Neacsu_Leonid, la 25 October 2012 - 03:26 AM, a spus:
frumos imi place si bine lucrat! de curand am cumparat si eu unu la dimensiuni cam ca si al tau.. constructie de balsa si placaj a fost construit pt motor termic dar eu l-am motorizat electric chiar saptamana trecuta am iesit cu el la primul zbor si am ramas uimit cat de bine zboara si foarte manevrabil..tinand cont ca eu pana acum am pilotat doar treniere si biplan m-am descurcat bine...sa mai pui poze sa il vad finalizat :pardon: singurul lucru care nu imi place le el e ca la aterizare vine destul de rapid in rest e ok
Poti te rog sa imi dai mai multe detalii despre kit-ul tau, cine il produce. Inainte de a ma apuca de Mess am cautat kit-uri la dimensiunea asta si nu am gasit nimic calumea, doar ARF de la HK, sau spume. :good:
Mihai_supy, la 25 October 2012 - 05:39 AM, a spus:
Ar trebui ca toata lumea sa stie ca "warbird-urile" a fost gandite sa fie manevriere si rapide. Aterizarea sau decolarea nu prea era o prioritate. E de asteptat deci ca un M109 sa fie rapid si fasnet. Si cel real era!
PS - ideea cu standul din polipropilena e bestiala. Cand ajung la tara ma iau si eu de unul...
Din cauza ca vine tare la aterizare am planificat sa ii construiesc si flapsurile, inclusiv cele din spatele radiatoarelor.
Cele de la radiatoare se vor misca doar in jos, nu o sa le fac functionalitatea completa, cu deschidere si in sus, prea mic modelul.
Sper sa aiba si eficienta flapsurile, chiar daca nu sunt de dimensiuni mari. Pe RCGroups au montat pe spumele de la Parkzone si ziceau ca au ceva eficienta.
Standul e foarte usor de construit, a fost un mini proiect facut impreuna cu fiul meu de 3 ani :good:
Eu l-am planificat in asa fel incat daca il intorc sa pot lucra la aripa dar si sa ii atasez un accesoriu pentru verificare CG.
In functie de imaginatia fiecaruia poate sa iasa o chestie foarte modulara si utila pentru mai multe aplicatii.
Unii au construit rack-uri pe perete din tub pvc, pentru a-si depozita modelele.
Aceasta postare a fost editata de Motorrad: 25 October 2012 - 09:34 AM