stiganas, la 30 September 2012 - 10:49 PM, a spus:
- convertite in 2.4 cu module diverse dar unele ramase in FM.
Nu uita Airtronics SD-10G. Sint inca citeva locuri unde poti sa cumperi pe la 275$ cu un receptor de 10 canale. Si Airtronics stiu cum sa faca un radio pentru palnor dar nu se opresc acolo. Programul de elicopter si de avion motorizat sint la fel de puternice.
Da nu are LCD in culori sau cu ecran tactil sau cu telemetrie dar eu nu am dat niciodata doua parale pe chestiile alea. In schimb are 4 Moduri de zbor independente orice buton si mansa pot fi programate are 2 sliding si un potentiometru deasupra trimuri pe 6 canale care sint independente (cind schimbi Modul de zbor isi aduce aminte de trimuri la modul respectiv si retrimeaza modelul automat cind schimbi Modul) tote butoanele pot fi programate sa faca orice ce sa zic la banii aia se merita.
Un lucru nu face si as vre sa faca micul dejun dar poate in viitor o sa-l faca si pe ala :).
Daca ai un buget mic si vrei sa cumperi un radio care face treaba eu as recomada acset radio la oricine. Cumperi o data si ai terminat pentru citiva ani buni. Eu cred ca este mai bine sa cumperi odata si bine decit de 10 ori si rau in special daca iti place ce faci si planuiesti sa stai in pasiunea asta.