In urma incercarii de a updata ultima versiune de soft s a blocat placa navi. Greseala mea a fost ca am updatat intai placa FlightCtrl. Ajutati ma si pe mine va rog sa i dau un reset la aceasta placa. Pursisimplu nu ma mai pot conecta la ea,ledurile sunt aprinse dar nu mai vrea sa comunice cu mikrokopter tool.Mentionez ca placa este V2.0
Pagina 1 din 1
NaviCtrl firmware failed
Postat 05 July 2012 - 02:33 PM
Este un topic special de mk, posteaza si acolo, sanse mai mari...
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 05 July 2012 - 02:36 PM
nu poti muta tu? parca era vorba ca te pun moderator la multicoptere...
Postat 05 July 2012 - 06:40 PM
Ai incercat sa conectezi la PC doar placa cu pricina? Poti sa faci acest lucru cu fiecare placa in parte. Doar sa fii atent cum pui jumper-ul de la interfata. La FligtCtr, care are alimentare nu ii dai 5V, celelalte le alimentezi din interfata.
Poate ii prinde bine si un reset la valorile initiale: butonul cu semnul exclamarii.
Multa, multa bafta.
Poate ii prinde bine si un reset la valorile initiale: butonul cu semnul exclamarii.
Multa, multa bafta.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 05 July 2012 - 06:41 PM
Postat 11 July 2012 - 01:47 PM
dupa un upgrade la versiunea 0.28n am patit si eu acelasi lucru cu placa Navi-controler, sa oprit la 2% si placa moarta .solutia este foarte simpla pentru a reanima placa, trebuieste doar un reset hardware :clapping:, adica se scot toate mufele, se lasa 5 secunde si apoi se recableaza si se conecteaza la mk-tools. la mine a mers fara preobleme.reanimarea se face pe mufa debug de la navi-ctrl si cu tot ansamblul microkopter conectat , fara alimentare din baterie, doar din mk-usb.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1