Pagina 1 din 1
Campionatul European de Aeromodele Zbor Liber - Turda
Postat 17 August 2012 - 07:19 PM
In perioada 20-29 august 2012 are loc la Turda,Campionatul European de Aeromodele zbor liber. F.A.I
Organizatori:
F.R.D
POPA GRANGU SECRETAR GENERAL
MARIUS CONU SECRETAR FEDERAL
POPESCU ANDREEA ECONOMIST
MUZEUL AVIATIC COSMONAUT " DUMITRU PRUNARIU " PUCIOASA
PROF.DIACONESCU NICOLAE
JUNIOR.BALHUC ROBERT
VOI REVENI CU POZE...
Organizatori:
F.R.D
POPA GRANGU SECRETAR GENERAL
MARIUS CONU SECRETAR FEDERAL
POPESCU ANDREEA ECONOMIST
MUZEUL AVIATIC COSMONAUT " DUMITRU PRUNARIU " PUCIOASA
PROF.DIACONESCU NICOLAE
JUNIOR.BALHUC ROBERT
VOI REVENI CU POZE...
Postat 18 August 2012 - 12:03 PM
Nu postati sa criticati,sau sa corectati,acest topic are alt caracter.
Cine a critcat?corectura a fost de bun simt, (nu cred ca suparat pe nimeni) , pentru ca cei care citesc acest topic sa fie informati dl Popa Crangu a fost cred ca cel mai bine clasat roman la A2 la Campionatul Mondiat din 1978 cred dar am revista si ma uit.
L-am cunoscut pe tatal tau chiar daca eu eram mai pustan (nascut in1959 ) tin minte parca a facut o macheta bimotor dar nu mai retin tipul
Pe vremea aia mai era la A2 pe langa Popa Crangu si Arghir mi se pare Petrescu Dandu.
Si noi am avut la Arad 2 Maestri ai Sportului la A2 Redis Ioan si Marta Dimitrie ultimul traieste dar nu mai face de mult aeromodele (a facut o vreme cu mine avioane ultrausoare) dar s-a plictisit
Ciao Sorin
Cine a critcat?corectura a fost de bun simt, (nu cred ca suparat pe nimeni) , pentru ca cei care citesc acest topic sa fie informati dl Popa Crangu a fost cred ca cel mai bine clasat roman la A2 la Campionatul Mondiat din 1978 cred dar am revista si ma uit.
L-am cunoscut pe tatal tau chiar daca eu eram mai pustan (nascut in1959 ) tin minte parca a facut o macheta bimotor dar nu mai retin tipul
Pe vremea aia mai era la A2 pe langa Popa Crangu si Arghir mi se pare Petrescu Dandu.
Si noi am avut la Arad 2 Maestri ai Sportului la A2 Redis Ioan si Marta Dimitrie ultimul traieste dar nu mai face de mult aeromodele (a facut o vreme cu mine avioane ultrausoare) dar s-a plictisit
Ciao Sorin
Postat 18 August 2012 - 02:11 PM
M-am inselat e mult de atunci, in 1978 au fost Campionate Europene, cel mai bine clasat la A2 a fost Petrescu Dandu, locul 4,Pop Eugen, locul 25, Popa Crangu locul 26,atat doar ca Popa Crangu a participat si la propulosare cu motor de cauciuc si la motomodele si s-a clasat la ambele in primii 30.
Au mai fost participanti romani Voinescu, Rimoczi si mai unul imi scapa numele dar acestia au participat doar la propulsoare si motomodele
Ciao Sorin
Au mai fost participanti romani Voinescu, Rimoczi si mai unul imi scapa numele dar acestia au participat doar la propulsoare si motomodele
Ciao Sorin
Postat 22 August 2012 - 09:35 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1