Modelism - RHC Forum: Anunt important! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Anunt important!

#1 Useril este offline   Stelu Cojocaru 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 20-October 11

Postat 14 August 2012 - 10:18 AM

Buna ziua la toata lumea.
Ma bucur sa vad ca zborul merge bine, dar trebuie sa finalizam si problemele de organizare a Sectiei de Modelism.
Deci:
Anexez un tabel cu situatia dosrelor dvs. Sunt sigur ca o parte din cei de pe tabel nu mai sunt membrii sectiei noastre, dar vom lamuri acest lucru in viitorul apropiat.
V-am rugat sa-mi trimiteti poze in format electronic pentru legitimatii, dar nu am primit de la toata lumea. Mai mult, am primit poze fara a fi indicat numele, o sa le listez si o sa le afisez in foisor,poate ii recunostae cineva, sau poate se recunosc singuri.
Mircurea viitoare (22 august)e ultima zi in care mai astept completarea dosrelor si a pozelor pentru legitimatii, in 23 trimit materialul pentru emiterea legitimatiilor.Pana atunci veti lua masuri sa ne cautati sa va completati dosarele si sa platiti cotizatia pe anul 2012. Dupa aceasta data veti fi admisi la zbor numai cu legitimatia la piept. Si vor primi legitimatia doar cei care vor avea dosarul complet....
Cei care au platit chitanta pe 2012 si figureaza in tabel ca nu o au platita, sa aduca o copie de pe aceasta.
Pentru cei acre vor sa plateasca taxa pe anul 2012,o gasiti pe contabila la Sanpetru, sunati la 0752.414697, intre orele 09.00 - 17.00.
Miercurea viitoare ne vedem cu totii la orele 18.00 pe Sanpetru.

Zbor placutFisier atasat  Tabel aeromodelisti Sanpetru.doc (98.5K)
Number of downloads: 226
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro