am luat si eu un heli wltoys v912 , am incercat si cu v911, dar era prea mic si rapid si nu l-am putut zbura, asta e mai mare si pot sa -l tin in hover, problema e afara ca nu pot zbura prea mult e prea rapid la viteza inainte , l-am lovit si intr-un copac la viteza maxima si i s-a rupt ceva la capul rotorului.
va intreb din pura curiozitate ascestea sunt la categoria jucarii sau hoby?
Pagina 1 din 1
elicopter v912 wl toys
Postat 08 April 2015 - 12:04 PM
bulanos, la 08 April 2015 - 11:59 AM, a spus:
am luat si eu un heli wltoys v912 , am incercat si cu v911, dar era prea mic si rapid si nu l-am putut zbura, asta e mai mare si pot sa -l tin in hover, problema e afara ca nu pot zbura prea mult e prea rapid la viteza inainte , l-am lovit si intr-un copac la viteza maxima si i s-a rupt ceva la capul rotorului.
Cred ca ideea in sine e alta , ce vrei sa faci sa mergi pe linia de heli sau vrei doar sa te joci cu cele de la categoria incepatori.
Hoby = mergi pana la capat cu ele,te ridici la alt nivel inveti etc.
jucarie = te dai de 2-3 ori cu el si la gunoi .
Mcpx BL /Speed v933
Hk 450 next step
Cel putin un T-rex 600
Hk 450 next step
Cel putin un T-rex 600
Postat 08 April 2015 - 12:07 PM
vreau sa merg pe linia de hobby evident, poate nu m-am exprimat cum trebuie asta ar fi bun pentru a forma anumite reflexe? anumite abilitati pentru a pilota un heli serios , sa zic asa? e FP, nu CP si ma gandeam sa nu formez anumite deprinderi gresite, cam cum era la heliurile coaxiale.
Postat 08 April 2015 - 12:11 PM
bulanos, la 08 April 2015 - 12:07 PM, a spus:
vreau sa merg pe linia de hobby evident, poate nu m-am exprimat cum trebuie asta ar fi bun pentru a forma anumite reflexe? anumite abilitati pentru a pilota un heli serios , sa zic asa? e FP, nu CP si ma gandeam sa nu formez anumite deprinderi gresite, cam cum era la heliurile coaxiale.
Si eu sunt incepator si folosesc un MCPX BL ,am si un V933 dar e mic si rapid,l am busit bine .Amandoua sunt pe 6Ch si CP. (fara flybar).
Mcpx BL /Speed v933
Hk 450 next step
Cel putin un T-rex 600
Hk 450 next step
Cel putin un T-rex 600
Arata acest topic
Pagina 1 din 1