Ce avion sa aleg?
Postat 02 June 2012 - 12:33 PM
Postat 02 June 2012 - 12:44 PM
Cel mai bun avion pentru un incepator este EasyStar II. Si in acest caz ai nevoie de mult simulator si de cineva experimentat linga tine.....
Dupa ce incepi cu asta si te obisnuiesti bine cu el poti trece mai departe. Cauta si tu zburatori prin zona ta, intalneste-te cu baietii la terenul de zbor. Nici nu stii cate lucruri vei afla.......
Completeaza si tu profilul sa stie lumea de unde esti.....
Aceasta postare a fost editata de tetea: 02 June 2012 - 12:45 PM
Postat 02 June 2012 - 09:13 PM
Sfatul meu e sa-ti iei un easy star si sa-l faci cum scrie in manual, dar fara sa-i pui eleroane (cred ca sunt optionale la easy star 2). Cand te simti mai sigur pe tine, iti iei un avion mai acrobat, dar inca nu extra 300. Iti pastrezi easy star-ul pentru zboruri de relaxare. Ca sa te relaxezi, nu ai nevoie de eleroane.
Al doilea avion poate fi de ex. un WOT. Chiar daca are aripa sus, este si bun la acrobatie.
Postat 08 June 2012 - 06:30 PM
Aceasta postare a fost editata de bicapaul: 08 June 2012 - 06:33 PM
Postat 08 June 2012 - 06:57 PM
bicapaul, la 08 June 2012 - 06:30 PM, a spus:
esti un pic capos, nu vrei sa asculti, nici tutorialul pt incepatori nu l-ai citit.
cu easy gliderul dupa ce dai prima data cu el de pamant, praf ii faci botul ! poate si motorul, si regulatorul, si ce mai e prin canopie. cu easy starul, depinde de ce inaltime aveai, il scuturi de praf si iar ii dai la zbor.
o sa vezi...
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 08 June 2012 - 08:00 PM
Din cate am inteles si Easy Glider este destul de docil (problema principala fiind asa cum ai semnalat si tu motorul situat in bot, spre deosebire de Easy Star). De asemenea am vazut ca exista piese de schimb pentru el (fuselaj, aripi, etc). M-am gandit ca un crash nu ar fi atat de catastrofal cu Easy Glider, se pot gasi solutii.
Postat 08 June 2012 - 08:10 PM
Dupa ce il inveti vei fi foarte multumit de avion. Estre extrem de rezistent si docil....trebuie supramotorizat insa, pentr a-l putea scoate repede din manevrele gresite.....
DAR......NU ZBURA SINGUR la inceput...macar sa ai un coleg experimentat care sa il ridice si sa te lase pe tine sa te joci dpa aceea.....
Postat 08 June 2012 - 08:49 PM
Puteti sa imi recomandati o motorizare pt el? (eventual si ce regulator, acumulator, etc.).
Aceasta postare a fost editata de bicapaul: 08 June 2012 - 08:49 PM
Postat 08 June 2012 - 09:01 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/