L-am zburat.
Botul nu este fragil, plasticul este flexibil si tija de carbon pe care stau servo vine pana in varf. De altfel la un zbor l-a intors vantul si a venit fix in bot. Nu a patit nimic.
Receptorul este compatibil Spektrum, cel de 6 USD de la HK doar ca fara carcasa. Antenuta cea mica e scoasa partial prin fuselaj. Receptia a mers fara probleme, fuselajul e din plastic, doar boom-ul e din carbon.
Am facut cateva poze in care se vede configuratia servo. In bot este un lipo 300 mah 1s. Peste el am pus si un plumb mic caci parea usor de bot.
Cea mai fragila parte este coada, in special ampenajele, o aterizare proasta (in care torsionezi coada) si l-ai rupt.
De plutit pluteste foarte frumos. Nu am zburat prea mult cu el caci briza era o idee cam tare si nu am vrut sa-l rup din prima zi.
Am zburat la greu Alula care, prin comparatie, nu e rea deloc. Cat priveste rezistenta nu e comparatie, Alula poate fi aterizata oricat de prost, nu pateste nimic.
Nu am incercat sa-l prind in mana am preferat sa-l aterizez pe sol, in iarba inalta. La cat de usor e se aseaza pe iarba.
Tijele de carbon nu sunt taiate, servo sunt prinse cu o picatura de hotglue, totul e facut sa poata fi demontat si inlocuit eventual cu altceva.
Servo nu e nevoie sa fie fixate prea bine caci sunt tinute fix de canopie.
Tijele de carbon pentru comanda sunt foarte subtiri.
Dupa sedinta de zbor de acomodare de azi a venit intreg acasa. Cat m-am jucat azi cu el, vreo 40 minute am pus la loc 50 mah in celula.