Buna ziua,
am si eu un turnigy 9x v2 si caut pe cineva care care a mai resoftat sa ma ajute.Ar fi preferabil daca ar avea placuta ca sa evitam lipiturile.Daca e din Iasi ar fi super.
multumesc
Pagina 1 din 1
Resoftare Turnigy 9x
Postat 03 July 2012 - 02:46 PM
Cauta-l pe EBA aici pe forum. Dar e din Bucuresti.. Lucreaza meserias, n-o sa ai probleme.
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 04 July 2012 - 08:49 AM
ccatalin, la 05 June 2012 - 12:07 PM, a spus:
Buna ziua,
am si eu un turnigy 9x v2 si caut pe cineva care care a mai resoftat sa ma ajute.Ar fi preferabil daca ar avea placuta ca sa evitam lipiturile.Daca e din Iasi ar fi super.
multumesc
multumesc
Si pe mine ma manaca sa o resoftez cu ER9x dar daca e vorba de lipituri direct pe PCB parca am ezitari.
Daca am placa asta mai este nevoie de lipituri?
Postat 04 July 2012 - 12:42 PM
Poti sa lipesti pe placa statiei o mufa pe care sa o lasi in interiorul statie. Nu se intampla nimic (atata timp cat pinii mufei sunt protejati si nu ating circuite aiurea - masura logica si de bun simt)
Va tot chinuiti cu placi, etc. Masura lipirii unei mufe ptr a resofta statia este una simpla si nu produce daune atata timp cat este facuta cu atentie.
Uite ce face nenea asta aici:
Va tot chinuiti cu placi, etc. Masura lipirii unei mufe ptr a resofta statia este una simpla si nu produce daune atata timp cat este facuta cu atentie.
Uite ce face nenea asta aici:
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
Postat 04 July 2012 - 03:06 PM
Apelati la cineva cu experienta ... mai ales daca nu aveti scule performante de lipit .
Trasee sunt mici si riscul exfolierii sau distrugerii prin incalzire excesiva a componentelor apropiate exista.
Si mufa de la capatul liber ar trebui asigurata caci daca va balanganii in carcasa exista riscul desprinderii
din lipituri a unuia sau mai multor fire care vor atinge pe unde vor dori ele dar nu veti dori si voi.
Bafta !
Trasee sunt mici si riscul exfolierii sau distrugerii prin incalzire excesiva a componentelor apropiate exista.
Si mufa de la capatul liber ar trebui asigurata caci daca va balanganii in carcasa exista riscul desprinderii
din lipituri a unuia sau mai multor fire care vor atinge pe unde vor dori ele dar nu veti dori si voi.
Bafta !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 05 July 2012 - 08:44 AM
Daca ai mai facut lipituri inainte nu e chiar atat de greu. Cu multa atentie si rabdare o poti rezolva fara probleme.
P.S. Rog un moderator sa mute topicul acesta in cel destinat statiei Turnigy 9x: http://www.rhcforum....963-turnigy-9x/
P.S. Rog un moderator sa mute topicul acesta in cel destinat statiei Turnigy 9x: http://www.rhcforum....963-turnigy-9x/
Arata acest topic
Pagina 1 din 1