceptii de clasa, toate navele moderne au fundul plat !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#303 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 01 November 2012 - 12:21 PM

Vezi postareaipsihi, la 01 November 2012 - 07:56 AM, a spus:

...cu cateva exceptii de clasa, toate navele moderne au fundul plat !!!

Acum inteleg de ce dulap 1 se prezenta asa bine pa apa :) .... o barca de exceptie :D
0

#304 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 01 November 2012 - 12:33 PM

Vezi postareastelian, la 31 October 2012 - 11:18 PM, a spus:

... eu nu arunc cu minciuni, spun doar realitatea , cu ceva timp in urma vindeai radiocomenzi la unul si la altul aici pe forum inclusiv mie ,regulatoare de la manolo , pe LIVIU B incercai sa il aburesti cu stutul tau de teava de scurgere ,care ii confectionasei un sistem cort ... poate acum nu mai faci modelism din interes AICI RHC , dar la tine la MIZIL ai ADAOS COMERCIAL DE pana la 200 % LA SUTA la piesele HOBBYKNG , sa nu mai zic ca le spui consatenilor tai ca tu nu esti asamblator ,''CI INVENTATOR '' .
sa mai mai dau din casa ...?! TE saluta baieti de pe FULGA !

STELIAN: Acelasi mincinos!

Vino cu o proba... daca tot ii cunosti: un nume si un nr de telefon al unui nemultumit ca sa se poata proba! Baietii de la Fulga s-au recomandat la mine unul pe altul... si acum sunt la a 5-a barca pe care o fac. Oricum o barca facuta de mine e mai ieftina decat la tine... si cu componente de calitate... cu toti cei 500% pe care mi-i pun. Si le dau barcile in rate... si ei isi primesc barca la achitarea primei rate. Oare din cauza ca barcile sunt proaste si-i tepuiesc o fi asta? Oare atacul pe care mi-l faci la persoana o fi din cauza ca tu nu mai vinzi la Mizil prastiile alea de barci la preturi exorbitante? Cine stie? Poate esti suparat ca am facut o barcuta fara sa o copiez cum ai facut tu? Oricum dragul meu... timpul le rezolva pe toate:

Fisier atasat  0221da.jpg (119.28K)
Number of downloads: 48
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#305 Useril este offline   Bill 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 12-May 09

Postat 01 November 2012 - 01:03 PM

Vezi postareastelian, la 31 October 2012 - 11:18 PM, a spus:

... eu nu arunc cu minciuni, spun doar realitatea , cu ceva timp in urma vindeai radiocomenzi la unul si la altul aici pe forum inclusiv mie ,regulatoare de la manolo , pe LIVIU B incercai sa il aburesti cu stutul tau de teava de scurgere ,care ii confectionasei un sistem cort ... poate acum nu mai faci modelism din interes AICI RHC , dar la tine la MIZIL ai ADAOS COMERCIAL DE pana la 200 % LA SUTA la piesele HOBBYKNG , sa nu mai zic ca le spui consatenilor tai ca tu nu esti asamblator ,''CI INVENTATOR '' .
sa mai mai dau din casa ...?! TE saluta baieti de pe FULGA !

Steliane, cu parrere de rau te informez ca ADI nu m-a aburit cu nimic absolut nimic. Referitor la teava de scurgere pe care o mentionezi am incalzit-o impreuna cu el si am modelato pe o sticla de bere, una dintre cele consumate cu el impreuna. Te rog sa ma ti departe de aceste discutii.

Aceasta postare a fost editata de Bill: 01 November 2012 - 01:04 PM

tel: 0767 488 406
mail: bill77se@yahoo.se
0

#306 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 01 November 2012 - 02:17 PM

Baieti eu cred ca am terminat modelarea. Este timpul ca alcineva sa se ocupe de barcuta. Cine se incumeta sa duca proiectul mai departe pana la stadiul de COCA? contracost binenteles. Stiu si sunt constient ca am facut multe greseli la modelarea pieselor, asta pt ca eu nu am idee cat ar trebuii (mm) sa cresc sau sa scad la piesele care se combina. De aceea am si facut sistemele de cuvare din polistiren, ca se pot corecta repede.
Astept sa ma contactati prin ce mijloace doriti(privat,in acest topic sau telefonic) . Diseara va voi mai pune cateva poze cu ce am mai robotit azi.
Toata stima all
0

#307 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 November 2012 - 02:42 PM

Userul Stelian suspendat pentru 60 zile. Tot ce posteaza e flame, lauda de sine sau scandal. Mai nou si minciuni infirmate de cei pe care-i prezinta ca martori.
A recidivat a patra sau a cincea oara. Cat a mai fost suspendat a fost relativ liniste pe forum cu exceptia cat a aparut cu un cont clona sau punea pe altul sa posteze in numele lui sau favoarea lui.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 01 November 2012 - 02:43 PM

0

#308 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2012 - 08:19 PM

...

Fisiere atasate

0

#309 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2012 - 08:22 PM

...Fisier atasat  Picture 455 (Large).jpg (103.52K)
Number of downloads: 83Fisier atasat  Picture 456 (Large).jpg (130.47K)
Number of downloads: 86Fisier atasat  Picture 457 (Large).jpg (120.11K)
Number of downloads: 93 maine voi mai lucra putin la sistemul cu doua cuve si la gaura de vizitare din partea din fata a barci.
toata stima all si inca astept un baiat care sa ma ajute sa dau viata acestui tip de barca de nadit
va multumesc
0

#310 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2012 - 08:25 PM

Vezi ca te urci in pod......Daca nu regandesti partea de sus o sa obtii un ruliu frumos.
tel . 0765940409

0

#311 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 02 November 2012 - 10:55 AM

Nicule, cu tot respectul pentru tine ca te cunosc, asta arata a cazan, nicidecum a barca. Irosesti banii degeaba. Si un butoi daca il pui pe apa si ii adaugi elice face servici. Mai gandeste-o. E parerea mea si nu ai de ce sa te superi. Doar ma cunosti.
0

#312 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 11:45 AM

Vezi postareacasapumrs, la 02 November 2012 - 10:55 AM, a spus:

Nicule, cu tot respectul pentru tine ca te cunosc, asta arata a cazan, nicidecum a barca. Irosesti banii degeaba. Si un butoi daca il pui pe apa si ii adaugi elice face servici. Mai gandeste-o. E parerea mea si nu ai de ce sa te superi. Doar ma cunosti.

Toată stima Marius!
Poate ai dreptate dar eu sunt dispus sa incerc si nu mă voi opri aici.
Cu aceasta ocazie anunț încă odată : cine este dispus sa toarne acest " cazan"? . Hahaha
Toată stima all
0

#313 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaNicu1976, la 31 October 2012 - 10:25 PM, a spus:

acuma sa va dezvalui ideea care apartine de sistemul de cuvare si anume ca la aceasta barcuta daca vrei poti schimba nr de cuve :1 sau 2 cuve schimband partea din spate.
sistemul cu 2 cuve va fi cel cunoscut in H cu aruncare pe lateral iar cel cu o cuva este sistemul U care arunca pe spate :Atasament Picture 449 (Large).jpg Atasament Picture 450 (Large).jpg Atasament Picture 451 (Large).jpg
aceste chesti din polistiren sunt numai sa aveti idee ce vreau sa va explic

Dar de ideea mea nu se vb nimica? Sau v a mancat pisica limba? Hahaha
0

#314 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 02 November 2012 - 01:51 PM

Pai am ramas muti de uimire.Eu totusi astept revolutia.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#315 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 02:19 PM

Vezi postareamanolo, la 02 November 2012 - 01:51 PM, a spus:

Pai am ramas muti de uimire.Eu totusi astept revolutia.

Pai de la aceasta idee se va naște revolutia. Pt ca vanzarile vor scădea la barcutele cu o cuva sau doua. Toata lumea si ar dorii o barcuta multifunctionala. Daca mie nu mi reuseste sa pun in practica proiectul, iar lui alcineva da, eu unul as cumpara o coca multifunctionala. Am numit MULTIFUNCTIONALA aceast fel de Coca pt ca i se potriveste. O cuva , doua cuve. Simplu , eficient , practic si de succes. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu ideea mea :good: .
Toată stima all
0

#316 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 02 November 2012 - 02:53 PM

Asta cu o cuva,doua cuve e veche de citva ani ,cu un simplu separator.Eu asteptam altceva,poate ceva cu heliu.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#317 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 03:13 PM

Vezi postareamanolo, la 02 November 2012 - 02:53 PM, a spus:

Asta cu o cuva,doua cuve e veche de citva ani ,cu un simplu separator.Eu asteptam altceva,poate ceva cu heliu.

