Este vorba despre Gama 2100.
http://phoenixmodels...tor-p-3736.html
eu am primit spre evaluare kitul cu servo gata instalate (inca nu e listat pe site). Tot ce ii mai trebuie este un receptor si pak lipo 3s.
Putina introducere. Pelikan este o firma mare ceheasca. Pe de o parte sunt distribuitori en-gros (si distribuie o gramada de chestii, e suficient sa cautati la phoenixmodels dupa pelikan si va lamuriti) si produc diverse chestii sub brand propriu.
O parte sunt simple reetichetari (gen chargere, lipo, etc) altele sunt facute de ei sau pentru ei. Aici gasim planoarele. De multi ani au seria de planoare filip in constructie clasica (fuselaj fibra, aripi spuma placata cu balsa) dar de mai curand au inceput sa scoata modele din EPO.
La inceput am crezut ca sunt simple rebraduiri ale unor modele produse de nine eagle sau arttech (cum face Robbe) dar aparent nu e asa. Pe cutie scrie "designed in Czech Republic" si din ce am vazut eu nu seamana cu nimic, sunt unice. Phoenixmodels este distribuitor direct si nemijlocit pentru Pelikan, modelele sunt noi, noute si uite asa in masina mea la intoarcere a mai aparut un pasager.
IMG_4765.jpg (132.78K)
Number of downloads: 192
In seara asta am inceput sa ma uit peste el. Este un model care nu seamana cu nimic din ce am avut pana acum. Voi scrie pe indelete zilele urmatoare.
Pentru inceput am testat motorul (gata montat cu con si pale).
Consuma 18A, 200W. O sa urce sprinten.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 04 June 2012 - 09:54 AM