Modelism - RHC Forum: un nou hexa - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

un nou hexa dji naza

#61 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 31 July 2012 - 02:47 PM

De unde 12mm la noi ?
Dincolo sunt 12.8mm = 1/2"
La noi stiu numai 10 si 15. MK are 10mm... :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 31 July 2012 - 02:47 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#62 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 31 July 2012 - 06:34 PM

am efectuat un zbor dupa resoftarea esc-urilor. timpul de zbor a fost tot de 18 min pana la autolanding cu 5800-4s-30c dar ce sa schimbat e faptul ca motoarele au coborat reci fata de caldute cum era inainte , a castigat ceva in plus stabilitatea in hover si zgomotul motoarelor e mult mai mic si mai rotund.per total e bine , am facut in 18 min cateva sprinturi de aproximativ 100m la viteza maxima, vre-o 6 RTH cu altolanding pana aprope de sol si o ascensiune pe la 300m deci nu numai hover. ma declar super-multumit si mi-as dori ca microkopterul sa faca un autoland asa cum face naza.

Aceasta postare a fost editata de worms: 31 July 2012 - 06:38 PM

0

#63 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 30-November 10

Postat 31 July 2012 - 11:39 PM

worms, la 31 July 2012 - 06:34 PM, a spus:

am efectuat un zbor dupa resoftarea esc-urilor. timpul de zbor a fost tot de 18 min pana la autolanding cu 5800-4s-30c dar ce sa schimbat e faptul ca motoarele au coborat reci fata de caldute cum era inainte , a castigat ceva in plus stabilitatea in hover si zgomotul motoarelor e mult mai mic si mai rotund.per total e bine , am facut in 18 min cateva sprinturi de aproximativ 100m la viteza maxima, vre-o 6 RTH cu altolanding pana aprope de sol si o ascensiune pe la 300m deci nu numai hover. ma declar super-multumit si mi-as dori ca microkopterul sa faca un autoland asa cum face naza.

:D
0

#64 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 31 July 2012 - 11:41 PM

Daca ai timp iti trimit si eu niste regulatoare sa le softezi. Inca nu au ajuns, sunt in standby.
0

#65 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 462
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 01 August 2012 - 08:09 AM

costi_n, la 31 July 2012 - 11:41 PM, a spus:

Daca ai timp iti trimit si eu niste regulatoare sa le softezi. Inca nu au ajuns, sunt in standby.

Ti le pot resofta eu, sa nu te mai complici cu posta pana la Piatra, caci oricum trebuie sa ne vedem pentru o pereche de antene :D
0

#66 Useril este offline   jetix 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 540
  • Inregistrat: 26-July 10
  • Interests:radioamatorismul

Postat 01 August 2012 - 10:39 AM

worms, pe regulatoare n-ai avut curiozitatea sa pui mana sa vezi cam ce temperatura aveau? Ale mele sunt caldute. N-am facut teste cu ele cand le-am luat pentru ca din prima le-am resoftat. Tu, facand zboruri in ambele situatii, ai putea da un raspuns.
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.
0

#67 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 10:49 AM

am pus mana si sunt usor caldute dupa 18 minute dar si din cauza ca la mine stau slab la ventilatie ca sunt sub caciula pozitionate. curentul mediu e de 3A pe regulator de 40A ceea ce e nesemnificativ pentru ele ;).
asa @Para, baga-te peste mine sa pierd eu antenutele :D. glumesc, se pare ca e o bataie intreaga pe trifoii astia ceea ce nu poate decat sa ma bucure avand in vedere ca eu am facut primul review pozitiv la frecventa acum 2-3 ani :).
0

#68 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 08:13 PM

am facut un filmulet de doua minute in care am evidentiat functia de fail-safe.normal aceasta functie trebuia sa se activeze in momentul in care se opreste telecomanda din butonul de power dar cum nu m-am prins cum sa fac sincronizarea asta am pus comanda pe un switch ca asa mi-a venit mai usor :). in ce consta fail-safe? la activarea comenzii, ledul de control incepe sa palpaie repede in portocaliu,hexacopterul asteapta cateva secunde si apoi se inalta la 20m considerati ca fiind inaltimea de siguranta, odata atinsi cei 20 metri mai asteapta 10 secunde si daca nu primeste anularea comenzii se indreapta cu varful spre casa, casa fiind considerata pe coordonatele locului de decolare.ajuns deasupra punctului home sta 20 secunde si daca iarasi nu primeste comanda incepe sa aterizeze automat cam cu 0.5m/s. cand atinge pamantul dupa 5 secunde se opresc motoarele singure, functia de fail-safe fiind terminata.

https://www.youtube....eature=youtu.be

Aceasta postare a fost editata de worms: 01 August 2012 - 08:15 PM

0

#69 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 09:37 PM

Fascinant. Multumim de filmulet Romeo. Intradevar, ca stabilitate nu este ca un MK, dar la cat costa cred ca Dji Naza este un controler demn de luat in calcul. Chiar daca nu este cel mai bun pentru filmare, pe foto sigur iti faci treaba cu el foarte bine.

Aceasta postare a fost editata de costi_n: 01 August 2012 - 09:38 PM

0

#70 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 10:58 PM

Poate sa fie OK si pentru filmat. Depinde de calitatea gymbal-ului si a constructiei aparatului. Cu un AIO setat ca pilot de gymbal stand-alone ( caci parca naza n-are stabilizare ) degrevat de loop-uri de calculat turatii motor, pe un tilt/roll de buna calitate, cu transmisie pe curele si demultiplicare, cred ca rezultatul poate fi excelent :)
0

#71 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 11:07 PM

Para, la 01 August 2012 - 10:58 PM, a spus:

Poate sa fie OK si pentru filmat. Depinde de calitatea gymbal-ului si a constructiei aparatului. Cu un AIO setat ca pilot de gymbal stand-alone ( caci parca naza n-are stabilizare ) degrevat de loop-uri de calculat turatii motor, pe un tilt/roll de buna calitate, cu transmisie pe curele si demultiplicare, cred ca rezultatul poate fi excelent :)

ba are stabilizare naza si e foarte buna, am obtinut filmari mai bune decat pe microkopter cu montura slr1.nu am insistat ca am deja o platforma de filmari si naza l-am luat numai de curiozitate sa vad cum sta si se pare ca aparentele nu m-au inselat.chiar si in prezenta filmare stabilizarea gimbal-ului nu a fost dezactivata si calculele in plus nu afecteaza performantele de zbor.se pot obtine filmari foarte bune cu un gimbal de calitate.

Aceasta postare a fost editata de worms: 01 August 2012 - 11:09 PM

0

#72 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 382
  • Inregistrat: 29-September 10

Postat 02 August 2012 - 01:38 AM

"printzul naza" este unul din primele controlere ce foloseste procesor ARM ... Algoritmul optimizat de zbor , face ca naza sa zboare aproape perfect orice platforma (ca e ea MK-like, sau DJI , sau S800... )
Au nu am decat superlative pentru acest controler , dar ma opresc aici pentru ca vad (si mi-e scarba de asta) ca DJI foloseste aceiasi polititca ca si apple ... Se foloseste de design si vinde un produs obisnuit monopolizand piata (ca sa nu imi spuneti voi ca senzorul de presiune, barometrul sau giro-urile sunt altele decat cele se gasesc in orice IMU care se respecta la ora asta ...)
Singurul lucru care face NAZA imbatabil este, asa cum am mai spus (asemanarea cu apple) este faptul ca este ... ;) usor de configurat ...
Nu ai nevoie de tz PID-uri , de nustiucate incercari de configurare ... etc .
Ei merg pe o solutie incercata, stabila si care nu da bataie de cap .. Pui cablurile de la ESC-uri , legi RCRX-ul la controler ... ii dai 12V si pleaca ...
Nu uitati ca DJI nu este pe piata de ieri de astazi , si ca DJI a facut inainte sisteme de Pilot automat pentru elicoptere ... asa ca , cam stiu ce fac ..
Singurul lucru la care sunt corigenti (corijent sau corigent ? nu stiu ca n-u am avut niciodata rusinea asta : ) singurul lucru care ma face sa imi fie scarba de ei este suportul "after sale" care este ZERO !!! e adevarat ca nu prea se strica NAZA ..dar daca se strica ..atunci cred ca o sa fie o problema ... Dupa cum e politica chinezeasca ..mai degraba cumperi unul nou decat sa primesti altul in loc ... Eu am patit cu un motor asta ..Motor pe care am platit 30€ !!!
Compania de la care l-am cumparat mi-a trimis unul de la ei inapoi pentru ca DJI nu a vrut sa admita faptul c amotorul a fost defect ...
Acum , la mintea pe care o am , acum :) .. nu as mai da o caruta de bani pe o NAZA care are aceiasi senzori ca si un IMU de la drotek ..dar care e de 200% mai scump .. As lua un controler si un IMU .. si as pune ArduMegaPirates pe el ! (ceea ce am sa si fac ) Diferenta dintre cele doua , este aceea ce NAZA este un sistem inchis ! ( cei ce au stiu ca pentru a face update de soft iti trebuie conexiune internet !!!si cont la DJI ca sa poata downloada SI FACE UPDTE de firmware !!!
iau ArduMegaPirates este Open surce ... deschis ! (si nu stiu daca am spus dar de doua ori mai ieftin decat NAZA ...

n-ah ca m-am luat cu vorba si m-am apucat la discutii :)

@worms , foarte bine ca ai putut sa incerci si naza (si vad ca ai reusit un hexa frumos, elegant ..) dar parerea mea e sa-l vinzi :) si sa iti iei un WooKoonk-M .;naza nu stie si nici nu o sa stie vreodata waypoints ... si nu o sa il poti folosi niciodata pe o platforma OKTO !!!
asa ca daca stau sa am gandesc .. cum zicea si laur73 ... pentru fotografie si mai ales pentru film ... trebuie de la hexa in sus ... si naza e cam limitat la ..pâna la hexa :)
The quieter you become, the more you can hear
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
0

#73 Useril este offline   Nanok@ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 382
  • Inregistrat: 29-September 10

Postat 02 August 2012 - 01:44 AM

LE
iete ca poate si un quad sa duca o camera deaia frumoasa cu care filmezi fara de vibratii (CX-730) domnu worms :)

The quieter you become, the more you can hear
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
0

#74 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2012 - 09:10 AM

worms, la 01 August 2012 - 08:13 PM, a spus:

... am evidentiat functia de fail-safe.normal aceasta functie trebuia sa se activeze in momentul in care se opreste telecomanda din butonul de power dar cum nu m-am prins cum sa fac sincronizarea asta am pus comanda pe un switch ca asa mi-a venit mai usor :).

Adica de fapt realitatea este ca nu poti ! Pentru ca folosesti un sistem RC de firma, care considera ca la sub 8 canale nu meriti sa ai un failsafe decent, iar pentru 8 canale cost cat o statie cu telemetrie cu tot.

...apoi se inalta la 20m considerati ca fiind inaltimea de siguranta, ...

Pentru cei carora nu le e clar de ce este nevoie de asta, sa presupunem ca RTH s-a activat datorita faptului ca dadusei coltul dupa un bloc. In acest caz, cel mai scurt drum inapoi ar fi fost prin cativa pereti :)
Intrebare: cei 20m sunt cnfigurabili ?

...odata atinsi cei 20 metri mai asteapta 10 secunde si daca nu primeste anularea comenzii se indreapta cu varful spre casa, casa fiind considerata pe coordonatele locului de decolare.ajuns deasupra punctului home sta 20 secunde si daca iarasi nu primeste comanda incepe sa aterizeze automat cam cu 0.5m/s. cand atinge pamantul dupa 5 secunde se opresc motoarele singure, functia de fail-safe fiind terminata.

Toate asteptarile astea pot sa manace bateria inutil... 10+20 = 30 secunde de asteptare la o autonomie de 10 minute e prea mult, parerea mea, pentru ca de obicei RTH cam e asociat si cu limita de timp. Plus energia consumata sa urci la 20m...
Intrebare: sunt configurabile ?
0

#75 Useril este offline   jetix 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 540
  • Inregistrat: 26-July 10
  • Interests:radioamatorismul

Postat 02 August 2012 - 09:15 AM

Apropo de functia fail-safe de la naza, prima data cand am zburat hexacopterul care are acest controler la un moment dat am vazut ca nu mai asculta comenzile si se duce in sus. M-am racit tot zicand ca de acum il pierd si ajunge jos de se face bucati. Dar dupa ~10 sec a inceput sa coboare usor pana a aterizat si a oprit motoarele. Am stat si m-am gandit ce putea sa fie si mi-am dat seama ca dadusem, asa de test, de comutatorul care activa aceasta functie iar controlerul a considerat ca este cazul sa o execute.

