Nu as mai cumpara azi MadRes.
In primul rand Stefan Fraundorfer este tepar. Am platit un MadRes acum doi ani si nu l-a trimis niciodata, a mintit o gramada, nu a mai raspuns la mailuri, ce mai, tepar ordinar. Am platit prin transfer bancar asa ca e prea mare efortul sa il reclam.
Fiind el un tepar ordinar nu am incredere nici in kituri, unele pot fi OK altele pot fi naspa si am citit pe forumuri ca se plang destui de calitatea kitului.
Una peste alta inca ma fascineaza ideea unui kit cu aripa din balsa solida dar mai degraba il bat la cap pe ender67 sa faca unul (ca are tot ce ii trebuie: cap, soft, freza CNC) decat sa mai caut aiurea.
popad, la 09 November 2018 - 09:16 PM, a spus:
Azi am cautat "surse" de MadRES. Am cerut oferta de la Stefan Fraundorfer, si mi-a raspuns ca a inchis afacerea. Mi-a indicat un magazin: zeller-modelbau.com, unde-l mai au in stoc, si am vazut ca au mai mult de 10 la hyperflight.co.uk.
Probabil pina o sa am bani pentru el va disparea din stoc, sau poate ma astepata :)
Pret aproximativ 200 Euro cu tot cu transport, si de la unii si de la altii. Alte "surse" nu am gasit.