Rise of the machines :D ... astora incepe sa le fie frica...
Postat 26 November 2015 - 09:37 PM
Unde-i drona? Sau măcar un ciot de lipo, un vârf de elice...
Pun pariu că și-a spart geamu și acuma caută banii de pe asigurare.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 29 November 2015 - 12:22 AM
Mai exact, am constatat azi cu surprindere ca s-au activat NFZ-uri la Craiova pentru DJI. Nu numai aeroportul mare, ci si stadionul.
Asa ca posesorii de DJI cu GPS o sa fie tintuiti la sol in locatii care nu pot decat sa se inmulteasca de acum incolo, nu am sperante ca vor mai da inapoi odata ce au infipt steagul...
Bucurestiul are vreo 7-8 NFZ in centru, nu mai vorbesc de ciuperca de la Otopeni care face practic imposibila decolarea cu DJI/GPS la nord de Arcul de triumf-Primaverii-Floreasca.
Puteti afla ce NFZ-uri aveti activate in localitatea unde va aflati consultand acest site:
http://www.uavforecast.com/#
Singura parte pozitiva... utilizatorii de DJI vor invata sa zboare :)
Fisiere atasate
-
Craiova_NFZ.jpg (139.47K)
Number of downloads: 55
Postat 29 November 2015 - 11:24 AM
Postat 29 November 2015 - 11:26 AM
Sau logica phantomului a fost blocata sa nu decoleze daca nu are GPS fix ? :unsure:
PS: si voua la iasi v-au pus o bulina... sa va traiasca, acopera pana in centru... :)
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 29 November 2015 - 11:29 AM
Postat 29 November 2015 - 12:25 PM
Bulina rosie la Iasi ? unde, aici :D?
Fisiere atasate
-
aeroport.jpg (101.23K)
Number of downloads: 42
Postat 29 November 2015 - 12:44 PM
Chiar nu te lasa sa decolezi in manual ?!!! :o
Postat 29 November 2015 - 12:53 PM
Zice ca depinde de semnalul GPS indiferente de modul de zbor, M, ATTi, GPS
Aceasta postare a fost editata de Andyned: 29 November 2015 - 12:54 PM
Postat 29 November 2015 - 12:59 PM
"The A2 can disable the no fly zones and the WKM never had them. These controllers were meant to be our Professional versions. What we are now seeing is that the consumer products are trying to be used by "professional" users. You are creating a difficult position for us as a company."
Postat 30 November 2015 - 09:27 AM
La A2 poti dezactiva NFZ doar daca ai firmware de la 2.5 in sus si trebuie sa o faci inainte de fiecare zbor, din cate imi aduc aminte.
Postat 10 December 2015 - 11:23 AM
https://www.change.o...reational-hobby
Facusera asta si in Spania acum cativa ani, au relaxat-o, dar in continuare in Spania este foarte restrictiv sa zbori RC...
Postat 15 December 2015 - 12:14 AM
http://www.rhcforum....post__p__834214
Astora chiar le e frica de ceva...
Postat 18 December 2015 - 03:09 PM
Dap...
Bine... nu cred că e ceva nou pentru cei care mai lecturăm/postăm pe aici.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 18 December 2015 - 04:19 PM
Asta precis tocmai vazuse Home Alone 2, Lost in NY :D
Postat 31 December 2015 - 06:31 PM
http://motherboard.v...f-washington-dc
36 cluburi dintr-o lovitura... la noi cate inchid ? :)
Postat 31 December 2015 - 06:36 PM
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 31 December 2015 - 06:41 PM
Acum studiez daca este legal ca un NFZ sa se intinda pe teritoriul unui stat vecin, sau poate avea forme diferite de cerc... :D
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 31 December 2015 - 06:41 PM
Postat 31 December 2015 - 07:21 PM
La multi ani!!!
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 31 December 2015 - 07:44 PM
renatoa, la 31 December 2015 - 06:41 PM, a spus:
Acum studiez daca este legal ca un NFZ sa se intinda pe teritoriul unui stat vecin, sau poate avea forme diferite de cerc... :D
Râzi tu, râzi dar eu îs în raza Aeroportului Internațional Brașov.
Noroc că pot să zbor între curse...
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 31 December 2015 - 07:49 PM
Lempesul nu va fi in veci interzis, doar daca nu va fi napadit de vile :(
Postat 01 January 2016 - 11:04 PM
http://www.dji.com/m...o-system/unlock
Evident, atat timp cat nu se ingroapa sistemele open ...
Marcajele galbene care le vedeti sunt proprietari de phantom care s-au grabit sa isi ceara autorizare. Daca vor sa zboare undeva in afara zonelor galbene, trebuie sa ceara inca una, si e posibil raspunsul sa fie cu pardon...
Fisiere atasate
-
dji-fencing.jpg (335.02K)
Number of downloads: 25
Postat 01 January 2016 - 11:40 PM
- Dji vinde (acuma sunt la promoție) clemențe posesorilor de fantoame.
- Clemențele acoperă cât plătești dar te pardonează de orice NFZ care ar răsări ulterior.
- Dji nu agreează pădurile. Zonele rămase, pe glob, împădurite sunt marcate "Warning zones"
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 02 January 2016 - 12:26 AM
Postat 02 January 2016 - 12:33 PM
renatoa, la 01 January 2016 - 11:04 PM, a spus:
http://www.dji.com/m...o-system/unlock
Evident, atat timp cat nu se ingroapa sistemele open ...
Marcajele galbene care le vedeti sunt proprietari de phantom care s-au grabit sa isi ceara autorizare. Daca vor sa zboare undeva in afara zonelor galbene, trebuie sa ceara inca una, si e posibil raspunsul sa fie cu pardon...
Marcajele galbene reprezinta altceva(nu stiu exact, posibil zone din harti de navigatie aero) nu rezervari de propietari phantom, softul e inca beta si are fimarware beta dedicat, inca nu e oficial.
Postat 02 January 2016 - 12:56 PM
Fa un zoom pe harta la Deveselu si o sa vezi un marcaj chiar in baza aeriana. Este a unui american care zboara acolo, dupa ce a cerut voie de la comandant, evident ;)
NU sunt rezervari, in sensul de exclusivitati, asta e tarlaua mea, ci zone de autorizare unde ai cerut voie, ti s-a dat, esti ingradit, si se stie de tine. ;)
Fii linistit, asta va fi viitorul, s-a anuntat din septembrie intentia de a introduce asa ceva pentru orice este peste 1kg si vandut ca produs comercial.
Firnware-ul asta beta peste trei luni va deveni obligatoriu, in ultimul firmware care va fi liber mai mult ca sigur se va introduce un timer care te va obliga sa faci update regulat, daca nu exista deja.
Ar fi bine sa arunci o privire pe topicul de pe rcgroups sa vezi ce atitudine au reprezentantii DJI in America, incercand sa apere acest sistem... orice om normal l-ar scoate la vanzare imediat, dar probabil ca cei care nu par sa va afecteze aceste masuri nu ati trait vremurile cand nu stiai care vecin te va raporta ca o duci prea bine...
Caz concret:
"We have a air incident in a few months, some guy was flied in CTR near Okęcie airport.
Some guy was prosecuted (his neighborhood just called to police and told he have drone). This person is innocence, he spend a day in jail, he was questioned. Finally he was free, because no of evidences and police kept his Inspire One for analyst since ove a 6 months.
Only because some other person saw he is flying at his garden.
And now, please imagine what could happen when DJI will provide a database of their users for Police. All of DJI users who only unlocked that day will be in the same situation.
This could be You.
And of course the person who flied near airport probably not use a DJI drone but other brand or custom uav. "
Postat 02 January 2016 - 02:09 PM
renatoa, la 02 January 2016 - 12:56 PM, a spus:
Fa un zoom pe harta la Deveselu si o sa vezi un marcaj chiar in baza aeriana. Este a unui american care zboara acolo, dupa ce a cerut voie de la comandant, evident ;)
NU sunt rezervari, in sensul de exclusivitati, asta e tarlaua mea, ci zone de autorizare unde ai cerut voie, ti s-a dat, esti ingradit, si se stie de tine. ;)
Fii linistit, asta va fi viitorul, s-a anuntat din septembrie intentia de a introduce asa ceva pentru orice este peste 1kg si vandut ca produs comercial.
Firnware-ul asta beta peste trei luni va deveni obligatoriu, in ultimul firmware care va fi liber mai mult ca sigur se va introduce un timer care te va obliga sa faci update regulat, daca nu exista deja.
Ar fi bine sa arunci o privire pe topicul de pe rcgroups sa vezi ce atitudine au reprezentantii DJI in America, incercand sa apere acest sistem... orice om normal l-ar scoate la vanzare imediat, dar probabil ca cei care nu par sa va afecteze aceste masuri nu ati trait vremurile cand nu stiai care vecin te va raporta ca o duci prea bine...
Caz concret:
"We have a air incident in a few months, some guy was flied in CTR near Okęcie airport.
Some guy was prosecuted (his neighborhood just called to police and told he have drone). This person is innocence, he spend a day in jail, he was questioned. Finally he was free, because no of evidences and police kept his Inspire One for analyst since ove a 6 months.
Only because some other person saw he is flying at his garden.
And now, please imagine what could happen when DJI will provide a database of their users for Police. All of DJI users who only unlocked that day will be in the same situation.
This could be You.
And of course the person who flied near airport probably not use a DJI drone but other brand or custom uav. "
Nu te contrazic dar nu cred ca se inregistrau asa repede Phantoamele din Romania prin noul soft.
Postat 02 January 2016 - 02:34 PM
Am stiut eu de ce nu-mi iau NAZA! :p
Aceasta postare a fost editata de Garett: 02 January 2016 - 02:34 PM