Nu stiu de ce este aceasta fuga printre detinatorii de coptere in a obtine o stabilitate exagerata, aceasta fiind necesara doar la panoramele de 360 grade sau filmarea de la punct fix. O filmare normala este una dinamica, ce pune subiectul in valoare mult mai bine si in care o usoara instabilitate nu prea este perceputa. Mai mult, asa cum spunea si Para, un gimbal de calitate poate completa "neajunsurile" unei eventuale instabilitati.
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.
0

#76 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2012 - 10:40 AM

renatoa, la 02 August 2012 - 09:10 AM, a spus:

Pentru cei carora nu le e clar de ce este nevoie de asta, sa presupunem ca RTH s-a activat datorita faptului ca dadusei coltul dupa un bloc. In acest caz, cel mai scurt drum inapoi ar fi fost prin cativa pereti :)
Intrebare: cei 20m sunt cnfigurabili ?
Toate asteptarile astea pot sa manace bateria inutil... 10+20 = 30 secunde de asteptare la o autonomie de 10 minute e prea mult, parerea mea, pentru ca de obicei RTH cam e asociat si cu limita de timp. Plus energia consumata sa urci la 20m...
Intrebare: sunt configurabile ?

cei 20m din pacate sunt nesetabili :).
aici cu timpii de asteptare am cam exagerat eu, real am 5 secunde asteptare pentru inceperea executrii comenzii si 10 secunde cand se afla deasupra punctului home si pana incepe coborarea. sanse de crash din cauza opririi motoarelor pentru ca sa terminat bateria nu prea sunt fiindca are pragurile alea setabile pe tensiune unde daca ai atins cea mai de jos valoare indiferent ce comanda executi el incepe sa aterizeze singur.cea mai rea faza pe care o poti pati la fail safe e sa nu ajunga acasa si sa aterizeze pe drumul de intoarcere ca nu mai are tensiune dar pana la faza asta pentru avertizare mai ai ledul care palpaie rapid rosu cu cateva minute inainte .per total siguranta zborului a fost gandita mult mai bine ca la ardu sau multiwii si de ce nu si decat microkopter si e normal sa ceara niste bani pe inovatiile pe care le-au adus, ca suntem noi mocangii asta e alta poveste si daca era gratis tot gaseam ceva de chibitat ca nu ne-a dat si baterii in pachet etc.

Aceasta postare a fost editata de worms: 02 August 2012 - 10:43 AM

0

#77 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 August 2012 - 06:24 PM

din pacate si din motive care i-mi scapa vad ca preturile la produsele dji de la electronicarc au crescut astfel ca naza simplu e de la 189 la 219 euro iar gps-ul de la 149 e 156euro deci un plus la pachet de 37 euro. nu e un capat de tara dar nici o suma neimportanta nu e.cu acesti bani luam frame sau altceva, nu e cea mai inspirata miscare pentru fabricantul chinez sau are vanzari atat de bune incat nu-l intereseaza daca mai pierde ceva clienti.

Aceasta postare a fost editata de worms: 03 August 2012 - 06:26 PM

0

#78 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 August 2012 - 06:31 PM

Am vazut ca vinde si BevRc asa ceva
http://www.bevrc.com...pilot_p320.html
Ar iesi mai ieftin decat ElectronicaRC
0

#79 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 August 2012 - 06:33 PM

E fara GPS si soldout... un fel de a zice "vinde"
0

#80 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1170
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 07 August 2012 - 09:51 PM

renatoa, la 31 July 2012 - 02:47 PM, a spus:

De unde 12mm la noi ?
Dincolo sunt 12.8mm = 1/2"
La noi stiu numai 10 si 15. MK are 10mm... :blush:

renato hexa meu are brate de 12
http://quadframe.com...s/mwsix_12x12mm
www.fotofilmaerian.ro
0

#81 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 August 2012 - 10:11 PM

Era vorba daca poti procura aceasta marime in tara, cred ? :unsure:
0

#82 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 08:11 AM

Tevi de carbon de la sierra, boom-block-uri de la link-ul dat de worms. Sunt in polonia, si vin in 3-4 zile cu GLS.
0

#83 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 10:02 AM

Cu tevile de carbon de la sierra cred nu ai nimerit-o.
In general ce se vinde in tara este protruded, adica fibra longitudinala, si crapa in lung foarte usor.
Ma tem ca nu va rezista nici la strangerea monturilor de motoare, eu as introduce acolo un lemn in interior, vezi ca exista bagheta rotunda de 8-10mm.
Carbonul cu adevarat rezistent trebuie sa fie tesatura, adica twill, si costa ceva mai mult ca cel ce se vinde in tara.
De exemplu 23$ metru 12x10, mimin 3m = 69$ este cel mai economic.
Sau tijele care se vand ca piese de schimb la cadrele talon pe HK.
0

#84 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 11:53 AM

Am un quad facut cu setup-ul de mai sus. Fiecare brat e prins de corp cu cate o pereche de monturi de propilena de la quadframe, iar motoarele stau pe prinderile in forma de omega de talon v1. v2-ul e pe 14 mm din pacate, altfel le schimbam intre timp.
Ca ranforsare, pe interior, am cate o bucata de 1cm lungime de arc elicoidal de otel, strans prin torsadare sa intre in tub.

Am avut parte de crash-uri care au rupt suruburi, au indoit trenul ( facut din suporti de rafturi de dural ) au rupt elici, indoit axe motor, stricat rulmenti, rupt fire, etc, si doar o data, unul din brate a crapat fix pe centimetrul pe care strange prinderea de talon. Am dat jos motoarele si am scurtat toate bratele cu un cm, am mutat arcurile de ranforsare, si aia a fost.

Crapatura a fost in forma de T, in lungul tubului pe toata grosimea peretelui si de-a curmezisul ceva mai superficiala.
0

#85 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 12:42 PM

Experiente si experiente, eu am fisurat astfel de tuburi 10x8mm numai zburand cu ele pe post de lonjeron la planoare.
In schimb nu am crashuit la modul descris mai sus niciodata :) doar elici, destule...

Chiar si asa... de ce sa dai 77 lei + 14 = 24$ pe 1m teava 12x8 !!! mersi, 2mm grosime perete, greutate dubla, deja vorbim de alta rezistenta... cand doua bucati de 50cm de teava 12x10 twill de la talon sunt 2 x 5.70 + 3 transport = 15$ ?

Din cate am vazut pana acum la dumneata, esti inclinat catre constructii deosebit de masive, care ar parea ca sugereaza rezistenta. Ma tem ca e tocmai pe dos... cu cat mai usor cu atat inertia partilor in momentul impactului va fi mai mica, si efectele unui crash la fel.
Plus ca, formula eficientei unei zburatoare are tractiunea la numitor... cu cat mai greu, cu atat mai ineficient. O platforma de 1kg cu un pack de 2200 va zbura mai mult decat una de 2kg cu 2 acumulatoare, demonstrat teoretic si dovedit practic.
Orice intarire in plus fata de necesarul minim pentru a rezista fortelor care intervin in zbor, si a transporta masa utila este risipa de energie.
0

#86 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 02:40 PM

Vrei, nu vrei, in capatul bratului ai acelasi motor, cu aceeasi greutate, inertie, distanta de centrul de greutate sau de locul impactului.

Eu sunt mai DIYer, si in afara de un talon v2 restul de frame-uri sunt construite de mine. E placerea mea aici :) Si intrucat sunt un nublet fara experienta, m-am apucat de construit tancuri pe care am inceput sa le rafinez. Am trecut de la dural de 2.5 mm la textolit de 2 mm, de la prinderi metalice la polipropilena, de la suruburi de inox la fier zincat, etc...

Plus ca in general plec de la niste pack-uri de 6 Ah / 4S / 750g pe care le detin si in jurul carora construiesc frame-ul.
0

#87 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 03:04 PM

> Vrei, nu vrei, in capatul bratului ai acelasi motor, cu aceeasi greutate, inertie, distanta de centrul de greutate sau de locul impactului.
Motorul se pune dupa ce sarcina are de facut, nu dupa "asta am..."

> Eu sunt mai DIYer,
Si eu, expert la incrucisatul primelor lemne de pe aici... :)

> si in afara de un talon v2 restul de frame-uri sunt construite de mine. E placerea mea aici :)
Stai sa vezi review saptamana viitoare... sper sa iti provoc o placere suprema :)

> Plus ca in general plec de la niste pack-uri de 6 Ah / 4S / 750g pe care le detin si in jurul carora construiesc frame-ul.
Scopul fiind... ?
0

#88 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2012 - 12:23 AM

I-am cam facut terci threadul domnului worms, da' sper sa ne ierte ca intram si noi intr-o polemica sau alta :rolleyes:
0

#89 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2012 - 07:49 AM

Fii linistit, dumnealui vrea posturi cat mai multe :rolleyes:
0

#90 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 12:47 AM

renatoa, la 08 August 2012 - 12:42 PM, a spus:

Chiar si asa... de ce sa dai 77 lei + 14 = 24$ pe 1m teava 12x8 !!! mersi, 2mm grosime perete, greutate dubla, deja vorbim de alta rezistenta... cand doua bucati de 50cm de teava 12x10 twill de la talon sunt 2 x 5.70 + 3 transport = 15$ ?

Am facut "mea culpa", caci tot am comandat pentru un om o pereche rx/tx frsky pentru un 9x, si am bagat in pachet si niste tevi de talon :pardon:
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi