Modelism - RHC Forum: Billing Boats - White Star - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Billing Boats - White Star - coca sparta ... variante

#1 Useril este offline   Guzzy 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 24-January 13

Postat 19 April 2013 - 10:01 PM

Salutari tuturor ,

Am construit barcuta asta "Billing Boats - White Star" numai ca are coca din abs si am folosit un adeziv prost pentru a lipi lemnul de abs , abs care dupa cateva zile a devenit casant si s-a spart.

Am tot cautat variante apropiate sa o inlocuiesc cu una de fibra deja constuita de cineva mai priceput dar si planuri ca sa o construiesc eu din lemn. Dimensiunile cautate ar fi in jur de 70 lungime cu 20 latime . Daca aveti vreo sugestie , please share .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 3.jpg
  • Imagine atasata: 4.jpg

0

#2 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 19 April 2013 - 10:08 PM

Termoformare. Ai deja modelul si poti sa-ti faci cate vrei. Trebuie insa sa-ti construiesti o lada adecvata si rama pentru termoformare.
O cautare pe youtube dupa cuvantul termoformare te va lumina asupra procedurii.
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#3 Useril este offline   Guzzy 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 24-January 13

Postat 20 April 2013 - 11:18 AM

Vezi postareaRadu_, la 19 April 2013 - 10:08 PM, a spus:

Termoformare. Ai deja modelul si poti sa-ti faci cate vrei. Trebuie insa sa-ti construiesti o lada adecvata si rama pentru termoformare.
O cautare pe youtube dupa cuvantul termoformare te va lumina asupra procedurii.

Interesant dar mai putin plauzibil pentru mine decat construirea ei din lemn sau sa o iau gata facuta din fibra. In plus barcuta actuala are cam 54 cu 16 cm ... si as vrea sa o reconstruiesc un pic mai mare , cam pe la 70 cu 20 cm . De ceva timp ma tot uit la rc fishing pe youtube si cum asta e o barca de pescuit as incerca sa fac si eu acelasi lucru cu ea. Modelul actual e prea mic si usor iar puntea aia de lemn pe care stau bateriile , electronica samd e deasupra liniei de plutire , ceea ce o face destul de instabila la un impuls sa zicem din varful unei undite . Pentru partea de sus am planurile , le-am scanat, trebuie doar sa le maresc la scara la care o sa gasesc coca .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro