Modelism - RHC Forum: alta barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

alta barcuta 2 cuve

#211 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 26 October 2012 - 08:27 PM

...:

Fisiere atasate

0

#212 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 26 October 2012 - 08:38 PM

... demult un sculptor se lupta cu un bloc de piatra ... si cioplea si cioplea , si cind tremina cei de -l admirau exclama-ra uimiti ... CE CAPODOPERA ! cit talent ... sculptorul le spuse ... eu nu am facut decit sa inlatur surplusul ce vedeti voi era demult inchis in blocul de piatra .
Sa ai mult spor

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 26 October 2012 - 08:39 PM

0

#213 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2012 - 08:43 PM

cam asa va arata barcuta , asta daca binenteles nu mai imi spune cineva vreun defect si cum sa remediez .
ce rugaminte am la voi este sa nu va mai certati ca niste copii la care li s a luat jucaria, pe alte topice si sa va certati aici cum si ce ar mai trebuii facut la constructia acestei coci.
eu inca va astept cu comentarii, cu toate ca dupa cum vad cam deranjez pe aici pe acest forum. macar daca va deranjez pe careva sa aveti puterea sa imi spuneti in fata sau scriind aici. vreau ca aceasta coca sa fie una din cele mai bune pt ca dupa ce o voi echipa si o voi pune pe apa, si imi va placea cum merge , cum se misca pe apa , o voi confectiona in serie. surpriza(inventia) la aceasta coca va voi arata la final.
pana atunci vreau sfaturi de la voi cei de aici , cei care sunteti mai vechi in ale navamodelismului si cei care sunteti mai noi, pt ca toti avem cate o idee .
eu daca as vedea pe cineva care face o barcuta si as putea sa i dau un sfat, as faceo cu mare placere, si chiar ma bucur ca am participat la acea barcuta daca ideea mea a fost pusa in aplicare.
ce ma intereseaza acuma este : cu ce o finisez?
pe ce lipesc matritele?
si pana la urma cine ma ajuta sa torn aceasta coca
nu am nici o cunostinta de cum se toarna. nu am vazut niciodata nici macar in filmulete, dar sa mai zic realitate :D
in fine. va astept cu COMENTARII si SFATURI.
toata stima all
0

#214 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2012 - 08:44 PM

Vezi postareaC&RDINODINOWOODFAN, la 26 October 2012 - 08:38 PM, a spus:

... demult un sculptor se lupta cu un bloc de piatra ... si cioplea si cioplea , si cind tremina cei de -l admirau exclama-ra uimiti ... CE CAPODOPERA ! cit talent ... sculptorul le spuse ... eu nu am facut decit sa inlatur surplusul ce vedeti voi era demult inchis in blocul de piatra .
Sa ai mult spor

vorbe mari care ma fac sa mi creasa inima in mine . ms frumos
toata stima
0

#215 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2012 - 08:47 PM

Vezi postareamanolo, la 25 October 2012 - 09:46 PM, a spus:

Acum nu stiu ce sa fac ,sa renunt la abonament? sa-mi aduc aminte de vremea dulapurilor,fiarelor de calcat si alte sifoniere?
m-ai lasa -ma sa ma gindesc.

eu zic sa mai te gandesti. cand am modificat coca ma gandeam azi si la tine si anume' ce o mai zice acuma dl. MANOLO de fierul meu de calcat? "
mai gandesteteFisier atasat  Picture 412 (Large).jpg (90.89K)
Number of downloads: 50
toata stima
0

#216 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 26 October 2012 - 09:18 PM

Vezi postareaNicu1976, la 26 October 2012 - 08:47 PM, a spus:

eu zic sa mai te gandesti. cand am modificat coca ma gandeam azi si la tine si anume' ce o mai zice acuma dl. MANOLO de fierul meu de calcat? "
mai gandesteteAtasament Picture 412 (Large).jpg
toata stima
...o sa-ti spun eu, mai rasfoieste forumul si poate reusesti sa scoti ceva pertinent legat de subiect, iti apreciez tenacitatea si entuziasmul dar ceea ce vad ma cam pune pe ganduri, pe tine nu ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#217 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 26 October 2012 - 10:24 PM

Salut,
este intradevar unica de genul ei, am crezut ca am vazut toate felurile de a face coci, dar asa cum o faci tu nu am mai vazut, ce sa zic ... sa te incurajez? ar insemna sa mint, sa-ti zic ca este o aiureala ce faci tu acolo... o sa zici ca nu-mi place concurenta... ce concurenta? despre ce vorbeai? invata sa faci un navomodel citind si celelalte sectiuni din forum, si apoi fa-ti o matrita asa cum trebuie facuta.... gandeste designul inainte de tot, deseneaza barca din 3 parti la cote exacte si abia apoi apuca-te de ea...

oricum....succes!
0

#218 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 26 October 2012 - 10:35 PM

Nu toata lumea le stie cu desenul ... cu autocadul nici atit ... daca toti astia de am vrea salupa te-am deranja sa ne ajuti ... imagineazati ca nu ai mai ajunge la servici ... ai sta dupa baraconiile noastre o vesnicie .
Eu sint adeptul tuturor metodelor salupa sa iasa ... se face anul de cind un coleg sculpata la polistiren si ce salupa super a iesit

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 26 October 2012 - 10:38 PM

0

#219 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 01:16 AM

Vezi postareaipsihi, la 26 October 2012 - 09:18 PM, a spus:

...o sa-ti spun eu, mai rasfoieste forumul si poate reusesti sa scoti ceva pertinent legat de subiect, iti apreciez tenacitatea si entuziasmul dar ceea ce vad ma cam pune pe ganduri, pe tine nu ?!!!

este greu sa gasesc ceva aici, ceva secrete. am studiat si voi mai studia dar cercul este rotund si tot acolo ajung
sigur ca GANDUL meu este aceasta forma de barcuta sa o vad pe apa.
dar ma voi mai gandii oricum
ms frumos . stima
0

#220 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 01:18 AM

Vezi postareavasia, la 26 October 2012 - 10:24 PM, a spus:

Salut,
este intradevar unica de genul ei, am crezut ca am vazut toate felurile de a face coci, dar asa cum o faci tu nu am mai vazut, ce sa zic ... sa te incurajez? ar insemna sa mint, sa-ti zic ca este o aiureala ce faci tu acolo... o sa zici ca nu-mi place concurenta... ce concurenta? despre ce vorbeai? invata sa faci un navomodel citind si celelalte sectiuni din forum, si apoi fa-ti o matrita asa cum trebuie facuta.... gandeste designul inainte de tot, deseneaza barca din 3 parti la cote exacte si abia apoi apuca-te de ea...

oricum....succes!

este tarziu acuma dar o sa va spun eu ceva cand o sa am chef de scris . ms oricum
0

#221 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 01:23 AM

am cantarit ce ati scris mai sus si am luat o decizie.
decizia este de a continua aceasta coca si va rog sa mi dati sfaturile pe care vi le am infuruit mai sus. asta daca vreti binenteles. de felul meu sunt incapatanat, dar mai presus de incapatanare este increderea in mine. in cazul de fata este increderea in ceea ce fac.
Va multumesc si va stimez pe toti.

P.S. Inca astept ceva sfaturi de la voi.

Fisier atasat  Picture 368 (Large).jpg (75.48K)
Number of downloads: 27 hai noroc!!!
0

#222 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 06:37 PM

Fisier atasat  Picture 419 (Large).jpg (82.37K)
Number of downloads: 90Fisier atasat  Picture 420 (Large).jpg (74.56K)
Number of downloads: 89Fisier atasat  Picture 421 (Large).jpg (78.94K)
Number of downloads: 88Fisier atasat  Picture 422 (Large).jpg (88.02K)
Number of downloads: 105azi fiind la servici nu am putut sa am abtin sa mai robotesc la aceasta barcuta si iata ce am mai executat :) :
0

#223 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 06:45 PM

sa va traduc ce am facut: am mai ajustat formele navodinamice a matritei( asta dupa ce m am gandit eu mai bine) asta ac sa nu mi para rau ca nu am facut ceva la care m am gandit.
am lipit BCA-ul de parchet cu ipsos
am chituit intre parchet si BCA
si am dat niste spritipsos(hahaahah) adica am dat cu pensula ipsos moale ca sa astup gaurelele.
maine slefuiesc putin, apoi mai dau cu spritipsos pt astupare iar dupa smingheluiesc dinou.
sper sa iasa bine, si va multumesc pt" sfaturi" si "ajutor". vorba cea DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU :)
toata stima all
0

#224 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 27 October 2012 - 07:07 PM

Gata dupa ultimile ajustari,m-am hotarit renunt la abonament, o remarca daca inversezi capacul cu coca s-ar putea sa ai mai multe "navodinamice"
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#225 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2012 - 07:54 PM

Vezi postareaNicu1976, la 27 October 2012 - 06:45 PM, a spus:

sa va traduc ce am facut: am mai ajustat formele navodinamice a matritei( asta dupa ce m am gandit eu mai bine) asta ac sa nu mi para rau ca nu am facut ceva la care m am gandit.
am lipit BCA-ul de parchet cu ipsos
am chituit intre parchet si BCA
si am dat niste spritipsos(hahaahah) adica am dat cu pensula ipsos moale ca sa astup gaurelele.
maine slefuiesc putin, apoi mai dau cu spritipsos pt astupare iar dupa smingheluiesc dinou.
sper sa iasa bine, si va multumesc pt" sfaturi" si "ajutor". vorba cea DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU :)
toata stima all

Salut,
nu exista forme navodinamice, poate forme hidrodinamice sau aerodinamice, nu sunt convins ca ai reusit formele simetrice, nu inteleg santul acela longitudinal pe fundul cocii, si nici bordurile drepte de la pupa, parerea mea ca ai putea scoate o barca bine facuta numai daca ai trece de la zidarie la navomodelism, dar asta este o parere personala. eu nu inteleg cum credeti voi ca puteti sa faceti o barca fara sa intelegeti cateva principii de baza in construirea acesteia.

spor

Aceasta postare a fost editata de vasia: 27 October 2012 - 07:55 PM

0

#226 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 12:15 AM

Vezi postareavasia, la 27 October 2012 - 07:54 PM, a spus:

Salut,
nu exista forme navodinamice, poate forme hidrodinamice sau aerodinamice, nu sunt convins ca ai reusit formele simetrice, nu inteleg santul acela longitudinal pe fundul cocii, si nici bordurile drepte de la pupa, parerea mea ca ai putea scoate o barca bine facuta numai daca ai trece de la zidarie la navomodelism, dar asta este o parere personala. eu nu inteleg cum credeti voi ca puteti sa faceti o barca fara sa intelegeti cateva principii de baza in construirea acesteia.

spor

am glumit scriind forme NAVODINAMICE. hahaha iar in privinta acelui sant ce pot sa spun este ca are rolul de a mentine barcuta cat mai drept pe traiectoria dorita de la inceput si cred ca arata si deosebit fata de ce am vazut pe aici.poate ai dreptate ca sa ma apuc de zidarie dar nivelul zidariei este depasit demult de mine.iar in privinta a celor sw trebuie intelese cu privire la principiile de baza a constructiei unei navamodel de nadit chiar ca nu am inteles nimica. ce crezi ca nu va plutii sau nu se va deplasa bine barcuta mea? hahaha ma mir.
poate ai dreptate si ma mai gandesc ce sa i mai fac la sant. oricum va arata , bine sau rau, cu hidrodinamica sau nu eu nu ma las si o voui duce la final aceasta coca. asta ca poate se va vb si despre mine in topicul acela CEL MAI BUN CONSTRUCTOR DE NAVAMODELE DE NADIT/PLANTAT. hahaahhah
nu mi o luati in nume de rau dar eu din doua vb. fac trei glume. asa sunt eu.o sa mai gandesc si cantaresc pana ma apuc de turnat. pana atuncea
toata stima all si ms dl. VASIA
0

#227 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 08:07 AM

Vezi postareaNicu1976, la 28 October 2012 - 12:15 AM, a spus:

am glumit scriind forme NAVODINAMICE. hahaha iar in privinta acelui sant ce pot sa spun este ca are rolul de a mentine barcuta cat mai drept pe traiectoria dorita de la inceput si cred ca arata si deosebit fata de ce am vazut pe aici.poate ai dreptate ca sa ma apuc de zidarie dar nivelul zidariei este depasit demult de mine.iar in privinta a celor sw trebuie intelese cu privire la principiile de baza a constructiei unei navamodel de nadit chiar ca nu am inteles nimica. ce crezi ca nu va plutii sau nu se va deplasa bine barcuta mea? hahaha ma mir.
poate ai dreptate si ma mai gandesc ce sa i mai fac la sant. oricum va arata , bine sau rau, cu hidrodinamica sau nu eu nu ma las si o voui duce la final aceasta coca. asta ca poate se va vb si despre mine in topicul acela CEL MAI BUN CONSTRUCTOR DE NAVAMODELE DE NADIT/PLANTAT. hahaahhah
nu mi o luati in nume de rau dar eu din doua vb. fac trei glume. asa sunt eu.o sa mai gandesc si cantaresc pana ma apuc de turnat. pana atuncea
toata stima all si ms dl. VASIA