Arata mi si mie ca eu sunt mai nou pe aici ai in plus nu cred ca aram când aparuse chestia cu separatorul. Era făcută de tine treaba cu separatorul? Eu arat alceva aici daca nu vezi bine. Nu este vb de nici un separator. La mine este vb de intregul sistem de cuvare pt fiecare obtiune(cu o cuva sau doua) care , desfacand 4 suruburi si scotand si bagand mufele de la servomecanismele in receptorul radiocomenzi , vei avea una din cele doua obtiuni( sistem cu o cuva sistem cu doua cuve). După care se asaza sistemul dorit pe pozitie si se fixeaza cu cele patru suruburi. Îți explic ASA amanuntit ca poate intelegi. In tot ce an spus mai sus am pomenit eu de SEPARATOR?
Ce varsta ai sau aveti Manolo sau dl Manolo? Asta pt cultura mea ca sa știu cum sa mă exprim in continuare ca vad ca numai la misto ati scris la tot ce am spus pe aici. Daca nu va place de munca mea eu zic ca var sta mai bine sa va vedeți de ale dumneavoastră. Deschideti va un topic de Misto ca acolo va pricepeti mai bine. Eu aici vreau sa arat baietilor ca cineva își da silinta in a realiza ceva frumos si util.
Toată stima all
0

#318 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 02 November 2012 - 03:35 PM

Vezi postareaNicu1976, la 02 November 2012 - 03:13 PM, a spus:

Arata mi si mie ca eu sunt mai nou pe aici ai in plus nu cred ca aram când aparuse chestia cu separatorul. Era făcută de tine treaba cu separatorul? Eu arat alceva aici daca nu vezi bine. Nu este vb de nici un separator. La mine este vb de intregul sistem de cuvare pt fiecare obtiune(cu o cuva sau doua) care , desfacand 4 suruburi si scotand si bagand mufele de la servomecanismele in receptorul radiocomenzi , vei avea una din cele doua obtiuni( sistem cu o cuva sistem cu doua cuve). După care se asaza sistemul dorit pe pozitie si se fixeaza cu cele patru suruburi. Îți explic ASA amanuntit ca poate intelegi. In tot ce an spus mai sus am pomenit eu de SEPARATOR?
Ce varsta ai sau aveti Manolo sau dl Manolo? Asta pt cultura mea ca sa știu cum sa mă exprim in continuare ca vad ca numai la misto ati scris la tot ce am spus pe aici. Daca nu va place de munca mea eu zic ca var sta mai bine sa va vedeți de ale dumneavoastră. Deschideti va un topic de Misto ca acolo va pricepeti mai bine. Eu aici vreau sa arat baietilor ca cineva își da silinta in a realiza ceva frumos si util.
Toată stima all

SALUT,

Toti ti-au zis ca proiectul nu este viabil dar tu nu vrei sa intelegi asta, chestia cu 1 cuva sau 2 este foarte veche, eu am gandit impreuna cu un prieten un sistem de genul asta acum 2 ani si este pus pe V-power, numai ca etse o diferenta fata de ce zici tu, la sistemul gandit de noi scoti doar mufele din receptor, inlocuind cu un alt capac cu o cuva sau 2 cuve cu basculare pe spate. ca sa nu zici ca vorbesc aiurea iti dau cateva linkuri:

http://www.rhcforum....530#entry607232 la postul 1537,
si lai postul 1527...

nu-ti raspunde nimeni pentru ca nu se justifica munca de a face o matrita dupa modelul tau din punctul meu de vedere nici macar platita.

spor

Aceasta postare a fost editata de vasia: 02 November 2012 - 03:36 PM

0

#319 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 03:38 PM

Ca sa evite situati de genul desfa si iar desfa si ansambleaza la loc, sa inventat barca cu trei cuve........Doua pe lateral si una pe spate.Asta ca sa eviti sa duci o lanseta pe lateral cu barca aplecata.Eu unul prefer barcile cu o singura cuva un pic mai rapide.
tel . 0765940409

0

#320 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 02 November 2012 - 03:50 PM

Nicule, am inteles ideea ta. Cuvele vor bascula pe lateral, iar toata platforma incluzand cele doua cuve , va bascula pe spate. Trebuie lucrat la forma. Se poate , dar nu la cazanul asta, nu in varianta asta. Respect!

Aceasta postare a fost editata de casapumrs: 02 November 2012 - 03:51 PM

0

#321 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 02 November 2012 - 03:51 PM

Vezi postareacata2, la 02 November 2012 - 03:38 PM, a spus:

Ca sa evite situati de genul desfa si iar desfa si ansambleaza la loc, sa inventat barca cu trei cuve........Doua pe lateral si una pe spate.Asta ca sa eviti sa duci o lanseta pe lateral cu barca aplecata.Eu unul prefer barcile cu o singura cuva un pic mai rapide.

... asa ca asta ?

