Navomodelisti din Campina sau din jud Prahova Incepator ... caut anturaj :P
Postat 16 August 2012 - 08:36 AM
Numele meu este Andrei si sunt din Campina , Prahova . Sunt nou in bransa si am urmarit cu interes in ultima luna acest forum informandu-ma asupra ceea ce inseamna navomodelism. Am reaprins astfel o pasiune din copilarie pe care am lasat-o de-o parte .
Am zis sa incep cu ceva mai usor si am ales sa fac "barcuta" Spagnoletta , deoarece imi plac vasele din lemn cu vele si sa imi formez mana. Vreau sa incerc sa imi fac modele cat mai "hand made" si de aceea voi apela la experienta dumneavoastra .
Urmatorul proiect ar fi Yacht America si acolo voi cere ajutorul celor care l-au facut . Pana atunci voi urmarii cu interes topicurile dumneavoastra .
Daca aveti cumva planuri cu Spagnoletta , sau Corallina Napoletana , Gondola Toscana va rog sa ma ajutati .
Va multumesc.
p.s. sper sa nu va derajeze descrierea topicului si daca sunt navomodelisti din Campina sau valea Prahovei sa stiu de voi :)
Postat 16 August 2012 - 09:29 AM
AND13, la 16 August 2012 - 08:36 AM, a spus:
Numele meu este Andrei si sunt din Campina , Prahova . Sunt nou in bransa si am urmarit cu interes in ultima luna acest forum informandu-ma asupra ceea ce inseamna navomodelism. Am reaprins astfel o pasiune din copilarie pe care am lasat-o de-o parte .
Am zis sa incep cu ceva mai usor si am ales sa fac "barcuta" Spagnoletta , deoarece imi plac vasele din lemn cu vele si sa imi formez mana. Vreau sa incerc sa imi fac modele cat mai "hand made" si de aceea voi apela la experienta dumneavoastra .
Urmatorul proiect ar fi Yacht America si acolo voi cere ajutorul celor care l-au facut . Pana atunci voi urmarii cu interes topicurile dumneavoastra .
Daca aveti cumva planuri cu Spagnoletta , sau Corallina Napoletana , Gondola Toscana va rog sa ma ajutati .
Va multumesc.
p.s. sper sa nu va derajeze descrierea topicului si daca sunt navomodelisti din Campina sau valea Prahovei sa stiu de voi :)
Voi aveti lacul acela la Campina numai bun de dat cu barca... Cred ca ma voi da si eu pe acolo curand.
Succesuri!
PS: Nu ma consider un navomodelist, dar imi plac modelele. Deocamdata detin unul gata facut...
Yak55(GB-Models, 140cm)-in reparatii;
Heli : Blade MCX;
Navo : Pacific Qeen(Robbe);
Auto : Traxxas E-Revo 1/16 RTR;
Tx : Spektrum DX6i.
Postat 16 August 2012 - 10:25 AM
h, la 16 August 2012 - 09:29 AM, a spus:
Succesuri!
PS: Nu ma consider un navomodelist, dar imi plac modelele. Deocamdata detin unul gata facut...
Acum e si aranjat ... cred ca ar prinde bine un expo pe el :)
Postat 16 August 2012 - 03:55 PM
iony, la 16 August 2012 - 12:13 PM, a spus:
la sectia navo ai sa dai de videoclipuri din campina de pe lac
sau pe youtube -search -ioniy :drinks:
Mamaaaa... ce vitezoman! :shok:
Postat 16 August 2012 - 11:39 PM
Poate data viitoare mai vine cineva... Eu chiar daca sunt din Ploiesti, voi veni la o combinata. Adica ma duc intai pe Muscel sa ma dau cu avioanele si la intoarcere ma opresc la lac sa pun barcutele pe apa... Aviz amatorilor!
Postat 31 August 2012 - 08:07 AM
AND13, la 17 August 2012 - 08:04 AM, a spus:
Pun aici iesirea mea de ieri, putin filmata, fiind singur, cu o mana pe telefon si cu una pe telecomanda...
http://youtu.be/0EpqSAmTjsg
Postat 31 August 2012 - 08:32 AM
Postat 31 August 2012 - 03:28 PM
AND13, la 31 August 2012 - 08:32 AM, a spus:
Bineinteles ca nu e facuta de mine... :db: . Poate... candva... voi reusi sa construiesc si eu una... :p