Modelism - RHC Forum: Planor Guppy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Planor Guppy

#31 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2077
  • Inregistrat: 16-March 08
  • Interests:Aeromodelism, navomodelism

Postat 28 September 2012 - 07:33 PM

În mod normal torsiunea aceea nu are ce căuta acolo, totuşi pe parcursul topicului parcă mai era vorba de nişte torsiuni pe la aripă, sau au fost rezolvate? Oricum torsiunile pot influenţa destul de rău zborul, însă este la fel de posibil ca în anumite condiţii suma lor să se anuleze. Poţi încerca să-l zbori şi eventual să compensezi din trim erorile de construcţie, sau va trebui să refaci suprafeţele afectate. Decizia îţi va aparţine.
Sultan Eduard
0

#32 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 28 September 2012 - 08:49 PM

Torsiunea la aripa am rezolvat-o, asta a fost motivul pentru ca nu i-am mai facut eleroane. Partea cu stabilizatorul este o neatentie din cauza mea care s-ar putea sa ma coste scump. Azi am primit elicea iar maine ,daca e timp frumos il scot la aer.
Statie: Turnigy 9x
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
HELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107
AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
0

#33 Useril este offline   F2B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 921
  • Inregistrat: 30-November 11

Postat 29 September 2012 - 03:54 AM

Incearca asa. Ajusteaza la planaj cind zboara cel mai bine. Fa un test la picaj. Cind esti fericit cu CG finalizeaza pozitia la profundor.
Succes

Traian
0

#34 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 September 2012 - 11:06 PM

Fratilor, azi am fost cu Guppy la primul zbor. Cu Rares (rares marco). I-am bagat bateria si esc-ul in bot( putin greu de bot ) ,le-am prins cu banda de izolat, i-am pus canopia, taiata dintr-o sticla de Pronto, si Rares l-a aruncat spre mine. A planat, l-am prins in mana, destul de OK. Apoi o aruncare mai in forta si a planat vreo 20 m. A urmat zborul cu motor si trimarea directiei putin in stanga. Apoi am urmat eu la stick-uri si .....ZBOARA SUPERB :D Nici prin gand nu mi-a trecut ca poate zbura asa de fin. Nu era nici vant ,nici termica dar planeaza intr-un mare fel. Este super ascultator. Sunt foarte multumit. Maine postez ce am filmat cu telefonul ca acum imi e tare somn.
Traian si Edi mersi de sfaturi. Dupa trimare, Rares l-a bagat in vrie apoi a lasat comenzile libere si Guppy-ul a revenit la zbor planat singur. Acum nu mai fac nimic la el ca vreau sa-l zbor mult pana mai avem timp bun. Dar la iarna va primi un stabilizator cum trebuie.
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
0

#35 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 30 September 2012 - 08:25 AM

asa cum a spus-o eu, si multi altii. Mitja a facut un model excelent.

Sa-l stapanesti sanatos.

Satisfactia si mai mare va fi atunci cand va urca in prima termica.
0

#36 Useril este offline   edisultan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2077
  • Inregistrat: 16-March 08
  • Interests:Aeromodelism, navomodelism

Postat 30 September 2012 - 09:31 AM

Bravo, zboară-l şi bucură-te de el. Experienţa acumulată pe timpul construcţiei va fi bază pentru modelele viitoare. Succes în continuare.
Sultan Eduard
0

#37 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2012 - 10:31 AM

Multumesc mult de aprecieri.Asa zboara. Scuze pentru calitate. La stick-uri, Rares.
http://www.youtube.c...e&v=bSk9NFVaP9s

Aceasta postare a fost editata de catamures: 30 September 2012 - 10:31 AM

0

#38 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 October 2012 - 09:18 PM

Filmare ceva mai buna. Sef de stick-uri, Aurel (casper20)
0

#39 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 October 2012 - 09:23 PM

Salut la toti. Din cauza ca bateria 3s 1000mA m-a lasat, azi am zburat Guppy-ul cu 3s 2200mA. :clapping:. Adica Aurel(casper20) l-a zburat primul si apoi eu. Zboara si planeaza destul de bine doar ca se angajeaza foarte repede. Trebuie sa fac rost de un 3s 1300mA pentru ca pe cel de 1000ma trebuia sa-l imping pana in motor sa se echilibreze. Dar cred ca pana vine de la HK, vine si iarna :drinks:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro