Multam de compliment Bogdan, documentarea e de baza.
Arata bine noul planor Multiplex, marimea e buna; nici prea mare, nici prea mic. Sa vedem cat de bine planeaza, cat de bine fuctioneaza imbinarea aripilor, cat de rigida e coada, etc.
Sunt multe variante in care poti face un model:
- de la Multiplex care face totul in house de la proiectare pana la injectarea spumei si ambalare pana la o simpla (eventuala) redenumire gen Jamara.
Pe langa modelele preluate ca atare, doar cu alte autocolante precum Arcus Sport/Diamond 2500 Robbe cred ca are si modele in care este mai implicat. De pilda Arcusul original si ASW15, amadoua din spuma, nu le-am vazut sub nici un alt nume. Asta imi spune ca sau au un contract exclusiv cu producatorii din Asia sau, mai probabil, e proiectul lor si matritele le apartin. Posibil sa fie la fel si Junior de la Graupner.
Am pus mana pe un planor foarte bine lucrat si foarte fain in genere. Sunt foarte entuziast.
http://www.rhcforum....__1#entry632240
Iulian l-a lucrat foarte, foarte atent. Este solid, suporta fara probleme lansari la troliu. E planor acrobatic de panta dar la mine trebuie sa se multumeasca cu cautarea de termica la Chitila.
BogdanStancu, la 23 February 2013 - 09:48 PM, a spus:
Ei?Pana sa aruncati chestii de astea (apanaj de stiganas), va rog sa va documentati
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 23 February 2013 - 10:18 PM