Cam asa ar trebui sa arate
util.jpg (128.97K)
Number of downloads: 160
Wing span - 3100 mm / 122.4 in.
Length - 1545 mm / 60.83 in.
Wing area - 53.6 2 / 830.8 sq.in.
Glider weight - 860 g / 31.1 oz.
Wing profile - SD7080-modified
http://gliders.artho...ory=50&item=295
Ei zic ca e 80% facut dar numara procentele altfel decat mine. Fix asa vine in cutie:
util (1).jpg (94.68K)
Number of downloads: 157
Ce nu se vede aici e cat de bine e lucrat, e aproape perfect. Profilul e perfect pentru ca spuma este acoperita cu obechi si lipita la cald in matrita sub presiune.
E o frumusete. E atat de misto incat nu am vrut sa-l stric cu mana mea de lemn, l-am rugat pe Dragos sa il faca si acum este la el la garaj.
Nu imi place folia, si spre bafta mea a aparut la hobbyking Olanda fix nitrolacul original ArtHobby, am luat 2 cutiute.
Asa arata aripile deocamdata.
IMG_2024.JPG (191.24K)
Number of downloads: 149 IMG_2027.JPG (225.67K)
Number of downloads: 159
poze de la Dragos din garaj.
Fuselajul etse facut pentru motor electric si aripa cu eleroane si flapsuri. Eu as fi vrut planor pur si varianta RES cu aripa poliedrala. Pana la urma il fac totusi electric cu un motor gliderdrive 960Kv in bot.
Ma resemnasem ca o sa fie cu eleroane dar azi mi-a picat marea fisa. De fapt exista un singur kit, pentru al face RES trebuie doar taiata aripa si relipita la unghi (chiar asa este in instructiuni).
Asadar aripile vor fi taiate si relipite ca in instructiunile de la HighAspect RES. Am scapat de servo in aripi, uhuu.
In cutie vin bowdene dar eu as prefera sa folosesc sistemul cu arc si fir dynema. Deocamdata nu am arcuri potrivite, mai vedem.
Mai pun poze pe masura ce lucrarea avanseaza.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 11 November 2014 - 10:17 PM