Salut,

este foarte bine ca duci la capat preoiectul, si respect asta, sigur va pluti daca respecta legea lui Arhimede, tunelul nu-si are rostul din punctul meu de vedere dar las la aprecierea ta, am tinut sa corectez asocierea "forme navodinamice" pentru ca unii din colegii de pe forum inca mai zic la coca, chila , dupa ce un coleg a scris asa in posturile lui. Din punctul meu de vedere este anevoios drumul inceput de tine, materialele folosite de tine (eu le folosesc sa construiesc case si de multe ori nici acolo)... cat despre design si hidrodinamica ....
Ai calculat cat intra in apa? volumul la linia de plutire? ce componente bagi in ea? greutatea totala? sunt cateva lucruri de care trebuie luate in calcul cand te apuci de o barcuta.

spor
0

#228 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 11:37 AM

Vezi postareavasia, la 28 October 2012 - 08:07 AM, a spus:

Salut,

este foarte bine ca duci la capat preoiectul, si respect asta, sigur va pluti daca respecta legea lui Arhimede, tunelul nu-si are rostul din punctul meu de vedere dar las la aprecierea ta, am tinut sa corectez asocierea "forme navodinamice" pentru ca unii din colegii de pe forum inca mai zic la coca, chila , dupa ce un coleg a scris asa in posturile lui. Din punctul meu de vedere este anevoios drumul inceput de tine, materialele folosite de tine (eu le folosesc sa construiesc case si de multe ori nici acolo)... cat despre design si hidrodinamica ....
Ai calculat cat intra in apa? volumul la linia de plutire? ce componente bagi in ea? greutatea totala? sunt cateva lucruri de care trebuie luate in calcul cand te apuci de o barcuta.

spor

salut
Nu. Nu am calculat. Nu ma cunosc cu asfel de calcule. Componentele vor fi cele pe care le stiti si voi, aici ma refer la motor,servo, elice, carma etc..
Nu voi sti pana la finalizarea coci ce greutate va avea si cat pot sa o incarc cu componente, dar un lucru il stiu sigur si anume : orice volum , greutate sau dimensiune va avea aceasta coca tot o voi finaliza si sigur va fi una pe placul tuturor. Spun asta pt ca daca va uitati la barcutele facuta de mine veti vedea ca m am descurcat in orice situatie. Jaboo coca mica si fara sperante de modificari- este functionala si se comporta bine.
Geamantanul colorat coca mare- de asemenea este functionala si in ciuda greutatii mare si a formei mare(10kg) are o autonomie mare si este si foarte stabila.
Bait liner- este o barca construita in serie care sincer mie nu mi place datorita formei patratoase dar in schimbat la ce componente au pus pe ea merge chiar foarte bine. Apropo am uitat sa va spun ca la aceasta am Mai taiat 3cm din inaltimea cuvei. Eutonomie foarte mare si la aceasta.
Toate aceste BARCUTE au fost o provocare mare pt mine Mai ales pt ca nimeni nu imi dadea sorti de izbanda in realizarea lor si mai ales ca eram si inca ma consider Nou in ale navamodelismului. Prin realizarea acestei coci si in final barcute vreau sa va arat ca DACA VREI POTI. Oricum eu va multumesc pt ajutorul avordat .Recunosc ca daca nu descopeream acest topic habarnaveam cum se sau cu ce se mananca o barcuta. Sunt la munca si dupa putina slefuire si spritipsoserie , neavand ce face din plictiseala , va plictisesc pe voi cu atata scris :lol:
Toata stima all si sa auzim de bine.
0

#229 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 11:43 AM

ok, asteptam cu interes, pana la urma nu trebuie sa ne placa noua ci tu trebuie sa fi multumit de ea

spor
0

#230 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 04:56 PM

dupa putina sfefuire inainte de cealalta spritchituire cam asa arata :
Fisier atasat  Picture 425 (Large).jpg (70.4K)
Number of downloads: 76Fisier atasat  Picture 424 (Large).jpg (61.63K)
Number of downloads: 76Fisier atasat  Picture 423 (Large).jpg (62.83K)
Number of downloads: 75
si dupa urmatoarea slefuire sigur va arata si mai bine mai ales ca va fi si ultima.
toata stima
0

#231 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 28 October 2012 - 05:12 PM

...de polistiren extrudat ai auzit ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#232 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 05:41 PM

Vezi postareaipsihi, la 28 October 2012 - 05:12 PM, a spus:

...de polistiren extrudat ai auzit ?!!!

hahahaha . cred ca da. m am gandit si la polistiren dar ce mai faceam cu Brancusi? :blink:
o parere ceva ipsihi?
toata stima
0

#233 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 28 October 2012 - 07:47 PM

Acum 7 ani tot cu BCA am inceput si eu. Avantajul la BCA este ca daca gresesti se astupa cu ipsos.Eu zic sa astupi canalul ala din mijloc si sa mai gandesti un pic forma sa nu faci si tu ca nemtii un futterboot.

Aceasta postare a fost editata de cata2: 28 October 2012 - 07:48 PM

tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#234 Useril este offline   pane77 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 21-July 09

Postat 28 October 2012 - 09:29 PM

Vezi postareaNicu1976, la 28 October 2012 - 05:41 PM, a spus:

m am gandit si la polistiren dar ce mai faceam cu Brancusi? :blink:

Daca vrei iti pot prezenta varianta cu polistirenul mi se pare mai usor de realizat
0

#235 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 09:57 PM

Vezi postareapane77, la 28 October 2012 - 09:29 PM, a spus:

Daca vrei iti pot prezenta varianta cu polistirenul mi se pare mai usor de realizat

Vreau vreau. Eu am cava idei cu privire la polistiren. Chiar imi dusesem acasa o placa de polistiren extrudat de 3 sau 5 nu Mai stiu bine, si cred ca am uitat de ea. Haahahah Intr o dimineata am luat acel BCA ca imi era la indemana si l am aruncat in porbagaj.
Arata mi ceva ca sa mi fac o idee , poate pe viitor cine stie. Ms oricum si astept.
Toata stima all
0

#236 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 10:00 PM

Vezi postareacata2, la 28 October 2012 - 07:47 PM, a spus:

Acum 7 ani tot cu BCA am inceput si eu. Avantajul la BCA este ca daca gresesti se astupa cu ipsos.Eu zic sa astupi canalul ala din mijloc si sa mai gandesti un pic forma sa nu faci si tu ca nemtii un futterboot.

Iti voi raspunde cand ajung acasa. Acuma sunt in dustractii.
Ms pt sfaruri si dimineata ma voi Mai gandii cu privire la acel sant.
Toata stima
0

#237 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 10:54 PM

Vezi postareacata2, la 28 October 2012 - 07:47 PM, a spus:

acuma am vazut filmuletul care l ai postat . ahahahah Ce au facut aia nu are nici o legatura cu hidrodinamica. oricum mai meditez pana maine la ora 12:00 , dupa care ma voi acupa de treaba.
ms oricum
0

#238 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 28 October 2012 - 11:01 PM

Vezi postareaNicu1976, la 26 October 2012 - 08:43 PM, a spus:

cam asa va arata barcuta , asta daca binenteles nu mai imi spune cineva vreun defect si cum sa remediez .
ce rugaminte am la voi este sa nu va mai certati ca niste copii la care li s a luat jucaria, pe alte topice si sa va certati aici cum si ce ar mai trebuii facut la constructia acestei coci.
eu inca va astept cu comentarii, cu toate ca dupa cum vad cam deranjez pe aici pe acest forum. macar daca va deranjez pe careva sa aveti puterea sa imi spuneti in fata sau scriind aici. vreau ca aceasta coca sa fie una din cele mai bune pt ca dupa ce o voi echipa si o voi pune pe apa, si imi va placea cum merge , cum se misca pe apa , o voi confectiona in serie. surpriza(inventia) la aceasta coca va voi arata la final.
pana atunci vreau sfaturi de la voi cei de aici , cei care sunteti mai vechi in ale navamodelismului si cei care sunteti mai noi, pt ca toti avem cate o idee .
eu daca as vedea pe cineva care face o barcuta si as putea sa i dau un sfat, as faceo cu mare placere, si chiar ma bucur ca am participat la acea barcuta daca ideea mea a fost pusa in aplicare.
ce ma intereseaza acuma este : cu ce o finisez?
pe ce lipesc matritele?
si pana la urma cine ma ajuta sa torn aceasta coca
nu am nici o cunostinta de cum se toarna. nu am vazut niciodata nici macar in filmulete, dar sa mai zic realitate :(
in fine. va astept cu COMENTARII si SFATURI.
toata stima all

Pentru finisat poti folosi amorsa de perete ,banda de rost pentru rigips sau plasa ,ceresit 126 pentru incarcat si ceresit 127 pentru finisat
Fisier atasat  Imagine1678.jpg (146.44K)
Number of downloads: 15
Fisier atasat  Imagine1679.jpg (196.25K)
Number of downloads: 14
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#239 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 11:05 PM

Vezi postareastelian, la 28 October 2012 - 11:01 PM, a spus:

Pentru finisat poti folosi amorsa de perete ,banda de rost pentru rigips sau plasa ,ceresit 126 pentru incarcat si ceresit 127 pentru finisat
Atasament Imagine1678.jpg
Atasament Imagine1679.jpg

Fisiere atasate

facebook

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

0

#240 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 11:07 PM

.

Fisiere atasate

facebook

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9