Rise of the machines :D ... astora incepe sa le fie frica...
Postat 26 June 2013 - 06:12 PM
Postat 27 June 2013 - 08:40 AM
worms, la 26 June 2013 - 04:05 PM, a spus:
care tarã? :)
DanB, la 26 June 2013 - 06:12 PM, a spus:
Masinuta întradevar NU zboara ..dar poate cara o cantitate > de balegar in mintea lor bolnavã
..incet incet o sa trebuiasca sa fim inschisi in cluburi unde seful de cadre o sa ne dea "caracterizarea" de buna purtare , sa putem zbura/pilota .
e normal ... Europa acest mare lagar comunist in devenire ...
oricum ca orice tehnologie inalta ,trebuie sa fie statul cel ce o controleaza ...
ia imaginati-va ca va plictisiti de bateriile voastre LiPO .. si va ganditi ca exista posibiitatea de a iti alimenta "jucaria" cu ajutorul undelor scalare (vezi Teslea cu al lui vis de a transmite energie wireless ... ) si atunci ce te faci .. ca mintea hobystilor poate sa scormone mai departe ..si sa vada ca exista posibilitatea de a extrage Hidrogenul din apa si de a face motoare cu combustie care sa aibe ca si sursa principala de energie o celula convertoare ..care scoate Hidrogenul din apa plata ... dar si aici exista risul foarte mare dealtfel sa fi calcat de o masina neagra , sau sa fi "ajutat" sa faci "anevrism cerebral "
asa ca faptul ca nu mai avem voie sa zburam pe terenuri virane ... nu cred ca o sa ne afectez prea mult ... sa vedem cum o sa evolueze lumea asta politic pt ca dupa cum se pare criza se va adanci in toamna si mai mult ...
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
Postat 27 June 2013 - 10:17 AM
Sa zicem ca se zboara la liber si ca prabusesti scula si iese cu victime (umane, ciinele vecinului nu se pune). Nu ai vrut dar ai comis-o. Explica-i victimei de ce i-a cazut o zburatoare in cap. Vezi accidentul mentionat pe undeva, unde a murit un copil la marginea unei zone in care se zbura "oficial", pentru ca unui nene (cu experienta de altfel) i-a scapat avionul. Pune-te un pic si de partea ailalta. Idem cind incepe orice wanabee terrorist sa prinda gustul sa trimita zburatoare explozive pe unde vrea muschii lui, la tine in bucatarie daca se poate, cind esti cu toata familia acolo.
Si acu daca ai fi tu ala cu legea in mina, ce ai face? Ai proteja dreptul la prabusit pe unde au chef al citorva pasionati plus teroristi, sau ai interzice chestia si pace buna?
Postat 27 June 2013 - 12:28 PM
Postat 27 June 2013 - 01:10 PM
Acuma te intreb. Esti mama fetitei omorita de o zburatoare rc. Ce parere ai daca s-ar interzice zburatul pe unde vrea muschii tai?
a ma opun, vai saracii modelisti, nu le faceti nimic, fac eu alt copil si gata
b sint de acord, daca-i mai prind ca zboara pe linga oameni le rup picioarele si ii ard pe rug
c nu am nici o parere, a fost vointa divina si nu ma pot opune
Asa si eu din perspectiva de sofer as interizice trecerile de pietoni, din perspectiva de pietoni as arde pe rug toti soferii care indraznesc sa se apropie de mine pe trecere, din perspectiva de biciclist as exila toti soferii si pietonii... cred ca ai prins ideea
Drepturi ai, pe tarlaua ta personala, atita timp cit nu creezi probleme altora. Pe spatiul public nu mai esti singur si nu poti sa faci ce vrei sub genericul "drepturile cetateanului".
Aceasta postare a fost editata de DanB: 27 June 2013 - 01:10 PM
Postat 27 June 2013 - 01:38 PM
Aceasta postare a fost editata de worms: 27 June 2013 - 01:38 PM
#127 Guest_ktalyn15bn_*
Postat 27 June 2013 - 02:42 PM
Ideea este clara: nu vor ca omul de rand sa detina asa ceva.De ce? E la mintea cocosului...
Nu suntem oameni liberi, este evident, iluzia ca putem face ce vrea (fara sa incalcam legea bineinteles) este frumos pusa la punct si reuseste sa pacaleasca cu usurinta mintea programata pe consum a majoritatii.
Pe de alta parte sunt de acord si cu aceasta manevra de tinere in frau.Adica la felul cum se inmultesc aceste zburatoare pot deveni o amenintare si niste reguli care nu sa interzica, dar sa reglementeze zborul acestora va fi absolut necesar.Un fel de JAR dar pentru micile zburatoare :)
Aceasta postare a fost editata de ktalyn15bn: 27 June 2013 - 02:42 PM
Postat 27 June 2013 - 05:52 PM
Dap se face cred prea mult caz de aceste drepturi sau de a legifera cumva ,,zburatoarele''.
Nu cred ca se fac restrictii pentru protectia fizica a cetateanului sau a intimitatii personale.
Interesul este corporatist si orientarea este spre consumul porcariilor mediatizate si poleite
de catre departamentele de marketing din companii.
Eliminati : Cum?, Unde?, Cand?, De ce? cu ,,Asa se face!''.
Era idiotului cu smartphone, tableta sau phableta a inceput.....de ce dreaq poti sa vorbesti cu 6 eur mii de minute?????
Decat sa faci modelism si sa intrebi amicii dintr-un forum cum se face aia sau alta nu mai bine o arzi pe consola?
Este virtual, nu raneste pe nimeni, soft platesti si prost poti sa ramai o vesnicie!!
Tare imi este ca noi o sa avem repede o capodopera de lege demna de tara cu cei mai multi ,,sofisticati fara BAC''.
Postat 27 June 2013 - 06:26 PM
Interesul e sa tai macaroana cu filmatul de sus a unor chestii care nu trebuiesc filmate si posibilitatea sa plantezi chestii sarind peste garduri de protectie, intrind pe geamuri deschise indiferent de etaj etc.
Intimplator ne ajuta si pe noi, nu vrei sa fi toata ziua filmat de te miri de micro fpv-uri luate din metro dupa care sa te gasesti pe youtube, sau sa-ti cada vreunul in cap sau pe masina in timp ce conduci. Ia inchipuie-ti ca miine jumate din lume are un micro fpv si se plimba seara prin cartier cautind vreo gagica dezbracata care nu se asteapta sa fie filmata de pe geam. Toti din astia pe linga subiectul rc, pusti, perversi, vecini care au ceva cu tine, oricine are un leu in portofel, care nu stiu decit sa-l bage la incarcat si sa-l zboare pina cade.
Oricum nu ar dura mult pina vreun gigi ar filma pe cine nu trebuie din greseala sau nu, deci nu vad cum am scapa de restrictii.
E o mare diferenta intre a zbura ceva non-fpv care te obliga sa-l tii in raza vizuala si oarecum realizezi ca-i real si a zbura la liber peste oras, ca si cum te-ai juca pe computer, doar ca uite ce render misto zici ca-i real, si daca pica da-l naibii, nu conteaza pe cine a lovit, nu scrie numele tau pe el, miine iti cumperi altul.
Postat 28 June 2013 - 08:01 AM
http://en.wikipedia....i/Bruce_Simpson
Postat 28 June 2013 - 10:31 AM
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit
On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10
Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
Postat 10 July 2013 - 08:13 PM
DIY (Drone It Yourself) v1.0
The plastic parts have been 3D printed in ABS. The control unit contains a receiver, four ESCs, a bluetooth module and an OpenPilot CC3D flightcontroller.
Both the original files and the printable STL files are available
Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 10 July 2013 - 08:13 PM
#133 Guest_ktalyn15bn_*
Postat 10 July 2013 - 08:29 PM
Nanok@, la 10 July 2013 - 08:13 PM, a spus:
DIY (Drone It Yourself) v1.0
The plastic parts have been 3D printed in ABS. The control unit contains a receiver, four ESCs, a bluetooth module and an OpenPilot CC3D flightcontroller.
Both the original files and the printable STL files are available
Dupa principiu': "orice zboara daca are un motor suficient de puternic" :))
Postat 17 August 2013 - 10:01 AM
http://www.imaging-r...epic-fail-video
Nu putea domne sa o faca cu unul facut pe genunchi, cu AIO eventual, trebuia iar sa fie firma "aceea" care se vrea Apple fiindca se imbraca in alb...
Postat 17 August 2013 - 03:37 PM
Si nu cumva sa indrazneasca ala la care i-a cazut in cap sa ceara despagubiri, ca-l pun modelistii la zid
Sau doamne feri sa apara vreo lege care sa interzica zburatoarele in zone cu public, cum adica, unde e libertatea de a da in cap la altii
Postat 17 August 2013 - 03:43 PM
Fisiere atasate
-
quad.JPG (194.35K)
Number of downloads: 55
Aceasta postare a fost editata de worms: 17 August 2013 - 03:47 PM
Postat 17 August 2013 - 03:46 PM
Postat 17 August 2013 - 04:38 PM
Nasoala treaba.
Cu sigranta se vor pune si restrictii. E vorba doar de timp.
Postat 18 August 2013 - 10:40 AM
Ar trebui regularizata activitatea, nu restrictionata, dar na, astia-s mai mult cu ochii la banul public decat la binele cetateanului.
Postat 18 August 2013 - 10:49 AM
Dupa aia faci cu jucariile fpv, le interzici si le scoti din magazine
Aceasta postare a fost editata de DanB: 18 August 2013 - 10:49 AM
Postat 21 August 2013 - 04:04 PM
Parea mult mai plauzibil :)
https://vimeo.com/72797337
Dar betmen, nu si nu... cica's 'coptere...
Postat 22 August 2013 - 09:10 PM
:D
abia asstept :)
si ca sa nu fiu chiar offtopic ..;) si postul la obiect :)
Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 22 August 2013 - 09:12 PM
Postat 24 August 2013 - 01:48 AM
Aceasta postare a fost editata de Andyned: 24 August 2013 - 01:51 AM
Postat 26 August 2013 - 09:08 AM
Andyned, la 24 August 2013 - 01:48 AM, a spus:
http://www.wowbiz.ro...here_66605.html
Citeaza
:)
Postat 26 August 2013 - 09:46 AM
si ii poate fi montata o camera profesionala de mare putere."
Deci luati nota, camerele de filmat se masoara in putere.
Postat 26 August 2013 - 09:53 AM