renatoa, la 25 September 2015 - 03:03 PM, a spus:
Inca nu ai pus inspre partea matale gimbal plus ca nu ai FPV, as vrea sa te vad zburand la 250m fara FPV ;)
Crede-ma ca nu poti construi la pretul asta, 1900 lei un sistem asa complet de aceleasi performante... adica sa includa si camera si transmisia video HD.
Dar asta nu e tot... uiti, sau nu stii ca are sonar si optical flow pana la 8 metri inaltime, adica este ca un mouse, citeste terenul cu o camera indreptata in jos si sta la punct fix cum nu vei vedea vreodata cu GPS. Nu este doar o alta drona, cum incearca multi sa simplifice.
Ia legatura cu EBA sa o vezi la lucru.
Sau incearca sa te bagi sub o masina cu alta drona, ca sa filmezi o pisica care nu vrea sa iasa de acolo :)
Ai dreptate, am uitat de partea de FPV.
O fi clar jucaria una buna intr-un fel sau altul, cunosc Parot relativ bine ca am lucrat in domeniul achizitii si am avut produse de la ei si e clar o firma de renume.
Nu sunt pasionat de ele, pe unde ma duc, bag un zbor - doua, raman cu amintirea vizuala si dupa trec la avioane inapoi. O sa o folosesc mai intens si la revelion la cabana. Tre' sa ma uit pe log-uri ca la ultimele am ajuns relative sus, dau RTL si o astept pe fetita sa se intoarca acasa. A mai facut un pic figure pe loiter, nu stiu de ce, gen se ducea un pic alandala dupa care isi revenea dar nu foarte mult. Am mana buna pe manual de la 3D :p si imi place sa ii dau pe manual imediat.
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 25 September 2015 - 06:08 PM