Modelism - RHC Forum: Stabilizator HK - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Stabilizator HK a testat cineva ?

#91 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 22 August 2012 - 01:41 PM

Da, din pacate.
Insa undeva, mai jos in prezentarea produsului, "ei"/producatorii spun ca au in plan si un update de firmware pentru stabilizarea camerelor (Also, we plan to have firmware updates for the Guardian 2D/3D Stabilizer for camera stabilization!) da' iarasi nu stiu daca se refera la sau vor avea avea in vedere mentinerea camerei stabila pe o traiectorie ca si cum avionul ar fi in picaj.

@renatoa: FY-ul nu e mai bun pentru ceea ce-i trebuie lui Dan?! Pana la urma, nu mi se pare c-ar fi asa de scump - daca pretul e primul criteriu ...

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 22 August 2012 - 01:42 PM

"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#92 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 22 August 2012 - 02:43 PM

Prefer sa nu discut de anumite produse chinezesti mascate in scule cu pretentii folosind tehnici de marketing Apple. FY, DJI... chiar nu iti suna ciudat chinezesc si scump ?!
De exemplu acel stabilizator de camera, afisat cu pret eronat... s-a discutat ieri o gramada pe diverse forumuri... fabricarea lui chiar atat costa !!! Mi se pare mai scandalos pretul de 300$ cerut de fabricant, doar pentru ca cine l-a facut stie ca se adreseaza in principal unei piete pro, care face bani, si are nevoie de asa ceva, si are de unde sa plateasca, decat clonarea lui si oferirea pe un pret de nimic.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#93 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 22 August 2012 - 03:00 PM

Vezi postarearenatoa, la 22 August 2012 - 02:43 PM, a spus:

Prefer sa nu discut de anumite produse chinezesti mascate in scule cu pretentii folosind tehnici de marketing Apple. FY, DJI... chiar nu iti suna ciudat chinezesc si scump ?!
De exemplu acel stabilizator de camera, afisat cu pret eronat... s-a discutat ieri o gramada pe diverse forumuri... fabricarea lui chiar atat costa !!! Mi se pare mai scandalos pretul de 300$ cerut de fabricant, doar pentru ca cine l-a facut stie ca se adreseaza in principal unei piete pro, care face bani, si are nevoie de asa ceva, si are de unde sa plateasca, decat clonarea lui si oferirea pe un pret de nimic.

clonarea asta nu face decat sa distruga cercetarea.daca se cloneaza acel stabilizator atunci e clar ca cei de la photohigher nu au sa mai acorde nici un suport si atunci ce faci cu clona? mergi cu un soft vechi si imprecis si fara sanse de imbunatatire?sa faca chinezii pe aceasi electronica un alt soft care sa ofere concurenta reala la RSGS si sa-l vanda si cu 1 dolar daca isi permit.asta insemna concurenta loiala, nu clonarea. nea Dan, nu e bun pentru rigul dumneavostra acel stabilizator ca e tunat strict pentru av200 si av130. pe orice alta montura cu alta demultiplicare si pasi la servo nu functioneaza corect,scrie si pe site-ul lor

Aceasta postare a fost editata de worms: 22 August 2012 - 03:05 PM

0

#94 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2012 - 03:11 PM

Vezi postarearenatoa, la 22 August 2012 - 02:43 PM, a spus:

.... chiar nu iti suna ciudat chinezesc si scump ?!
...

Ba da, imi suna criminal de ciudat, da' pana la urma ma interesa functionalitatea ... si asta in sensul cerut/cautat de @Dan Mitea, fie si pentru ca, cine stie, poate intr-un viitor destul de indepartat ma va sageta si pe mine o duda ca aia sa-mi care un aparat foto, nu cine stie scula profesionala ci ... ceva pentru uz casnic.

In celalalt sens, cel putin pentru mine este clar ca FY-ul ofera stabilitatea de care are nevoie orice utilizator de rand si poate chiar si cu pretentii profi, pentru un model cu aripa si FPV/filmare. Chiar si stabilizatorul asta despre care vorbea initiatorul topicului, precum si stabilizatorul ala orange-ceva de 15$ face destul de bine la modelele cu aripa, mai ales in conditiile in care nu numai eu spun ca se descurca admirabil, cu mult peste cei 14$ respectiv 17$ cat dai pe el.
FY-ul are niste functii in plus, care pana la un punct, dupa parerea mea justifica diferenta de pret.
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
0

#95 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2012 - 03:20 PM

Vezi postareaworms, la 22 August 2012 - 03:00 PM, a spus:

clonarea asta nu face decat sa distruga cercetarea ....

Nu pot sa fiu de acord cu aceasta afirmatie!
Nu fiti atat de sigur ca desi au clonat, chinejii n-au luat masuri pentru ... dezvoltare, imbunatatire, etc. S-a intamplat (poate) ca cei de la photo-cum le zice lor acolo, au scos pe piata produsul inaintea chinejilor.

Am mai spus odata: nu inteleg de ce lumea ii considera prosti pe chineji!!! Sunt cel putin 2 miliarde de capete, parca sa zic ca ceva mai mult decat cele 800 - 900 milioane cate sunt pe batranul continent si ... nu mai stiu cam cati sunt in america cu canada cu tot. Statistic si tot trebuie sa dai de mai multe genii decat ...
Chiar asa, din 2mlrd ce d-astia galbejiti nu s-or gasi 100 de capete sa "cerceteze" problema?!

Cum putem sa fim atat de siguri de asta?!
0

#96 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 22 August 2012 - 03:31 PM

ba s-au mai desteptat si chinezii si vor bani pe ce fac si geniile sunt constiente de valoarea lor si lucreaza pe salarii frumoase.nu mai e mitul ala cu chinezul care munceste pe un castron de orez.la electronica ce se cloneaza acum se face la o calitate foarte proasta ca sa obtina un pret inferior originalului.sunt stabilizatoare de 2$ dar sunt si de 1200$ si tot de chinezi facute dar diferenta intre ele este enorma din punct de vedere ale materialelor folosite .
0

#97 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2012 - 03:37 PM

Aveti dreptate - dupa parerea mea!
Dar tot dupa parerea mea, ceea ce chinezul vinde la 2$, dpdv al tuturor standardelor de calitate, functionalitate, materiale folosite, etc. cel putin pe batranul continent ar avea ca pret minim 400$, oricat de mult ne place sau nu ne place.
Nu mai stiu care-i situatia cu produsele de 2$/china, vandute la fratii nostrii/licuricii de peste ocean, dar presupun ca-i cam tot pe acolo.

Cel putin asta cred eu ca ne arata realitatea inconjuratoare din ultimii ani.

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 22 August 2012 - 03:37 PM

0

#98 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 25 August 2012 - 07:15 AM

Vezi postareaPaunFD, la 22 August 2012 - 03:37 PM, a spus:

Aveti dreptate - dupa parerea mea!
Dar tot dupa parerea mea, ceea ce chinezul vinde la 2$, dpdv al tuturor standardelor de calitate, functionalitate, materiale folosite, etc. cel putin pe batranul continent ar avea ca pret minim 400$, oricat de mult ne place sau nu ne place.
Nu mai stiu care-i situatia cu produsele de 2$/china, vandute la fratii nostrii/licuricii de peste ocean, dar presupun ca-i cam tot pe acolo.

Cel putin asta cred eu ca ne arata realitatea inconjuratoare din ultimii ani.

Ne place sau nu, chinezii au luat-o multora inainte - faptul ca sunt ieftini si fac produse de calitate este dovedita de marile companii occidentale care produc acolo. Daca erau prosti si puturosi, garantat nu se duceau acolo. Puteau alege sa se duca in tarile arabe sau India.

Filozofia de productie chinezeasca este simpla ... calitatea perceputa de client. Clientii mei ma intreaba daca sunt facute produsele IT altundeva decat in China ... (a ramas multora intiparit ca sunt facute pe vapor...). Faptul ca unele produse sunt ieftine inseamna ca sunt accesibile pentru mai multi care nu castiga 3000 euro sa si le permita.

Revenind la stabilizatoare, faptul ca unul de 20$ e in proportie de 50%-60% la fel de bun ca unul de 200$ sau mai mult, pe mine ma avantajeaza. Am un FY30A care merge foarte bine, dar daca produsul de la HK de 15$ isi face treaba, nu vad de ce as da de 6 ori mai mult.

Zboruri line !
0

#99 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 08 September 2012 - 04:52 PM

Ce n-am inteles eu e daca folosesc 2 servo pt eleroane pe canale diferite si nu legate cu un cablu Y si eventual mixate cu flaps cum se poate conecta ca vad ca are doar 3 intrari el ,dir, prof la fel si la iesiri.
Sau probabil ca nu se poate
Multumesc
Ciao Sorin
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

56 useri citesc topicul
0 membri, 56 vizitatori, 0 utilizatori anonimi