Artelian, la 18 March 2013 - 11:11 PM, a spus:
Asta e doar inceputul si toate sunt doar pretexte.
Credeti ca sunteti careva liber cu adevarat ?
Un caine fara lant, printr-o curte mare...e liber , sau animalele din marile parcuri naturale ?
M-a amuzat si pe mine stirea cu politistul Roman, mare inventator. Partea proatsa e ca foarte multi pun botul in necunostinta de cauza si aici nu e vorba numai de faptul ca a inventat sau nu acea drona, dar veti vedea ca vor intra in dotarea Militiei , care se vor preocupa de bunastarea noastra, iar noi..vom beneficia de tot felul de limite.
Unii sunt chiar idioti si e valabil in toate tarile.
Cum naiba poti fi atat de tampit sa faci o asemenea reclamatie ca ti s-a incalcat intimitatea, cat timp esti supravecgheat video 24/24 7/7 din momentul in care ai iesit din casa, iar in acest sens esti tolerant sau indiferent ?
Brain washing.
Vin vremuri tare grele.
Citez " This is the best time, from the begining of the worst".
Traim in cea mai perfecta sclavie din toate timpuri-le.
Inainte..sclavii trebuiau paziti, biciuiti, hraniti.
Acum...sclavii se hranesc singuri, dau cea mai mare parte din munca lor ca tribut si ce e mai grav...nici macar nu realizeaza ca sunt sclavi, traind in primul rand o sclavie mentala.
Asteptam de mult ca toate acestea sa se intample, dar totusi..speram ca nu se vor fi realizat intr-un ritm atat de alert.
Nu pot decat sa ma intristez, vazand ca deja se baga si in acest domeniu.
Are dreptate colegul Renatoa...cred ca stie el ce stie.
foarte adevarat, nu doar ca asta e inceputul dar singuri ne-am bagat in scavia asta, o mare unealta de brain wash/ mass control e marea retea de "socializare" albastra, unii sunt dependenti de ea. apropo de colegul cu plngerea ca a zburat in curtea casei lui, eu personal m-as fi dus la acel vecin si i-as fi dat vreo 2 plangeri in gura sa ma tina minte toata viata :diablo: in curtea mea, pe tarlaua mea fac ce vreu, ciudat e ca in 89 ne plangeam ca ceausescu ne manipula si ne priva de anumite drepturi, iata ca astia o fac cu acte in regula:)
P.S.: traiasca politia cu naza-ul lor