0

#322 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 04:11 PM

Vezi postareavasia, la 02 November 2012 - 03:35 PM, a spus:

SALUT,

Toti ti-au zis ca proiectul nu este viabil dar tu nu vrei sa intelegi asta, chestia cu 1 cuva sau 2 este foarte veche, eu am gandit impreuna cu un prieten un sistem de genul asta acum 2 ani si este pus pe V-power, numai ca etse o diferenta fata de ce zici tu, la sistemul gandit de noi scoti doar mufele din receptor, inlocuind cu un alt capac cu o cuva sau 2 cuve cu basculare pe spate. ca sa nu zici ca vorbesc aiurea iti dau cateva linkuri:

si lai postul 1527...

nu-ti raspunde nimeni pentru ca nu se justifica munca de a face o matrita dupa modelul tau din punctul meu de vedere nici macar platita.

spor

Nu raspunde ok. Am inteles. Am inteles si ca nu va place cum arată barca. Dar ami vb de heliu asta nu mai inteleg.
Nu știam ca ati încercat sa faceți acest sistem. Vreau sa l vad si eu functional dar când ajung acasă .
Toată stima
0

#323 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 04:13 PM

Am eu o un desen si pt barca cu 3 cuve. Hahahah va arat diseara . Hahahahh ce înseamnă sa fi nou pe aici :D . Mi au luat o alții inainte .(
Stima
0

#324 Useril este offline   MBM 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 02-March 11
  • Interests:MODELISM

Postat 02 November 2012 - 04:14 PM

Vezi postareaC&RDINODINOWOODFAN, la 02 November 2012 - 03:51 PM, a spus:

... asa ca asta ?

FRATE DA TI-AU MURIT LAUDATORII????sAU SUNT BANATI??
0

#325 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 04:17 PM

Vezi postareacasapumrs, la 02 November 2012 - 03:50 PM, a spus:

Nicule, am inteles ideea ta. Cuvele vor bascula pe lateral, iar toata platforma incluzand cele doua cuve , va bascula pe spate. Trebuie lucrat la forma. Se poate , dar nu la cazanul asta, nu in varianta asta. Respect!

Măriuse produsul finit va arata mult mai bine. Sistemul antibradis ii va schimba toată forma. Abracadabraaa. Din cazan o sa se preschimbe in barca . Barca unicat nu ASA oricum. Si nu mă mai critica si mai bine pregătește rasina, fibra si intaritorul sa ne apucam de treaba. Hahaha
Toată stima
0

#326 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 10:12 PM

iata ce ma mai gandeam eu sa fac dupa ce terminam pe asta de acuma :D :

Fisiere atasate

0

#327 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2012 - 10:14 PM

Vezi postareavasia, la 02 November 2012 - 03:35 PM, a spus:

SALUT,

si lai postul 1527...

spor

m am uitat in 1527 si 1537 si celalalte. nu are nici o legatura cu ce fac eu . in fine ....
stima
0

#328 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 02 November 2012 - 10:36 PM

Cind te-ai apucat de sculptat BCA-ul asta , vorbeam cu Vasia .... este la deruta , ne abureste cu o uritenie de iti vine sa-ti iei cimpii , dupa care se face ca a scapat-o pe jos si din farimele adunate scoate o salupa de mare admiratie ... la care Vasia a zis ca ma insel ... eu totusi am pastrat speranta ca va fi cum am banuit eu ... dar se pare ca MARELE VRACI a avut treptate ... sa mai sper oare ?

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 02 November 2012 - 10:37 PM

0

#329 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 02 November 2012 - 10:42 PM

Vezi postareaNicu1976, la 02 November 2012 - 10:12 PM, a spus:

iata ce ma mai gandeam eu sa fac dupa ce terminam pe asta de acuma :D :
...esti prolific, baga mare si nu te lua dupa comentariile acide si pline de invidie ale celorlalti care iti dau sfaturi "binevoitoare", probabil nu au tenacitatea si ambitia ta si ii sperie concurenta ; daca vrei matrita dupa prima "capodopera" te ajut eu, 25 milioane matrita si 2 milioane prima coca, restul le torni tu si spargi piata navomodelelor de pescuit, cine nu o foloseste la pescuit o poate tine pe post de peste pe televizor ca bibelou, totul e sa trimiti "bolovanul" la Constanta !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#330 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 02 November 2012 - 11:58 PM

Vezi postareaNicu1976, la 02 November 2012 - 10:14 PM, a spus:

m am uitat in 1527 si 1537 si celalalte. nu are nici o legatura cu ce fac eu . in fine ....
stima

Salut, nici nu ma asteptam sa vezi vreo legatura nu-ti bate capul chiar nu este important, dar daca tot ai muncit atat, finiseaza bine matrita, verifica simetria barcii, si mergi mai departe, sa o vedem pe apa.

SPor
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou