Va salut pe toti. :drinks: Pentru cei ce au ocazia de a se afla week-endul viitor in regiunea Nord Rhein Westfallien,in Rheidt-Niederkasssel (in apropiere de aeroportul Koln-Bonn )Va anunt ca se va desfasura un campionat cu participare internationala de zbor in formatie cu aeromodele cu jet.Eu am fost acest week-end la Euroflugtagen 2012 in Rheidt unde a avut loc si o sesiune de antrenament in vederea acestui campionat si vreau sa va spun ca desi am fost pe la o gramada de intilniri modelistice mai mici sau mai mari aici in Germania,am ramas cu gura cascata cind am vazut cum se pot zbura 9 jeturi odata si inca in formatie si mai ales cum pot ateriza ABSOLUT PERFECT TOATE 9 in forma grupata de 3 V-uri unul dupa altul TOATE ODATA!!!!!(adica nu 3 si celelalte zboara si dupa aia alte 3 si tot asa ci vin la aterizare deja grupate in forma de 3 V-uri si asa si aterizeaza normal ca cele din fata primele,dupa aceea in spatele lor inca 3 si apoi inca 3 intr-o singura tura).Va spun cu mina pe inima ca daca mi-ar fi povestit cineva asa ceva l-as fi luat la palme :clapping:.
Nu ma intrebati de film ca nu am avut cum sa filmez,de abia am avut loc sa vad si eu ceva de la departare,dat fiind miile de altii care erau deja in fata.:angry:.Cred ca au fost fara exagerare 5-7 mii de oameni numai la privit,nu mai zic de participanti,care am inteles ca au fost peste 500 din toate tarile,accesul in zona lor fiind strict restrictionata(na,ca la nemti...)Televiziuni etc...
Am vazut si ceva ce nu mi-as fi putut inchipui ca se poate fara accidente majore:16 Biplane odata in aer,toate WW1 ,atit nemtesti cit si frantuzesti si englezesti,simulind un fel de lupta aeriana.A fost absolut fantastic ,de nedescris,sa poti retrai aproape pe viu cam cum era in WW1in luptele aeriene,si asta cu modele intre 2,5 si 3.5m anvergura echipate cu motoare Moki in stea de 250-400cmc,sunetul fiind de-a dreptul realistic.Spre sfirsitul acestei prezentari din pacate unui Sopwith i s-a oprit motorul si a venit jos rau de tot,in rest nici un crash in aer sau altceva,incredibil...16 avioane...
Oricum,pentru informatii despre campionat aveti un link: http://www.dm-format...gen.de/?lang=en
Cine poate,neaparat sa mearga ca vede ce poti vedea doar de citeva ori in viata asta...
Ps:Cind am vazut cam ce piloti exista si ce pot face cu jet-urile alea,m-am gindit ca de miine sa ma apuc de pescuit...:lol:
Toate bune!!!
Pagina 1 din 1
Campionatul International de Zbor in Formatie cu Jet Aeromodele cu JET
Arata acest topic
Pagina 1 din 1