Initial avionul arata asa:
N-am reusit sa-l tin in aer niciodata mai mult de 28 de secunde si a ajuns sa arate asa:
Cel mai mult, avionul asta am reusit sa-l tin in aer aprox 1min si 30 de sec.. Acum, acest model nu mai exista cum nu mai exista nici o piesa care a fost odinioara in el. In rest, A10-le ... il aruncam in aer, il tranteam, lipeam la el cu superglue ... asteptam sa se intareasca, iar il aruncam in aer, iar lua contact dur cu pamintul si ... tot asa!!!
Am reusit sa invat sa tin un model in aer cu acest model: care de nou, arata si el frumusel, in fotografia asta ... deja ma invatase sa tin un model in aer si ... avea la activ un numar incredibil de mare de trante! Se numeste Esky Nemo, eu ii spun pluta, colegii dobrogeni ii spun ... "microbuzul scolii" pentru ca a invatat sa zboare inca 4 alti piloti de aeromodele, in ciuda urateniei lui ...
Tu i-ati planorul ala ASW 17 ca-i la 2m si e numai 629lei ... si platesti mai putin pe 2m de aripa, decat la Beta3 unde platesti mai mult pe mai putina aripa si ... o sa-l aduci in extrem de scurt timp sa ... arate un morman de piese intr-o sacosa ... N-o sa arate nici macar ca A10-le meu dupa multe trante! Tu ... i-ati ASW-ul!!!
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 03 August 2012 - 02:51 PM