Polus Center Cluj RC DRIFT & RC CRAWLING CHALLENGE 2012 - Etapa 3 25-26 August 2012
Postat 31 August 2012 - 03:17 PM
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 31 August 2012 - 05:31 PM
vgeorge, la 31 August 2012 - 03:17 PM, a spus:
De atatia ani, speram cu totii ca ai invatat versurile!! :rofl::wub::p
On topic... incep sa apara participantii de prin tara...va asteptam in continuare si pe cei nehotarati :db:
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 02 September 2012 - 10:25 AM
Postat 02 September 2012 - 06:17 PM
1 Dinu Tuns
2 Dozsa Magor
3 Plavitu Florian
CLASAMENT CRAWLING
1 Catalin Catalinoiu
2 Fernea Catalin
3 Murariu Lucian
BEST BODY
Murariu Lucian
multumim pentru participare tuturor concurentilor.
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
Postat 02 September 2012 - 07:33 PM
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 02 September 2012 - 11:04 PM
Postat 03 September 2012 - 07:57 AM
Sper ca pe viitor aceste eforturi sa fie rasplatite si mai mult prin participarea intr-un numar mai mare aconcurentilor.
Aceasta postare a fost editata de thatsme: 03 September 2012 - 07:59 AM
HPI Sprint 2 Flux
TD DESC410R
HPI Savage X Nitro 4.6
HPI E-Firestorm
Hot Bodies HPI TC-FD DriftÂ
Postat 03 September 2012 - 08:27 AM
Propunere: pentru crawling curbele de la traseu propun sa fie gandite astfel incat sa poata fi luate si de o masina care nu are dig unit sau directie dubla. Nu stiu cum au fost acum la acest traseu intrucat nu am vazut filme sau poze cu intreg traseul. La etapa din Sibiu a fost ok, in schimb uitandu-ma pe filmuletele cu alte etape, parca la Cluj am vazut un traseu in care daca aveai directie dubla poate reuseai sa iei virajul dar daca nu aveai dig unit pe masina faceai manevre de ziceai ca esti la parcarea laterala cu vaporul.
Postat 03 September 2012 - 08:57 AM
Sustin ce a zis si Lucian, traseul la crawling a fost best-ever.
Postat 03 September 2012 - 09:23 AM
Ma refeream la faptul ca ar trebui conceput treseul de asa natura incat sa ofere sanse egale concurentilor.
Ca eu imi pun toate minunatiile pe masina asta ar fi avantajul meu, dar daca ceilalti nu isi pun sa aiba si ei sanse, nu?
Gresesc cu ceva?
Iar fasconal data viitoare ii pune si elice de elicopter si unde nu merge ii da cu JUMP, asa e Luci?
Partea cu evolutie este normala si fireasca.
Aceasta postare a fost editata de ToX: 03 September 2012 - 09:24 AM
Postat 03 September 2012 - 09:50 AM
Si pana la urma...care e scopul acestui off-topic ?
Postat 03 September 2012 - 10:51 AM
Cand la acest gen de manifestare se vor inscrie suficienti competitori cu siguranta vor aparea si clasele de concurs cu limitarile aferente.
Sa ne vedem cu bine si cat mai multi la urmatoarea etapa.
Pentru TOX: evolutia exista doar prin participare, se intampla intr-un mod firesc, natural. Iti reamintesc o alta competitie unde in 2010 (adica acum doar doi ani) eu cu BLITZ-ul 2wd concuram impreuna cu Buggy 4wd si asta doar pentru ca nu erau suficienti competitori pentru a se forma clase diferite. Acum, aceste clase exista si cunosti foarte bine despre ce e vorba...
Postat 03 September 2012 - 12:04 PM
Discutia cu traseul era o propunere(ca daia am scris inainte PROPUNERE) si doar atat, vad ca unii s-au ambalat si nu inteleg de ce.
Ramaneti voi ON TOPIC ca eu ma retrag. Voi veni in continuare la concursurile de crawling la care pot ajunge, voi participa cu placere si daca particip o fac doar de FUN, si faceti ce vreti cum vreti.
Nu am zis de impartit in clase sau categorii sau alte prostii de genul asta, dar fiecare intelege ce vrea si vad ca nu a inteles nimeni nimic.
Fiti voi ON TOPIC ca eu am o jena.
Postat 03 September 2012 - 12:46 PM
ToX, la 03 September 2012 - 12:04 PM, a spus:
Nu am zis de impartit in clase sau categorii sau alte prostii de genul asta, dar fiecare intelege ce vrea si vad ca nu a inteles nimeni nimic.
Fiti voi ON TOPIC ca eu am o jena.
Te-ai suparat degeaba si scri la nervi am impresia.
Cand te gandesti la a face ceva (in speta propunerea ta) pentru a creea o oarecare egalitate intre competitori (absolut imposibil in acest moment) este de fapt ceea ce spuneam eu: clase diferite functie de numarul de participanti.
sa explic: sa facem curbe pe care cei fara dig sa le poate lua ca cei care au dig este o prupunere la fel de buna sau de rea cu asta: sa facem un circuit pe care "moa" super accesorizat sa mearga la fel de bine cu un "shaft" stoc deabia scos din cutie.
Cand o sa fie cel putin trei concurenti cu MOA poate o sa apara clasa diferita, apoi cardanistii cu doua axe viratoare si tot asa, poate se vor aplica regulamentele de crawling din tarile cu traditie. Doamne ajuta sa ajungem in astfel de situatie.
Postat 03 September 2012 - 01:03 PM
Si in tarile cu traditie s-a inceput de undeva. Noi suntem poate in faza de inceput. Cu bune, cu rele, cu MOA sau cu shafty. Dar de aici si pana la exprimari de genul "asta nu e competitie" (*) si "nu au sanse egale" e .. ceva.
(*) exprimare "on-site"
Postat 03 September 2012 - 01:37 PM
HPI Sprint 2 Flux
TD DESC410R
HPI Savage X Nitro 4.6
HPI E-Firestorm
Hot Bodies HPI TC-FD DriftÂ