Modelism - RHC Forum: Dynamic-S de la Hobby King - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dynamic-S de la Hobby King

#1 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 29-April 12
  • Interests:aeromodelism

Postat 03 July 2012 - 04:04 PM

Iata ce am primit azi de la Hobby King :

1.Prima impresie : lucrat prost , ambalat prost , fara manual ,etc. deocamdata atat pot spune despre el .

2.Incerc sa ii contactez sa primesc si eu o carte tehnica . :unsure:

Va tin la curent cu montarea acestui model.Cica nu am nevoie decat de 15 minute si o surubelnita(zic ei pe site) sa il fac sa fie functional 100%.

(fara carte tehnica sau cu ea .Ei nu precizeaza). :unsure:

Ce pot sa va spun ce am vazut pana acum : Varfurile aripilor au mai putin de 1 mm grosime si sunt gata deformate pe o portiune de 2-3 cm de la varf.Eventual un sfat de intarire a lor daca puteti sa i-mi dati.

http://img819.imageshack.us/img819/823/dsc0257il.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/6417/dsc0256wd.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/7236/dsc0260v.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/366/dsc0259ie.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/9971/dsc0258sos.jpg
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#2 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 03 July 2012 - 04:35 PM

la ce iti trebe carte sa asamblezi planoru asta? mi se pare ca e usor sa pui ampenajele in suportu deja turnat si aripile;)
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#3 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 05:09 PM

Am uitat sa spun ca sunt incepator.habar nu am sa lipesc abtibildurile. Nu stiu pe ce canale pun eleroane, v-tail-ul...ceva reglaje , mix-uri .Habar nu am.
Ma gandesc ca o carte te ajuta in sensul asta...Cred eu.Am mai cumparat un Easy Star II de la HobbyRC Bucuresti si a fost altceva.(carte,toate alea ca la orice "prost" )
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#4 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaAdrianDim, la 03 July 2012 - 05:09 PM, a spus:

Am uitat sa spun ca sunt incepator.habar nu am sa lipesc abtibildurile. Nu stiu pe ce canale pun eleroane, v-tail-ul...ceva reglaje , mix-uri .Habar nu am.
Ma gandesc ca o carte te ajuta in sensul asta...Cred eu.Am mai cumparat un Easy Star II de la HobbyRC Bucuresti si a fost altceva.(carte,toate alea ca la orice "prost" )

eleroanele pe canalul 1, daca ai cablu y, daca nu canalele 1 si 6, elevatorul pe canalul 2, motorul p ecanalu 3 si rudderul, coada pe canalul 4. v-tail mixerul il pui pe canalul 2si 4. cand dai de mansa de elevator ambele se misca in aceiasi directie, mansa in jos, comenzile in sus si invers. cand dai de mansa de rudder la fel, stanga ambele o iau stanga si invers.

ps ce statia ai?

Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 03 July 2012 - 05:18 PM

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#5 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 July 2012 - 05:18 PM

Atunci ai ales gresit avionul de inceput.
Este cat se poate de contraindicat pentru un incepator !
Impacheteaza la loc si cere sfaturi de la colegii de club cu ce sa incepi.

Am citit ulterior ca ai deja la activ un EZ* II, dar o sa las cele de mai sus pentru cei tentati sa cumpere asa ceva ca prim avion de initiere.

Nu poti folosi experienta de la EZ* II la acest avion ? De regula expresia este ca "acumulam experienta"... :unsure: Daca nu a ramas nimic de la primul, pacat...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 July 2012 - 05:22 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 05:24 PM

Editul...

Sfaturle de legat canalele lui Red sunt valabile pentru statii Futaba si inrudite. La un Graupner/Jr?Spectrum nu mai sunt corecte.
Dar asta face parte din cunoasterea statiei, nu trebuia scris in manualul avionului.
0

#7 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 06:38 PM

Vezi postarearenatoa, la 03 July 2012 - 05:24 PM, a spus:

Editul...

Sfaturle de legat canalele lui Red sunt valabile pentru statii Futaba si inrudite. La un Graupner/Jr?Spectrum nu mai sunt corecte.
Dar asta face parte din cunoasterea statiei, nu trebuia scris in manualul avionului.

la spektrum, cand avea scria pe receptor ce trebuie unde, ail, ele, tho etc:)

Imagine postata
0

#8 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 08:43 PM

Va multumesc tuturor de sfaturi.Da sunt incepator.Zbor din aprilie. Pe Easy Star II zbor foarte bine deja(nu eu am spus-o ci un instructor de la palatul copiilor Deva ).Am mai azburat pe Cessna 480 fara incidente , un motoplanor din balsa cumparat de la seniorul aeromodelistilor din Deva (nea' Pisti) cu anvergura de 1.80 . Fara probleme.Planorul acesta de azi "mi-a facut cu ochiul" si l-am cumparat dupa ce l-am intrebat pe Nea' Pisti daca crede ca-l voi putea zbura.Am primit o.k. Sunt un entuziast , zic eu ca invat repede , nu am vrut sa supar pe nimeni aici , ci doar sa primesc sfaturi de la oameni cu experienta.
Am o statie Efly 6chII D in 2.4 gz. Are V-tail pe ea.Am inteles ca e o statie buna(medie) pentru mine.

Mai jos pun poze cu stadiul de "constructie" al planorului.Eram ingrozit de abtibilduri(nu am mai lipit in viata mea asa ceva), dar spre surprinderea mea si cu ajutorul sotiei mele a iesit ca al carte.

Multumesc pentru explicatia legata de canalele de la receptor (acolo eram in ceata totala).Nea Pisti este in concediu si ceilalti zburatori de la Deva sint ocupati.Deci ma bucur si va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Iata pozele promise(faza de pana la ora asta , restul maine) :rolleyes: :

http://s15.postimage.org/tefl21k17/DSC0265.jpg
http://s15.postimage.org/ln3gh859n/DSC0261.jpg
http://s15.postimage.org/z5actihez/DSC0262.jpg
http://s15.postimage.org/6toswgxij/DSC0263.jpg
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#9 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 08:56 PM

Retrag cuvintele :

Doar m-i s-a parut ca e lucrat prost(eram cam speriat de "spuma si "ditamai" motorul pe el cu mustati cat bunicul al el adica: elici :rolleyes:)) ).Ansamblul final va fi superb ca impact vizual si rezistenta.E bine facut!

Aceasta postare a fost editata de AdrianDim: 03 July 2012 - 08:59 PM

Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#10 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 09:08 PM

primul sfat e că zboară repede, cursele mici, eventual ceva expo să fie domnale sticurile la centru. E un model bun, solid, mult carbon.

Imagine postata
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 09:22 PM

Si eu m-am mirat cat il critici, cand se vede de la o posta ca este Hype Wow, rebranduit portocaliu :rolleyes:

Nu s-a suparat nimeni, doar ca eu l-am vazut zburand cu 120 la ora, pe radar laser si iti inchipui... :)
Sper sa nu te indemne adrenalina sa ii fortezi limitele, pentru ca am vazut si unul explodand literalmente in aer cam la 150 la ora, cu tot carbonul din el a fost un flutter care l-a dezintegrat.
Poate fi zburat si bland, asa ca pentru inceput... allegro, ma non troppo
Ah, si expo musai, nu eventual... minim 50%
0

#12 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 09:40 PM

Da .Voi tine cont de sfaturile voastre. Sigur nu il voi zbura singur de prima data . Acum ma bucur de achizitie , sper sa raman la fel(sa nu dau cu el).De transport la camp ma gandesc sa vad cum voi face.
Dar revin maine cu poze cu el gata asamblat (sper) .
Stima tuturor,
Multumesc de sfaturi .

O NOAPTE BUNA va doresc!
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#13 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2012 - 09:48 PM

Ca paranteza.Am si doua filmari facute cu EZ Star II :rolleyes:).Nu sunt grozave dar e un inceput (zic eu):

EZ II prima filmare

EZ II a doua filmare
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#14 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2012 - 12:30 AM

Vezi postareaAdrianDim, la 03 July 2012 - 09:40 PM, a spus:

Da .Voi tine cont de sfaturile voastre. Sigur nu il voi zbura singur de prima data . Acum ma bucur de achizitie , sper sa raman la fel(sa nu dau cu el).De transport la camp ma gandesc sa vad cum voi face.
Dar revin maine cu poze cu el gata asamblat (sper) .
Stima tuturor,
Multumesc de sfaturi .

O NOAPTE BUNA va doresc!

eu era sa dezintegrez in aer bixleru, copie dupa ez* 1. pe un vant puternic, un om sanatos nu zbura:D, am venit cu el in picaj cu vantul. aveam telefonu pus in el sa inregistreze top speed si max altitude:) top speed a fost de 105 si altitudinea, cea relativa de 350 metri, adica vreo 250 de la sol de unde zburam(terenul de la cet este la aproximativ 100 metri fata de nivelul marii) aripile fluturau ca la pasare :yahoo:

Imagine postata
0

#15 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2012 - 06:22 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la 04 July 2012 - 12:30 AM, a spus:

eu era sa dezintegrez in aer bixleru, copie dupa ez* 1. pe un vant puternic, un om sanatos nu zbura:D, am venit cu el in picaj cu vantul. aveam telefonu pus in el sa inregistreze top speed si max altitude:) top speed a fost de 105 si altitudinea, cea relativa de 350 metri, adica vreo 250 de la sol de unde zburam(terenul de la cet este la aproximativ 100 metri fata de nivelul marii) aripile fluturau ca la pasare :yahoo:

Dar adrenalina era la maxim!! :D)
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#16 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2012 - 06:46 AM

Vezi postarearenatoa, la 03 July 2012 - 05:18 PM, a spus:

Atunci ai ales gresit avionul de inceput.
Este cat se poate de contraindicat pentru un incepator !
Impacheteaza la loc si cere sfaturi de la colegii de club cu ce sa incepi.

Am citit ulterior ca ai deja la activ un EZ* II, dar o sa las cele de mai sus pentru cei tentati sa cumpere asa ceva ca prim avion de initiere.

Nu poti folosi experienta de la EZ* II la acest avion ? De regula expresia este ca "acumulam experienta"... :yahoo: Daca nu a ramas nimic de la primul, pacat...

Incepator sunt ca timp de cand am inceput zborul.Caci toti au spus ca voi zbura doar pe EZ II vreo 6 luni ,apoi voi trece la altceva.Dar nu a fost asa.Dupa EZ II am zburat cu Cessna 480 (m-a mancat sub unghii si l-am luat si pe asta),apoi am luat un motoplanor din balsa facut aici la Deva de cineva pe care l-am zburat(l-am luat si pe asta),acum urmeaza Dimanyc -S -ul.Si primul avion a fost Wing Dragon III luat de la BT (asta l-am zburat dar nu mi-a placut deloc),asta l-am si spart de prima data cand am pus mana pe el.Apoi am avut un EZ I ,trainer-ul celor de la Deva cu care am zburat 2 zile :D))).Nici acum nu stiu ce s-a intamplat cu el .L-am ridicat pe vant si la un moment dat nu am mai avut comanda pe el.A plecat cu tot cu vant :D) .L-am cautat o saptamana si pe jos ,ciobanii cu oile, eu , sotia , colegii de aici(foarte amabili si le multumesc si pe acesta cale),din aer cu avionul , planoristii si....nimic .nici acum nu l-am gasit.Dar am inteles ca nu sint singurul cu asa patanie.Deci cam asta este ordinea 'zburatoarelor" si evolutia mea din aprilie.Din cauza timpului scurt de atunci zic ca sunt incepator si cred ca sunt(mai am de invatat "tone" de informatie si experienta practica).Ca o paranteza.La evenimente nu am ajuns decat la AB si am avut ocazia de a vedea oameni pasionati si talentati.
Respect tuturor colegilor (daca i-mi pot permite deja sa-i numesc asa :)) )
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#17 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2012 - 06:53 AM

Vezi postareaAdrianDim, la 04 July 2012 - 06:46 AM, a spus:

Incepator sunt ca timp de cand am inceput zborul.Caci toti au spus ca voi zbura doar pe EZ II vreo 6 luni ,apoi voi trece la altceva.Dar nu a fost asa.Dupa EZ II am zburat cu Cessna 480 (m-a mancat sub unghii si l-am luat si pe asta),apoi am luat un motoplanor din balsa facut aici la Deva de cineva pe care l-am zburat(l-am luat si pe asta),acum urmeaza Dimanyc -S -ul.Si primul avion a fost Wing Dragon III luat de la BT (asta l-am zburat dar nu mi-a placut deloc),asta l-am si spart de prima data cand am pus mana pe el.Apoi am avut un EZ I ,trainer-ul celor de la Deva cu care am zburat 2 zile :yahoo:))).Nici acum nu stiu ce s-a intamplat cu el .L-am ridicat pe vant si la un moment dat nu am mai avut comanda pe el.A plecat cu tot cu vant :D) .L-am cautat o saptamana si pe jos ,ciobanii cu oile, eu , sotia , colegii de aici(foarte amabili si le multumesc si pe acesta cale),din aer cu avionul , planoristii si....nimic .nici acum nu l-am gasit.Dar am inteles ca nu sint singurul cu asa patanie.Deci cam asta este ordinea 'zburatoarelor" si evolutia mea din aprilie.Din cauza timpului scurt de atunci zic ca sunt incepator si cred ca sunt(mai am de invatat "tone" de informatie si experienta practica).Ca o paranteza.La evenimente nu am ajuns decat la AB si am avut ocazia de a vedea oameni pasionati si talentati.
Respect tuturor colegilor (daca i-mi pot permite deja sa-i numesc asa :D) )

Si tot ca o paranteza: cei de la BT cand aud de mine cred ca deja stiu ce vreau (si rad in acelasi timp):Cind suna cel de la Deva oare tot doar un receptor comanda?
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#18 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2012 - 02:41 PM

A sosit receptorul.Mai tarziu ne apucam de treaba mai departe.Va tin la curent.Sa vad cum va intra acumulatorul si sa vad CG-ul.Am un Zippy 3s de 2100 mai greu si un Ray 3s de 2200 mai usor cu 35 gr. si mai mic.

Aceasta postare a fost editata de AdrianDim: 04 July 2012 - 02:45 PM

Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#19 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2012 - 05:22 PM

Iata planorul gata.Cu receptor , reglat , CG , mixat pe statie , acu. Zippy 3s 2100 .Greutate totala cu acu 970 gr. Fara acu.800 gr.

http://s17.postimage.org/ac1614nsf/DSC0266.jpg

Revin cu filmare sau poze de la zburat, si bineinteles impresii . :)
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#20 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 07 July 2012 - 08:01 AM

Si mie mi s-a pus pata pe acest model. Inca nu am bani, dar e in vizor. Ar mai fi si http://www.hobbyking...600mm_ARF_.html , un trainer SIG.MFG care ma tenteaza si mai tare. Cred ca el va fi castigatorul.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#21 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2012 - 09:14 PM

"Domnisoara" aia, chiar daca nu arata rau, nu este un produs SIG.
0

#22 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 06:27 PM

Acum am venit de la zbor cu Dymanic -S -ul! :D

Prima impresie : OAUUUUUUU :)))

Nu am avut pe nimeni sa faca poze sau filmare , dar va urma.Ce pot sa spun? Un model exceptional.Viteza mare,comenzi promte,zbor minunat.Ca un minus (sau nu) , la viteze mai mici tinde sa se angajeze.Si atentie maxima in timpul zborului.Daca la EZ 2 poti sa mananci seminte cat planeaza sau sa fumezi o tigare , la acest model nu iti poti permite luxul de a nu fi o secunda atent la comenzi.Aterizarile se fac cu multa atentie si cu mult exercitiu anterior (fara asa ceva nu ai sanse sa il aduci intreg la sol).Ce sa mai zic.E superb(din punctul meu de vedere) si il recomand tuturor celor indragostiti de viteza si manevrabilitate promta.

Aterizari line tuturor!!

Adi,

Deva
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#23 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 07:54 PM

Bravo !
Nu mai spune ca esti incepator :) daca l-ai adus intreg acasa :D
0

#24 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 07:59 PM

Vezi postarearenatoa, la 09 July 2012 - 07:54 PM, a spus:

Bravo !
Nu mai spune ca esti incepator :p daca l-ai adus intreg acasa :D

Incepator ca timp(din aprilie si pana acum) :p :)) .Da .L-am aterizat bine.Si merge .......oau! Mai vreau!!!!! S-a terminat acumulatorul ca mai stateam! Multumesc "Renatoa" de apreciere!

Multa stima tuturor!
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#25 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 08:01 PM

Maine sper sa si filmeze cineva evolutia lui.Nu am operator (dar sun eu pe cineva! :) ) :D
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#26 Useril este offline   F2B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 921
  • Inregistrat: 30-November 11

Postat 10 July 2012 - 02:06 PM

Cumpara de la Hobby King un incarcator de bateri Turnigy Acucell 6 si pune-l in trusa de zbor. Eventual ia si alta baterie, iar cind zbori incarci bateria de schimb. Conecteaa la bateria de la masina pe cimp si distreazate. Felicitari. Eu asa incarc acumulatorii pe cimp cind trebuie. Incearca un pic de flaps la viteze mai mici, sau daca vrei sa zbori mai incet.

Traian
0

#27 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2012 - 02:10 PM

Vezi postareaF2B, la 10 July 2012 - 02:06 PM, a spus:

Cumpara de la Hobby King un incarcator de bateri Turnigy Acucell 6 si pune-l in trusa de zbor. Eventual ia si alta baterie, iar cind zbori incarci bateria de schimb. Conecteaa la bateria de la masina pe cimp si distreazate. Felicitari. Eu asa incarc acumulatorii pe cimp cind trebuie. Incearca un pic de flaps la viteze mai mici, sau daca vrei sa zbori mai incet.

Traian

o.k. Mersi de sfaturi.Asa voi face.

Stima ,

Adi
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#28 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 July 2012 - 09:42 PM

Si iata niste poze cu el in aer :).Intr-adevar este un model foarte rapid,dar zboara superb.Recomand !
Aterizari line tuturor!!
Stima , Adi
(urmeaza si filmare)

http://s16.postimage.org/egxx98mt1/DSC0010.jpg
http://s16.postimage.org/a9350hldh/DSC0015.jpg
http://s16.postimage.org/8vg3ixbhx/DSC0016.jpg
http://s16.postimage.org/pkhjeu839/DSC0017.jpg
http://s16.postimage.org/5ee1fycfp/DSC0018.jpg

Aceasta postare a fost editata de AdrianDim: 14 July 2012 - 09:42 PM

Adrian Dimitriu
Imagine postata
0