Modelism - RHC Forum: P 61 am nevoie de parerea voastra - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

P 61 am nevoie de parerea voastra P61

#31 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 23 May 2012 - 10:14 PM

http://www.rcgroups....d.php?t=1655952
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#32 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 24 May 2012 - 12:01 PM

Vezi postareaEdiV12, la 23 May 2012 - 09:40 PM, a spus:

@forum, voi nu mai vorbiti, omul chiar are resurse, pt informatia voastra locuieste pe un domeniu cat un cartier mai mic.

Bafta lui, dar nu cred ca l-a construit singur, sau nu fara a avea cunostinte stranse in cativa ani buni.
Retrag chestia cu liceul ;)
Daca vrei, poti. Dar nu fara sa strangi niste experienta.
0

#33 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 24 May 2012 - 12:54 PM

Vezi postarearazeus, la 23 May 2012 - 01:22 PM, a spus:

Sincer nu am avuta asteptarile acestea sa dau dintre uni din voi sa fie
Atasament ironman.jpg
unu zici ca vrea sa se inchirieze ca imi vine mai usor .... momentan nu am atractie la barbati... te anunt cand ma razgandesc din partea aeromodelelor.
Varsta conteaza .... daca unu mai mic te depaseste ii bagi repede ca esti mai in varsta sa vb de la persoana la persoana ... si de achizitie componentele le-am achizitionat prin cumparare, nu sunt resturi,

posturile de mai sus e greu sa va fi dat seama de ce folosesc si despre ce este vorba dar nu ai cum sa iti fi dat vreunu cu parerea ca cum suntem invatati la sapa de lemn ... si caruta dupa noi... de avioane vb din hartie...

ce vam rugat cel mai mult ce nu am precis aveti planul de la P 61 detaliata? sau de unde pot sa o achizitionez?

ca de vis toti visam, si de indeplinit mai greu.. am precizat ca sunt incepator in modelism si cea ce vreau sa fac e sa imi ocupe timpul si sa ma relaxez dupa munca .. nu sunt nici disperat nici nu imi este vis..

PS Romanul are toate calitatiile .... fudul... incult ... mandru de el si tot la sapa de lem este.

Planul pentru constructie clasica, precum si varianta de kit o poti comanda de pe site-ul Ziroliplans ( vezi link ), si va rezulta o macheta foarte frumoasa, si cu siguranta daca vei incepe constructia, vei fi indrumat in directia corecta de catre colegii de pe forum.
Legat de propulsia ionica si alti bâzdâci, nu putem decat sa ne amuzam.
0

#34 Useril este offline   F2B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 921
  • Inregistrat: 30-November 11

Postat 24 May 2012 - 11:57 PM

Modelul P61 cu ceva Stelth intre 4 si 8 metri
motor cu reactie
antenele omnidirectionale pe care le am bat peste 100 km

Ai uitat :) :D =@ =@ =@

Eu am plecat de aici

Aceasta postare a fost editata de F2B: 24 May 2012 - 11:58 PM

0

#35 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 426
  • Inregistrat: 19-June 08
  • Interests:aero, navo, auto

Postat 17 July 2012 - 11:05 PM

Saracu' om.
L-ati fugarit de aici.
In loc sa profitati de resursele lui....;). Poate iese ceva pana la urma.

@razeus(interesant ID, ti-a fost greu sa te hotarasti: cu egiptenii sau cu grecii?) :drinks:

La distanta asta cred ca avionul(mai degraba drona) ar trebui sa stie in primul rand sa stie sa zboare singur, deci autopilot&etc, plus ceva inteligenta(programata sau artificiala?) ca sa iei in calcul situatiile neprevazute.

Ca proiect, suna interesant; daca mai intreprinzi ceva cred ca toti ar fi interesati sa afle, chiar daca aici s-au manifestat umoristic.
Eu as cumpara avionul "semifabricat" si l-as monta, ar fi o economie mare de timp.Daca esti la inceput, iti ia mult pana asimilezi tehnologiile de "fabricatie", sa nu mai vorbim de fabricatia in sine.Cred ca ar trebui sa te gandesti bine ce solutie constructiva iti cade bine, avion sau bi/multirotor(gandeste-te ce face drona cand nu are "input" de la utilizator).
Eu chiar sunt curios la ce te-ai gandit cand ai "scris" propulsie cuantica(daca am retinut bine).

Cineva mi-a zis ca peste 25kg de "zburatoare", schimbi categoria la "oameni mari, care dau socoteala la autoritatile aviatice", e nevoie de nu stiu ce transponder si plan de zbor(-parca?).Cu combustibilul si aparatura de la bord, cred ca acolo ajungi, macar la decolare.Nu stiu cine te-ar lasa pe tine sa zbori UAVuri la 100km departare,poate esti ruda cu Osama( :D ).Acu'...nici noi nu prea avem turnuri gemene pe aici, dar mai stii?
Oricum, sunt curios ce-ti reuseste.

PS: nu lua de bun chiar tot ce am scris, sunt si eu destul de.....incepator.
0

#36 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 06 August 2012 - 05:13 PM

Northrop P-61 "Black Widow" (vaduva neagra), avion de vinatoare atit diurn cit si nocturn, de recunoastere, de bombardament usor, a fost cel mai mare si mai costisitor avion de vinatoare din ultimul Razboi Mondial. Este un bimotor, bifuselaj. Are o anvergura de 20,10 m, o lungime de 15,11 m, puterea 2000Cp, viteza max.590km/h si o autonomie de 4500km. La o anvergura de 8 m ar rezulta o macheta sau un model la scara 1:2,5. Un model cu o anvergura de 8m , indiferent daca este sau nu un P-61, iese din tiparele aeromodelismului. Putem vorbi despre un avion fara pilot. Pentru un incepator care nu are nici o notiune de aerodinamica si nici experienta in proiectarea si constructia de aeromodele este o alegere gresita!

Toate bune!
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro