Modelism - RHC Forum: P 61 am nevoie de parerea voastra - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

P 61 am nevoie de parerea voastra P61

#1 Useril este offline   razeus 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 22-May 12

Postat 23 May 2012 - 06:43 AM

Buna tuturor, sunt un incepator,
Vreau sa construesc un model P61, intre 4 si 8 metri, as avea nevoie de ajutorul vostru din toate punctele de vedere.
Am sistemele mecanice si cele electronice, dar diferit de cele ce se folosesc in modelism.
2 buc. Antena omnidirectionale de 5 GHZ, rooth IP
3 buc. Sistemul mecanic este controlat de o placa baza IP in jur de 6 comenzi precise.
3 camere Ip , 1 speed dome si 2 fixe.
cea ce vreau sa construesc este ceva de genul stau in casa si ma uit la pc. si sa controlez de la distanta aparatul prin internet sau prin antena.
Ce mar ajuta de la voi ar fi o schema completa a modelului, cea ce am gasit pe internet nu este detaliata, vreau sa construesc din aluminiu sau dintrun aliaj de fibra carbon. Vreau sa combin Modelul P61 cu ceva Stelth, sau daca aveti alte ideii de sistemul de propulsie, ceva de genul Prpulsie cu reactie, turbina, cuantica sau cea normala cu 2 motoare de 50 cc sau in functie de dimensiune si greutate.
Ma pricep foarte bine in electronica si programare, mecanica.
Imagine atasata: 09xc.jpg
pe de altele ma gandeam si la un elicopter dar total deosebit fata de cele clasice.
Imagine atasata: VEH_Gunshipfinaldoctored2.jpg
Va astept cu parererile voastre care mar avantaja foarte mul negative si pozitive

adresa mea de mail e razeus2001@yahoo.com sau pe mess.
Va doresc o zi buna.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 23 May 2012 - 07:10 AM

Eu sunt cunoscut ca Gica-contra, asa ca pazea...

- uita de telecomanda prin IP, are latenta mult prea mare, ca sa nu mai vorbim de congestia retelei si pierderea pachetelor; si nu vorbesc din carti
- esti incepator, dar visezi la tehnici de contructie si o scala la care 99% din forumul asta nu s-a incumeta...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 23 May 2012 - 08:06 AM

Fa-l in varianta de 8 metri si propulsie cu reactie.
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 May 2012 - 09:37 AM

Am vrut sa citez cateva fragmente din textul tau, dar o sa pricepi la ce ma refer.

Parerea mea este sa te hotarasti precis ce fel de model vrei sa faci. Sau macar aplicatia s-o stabilesti clar. Din punct de vedere tehnic orice este posibil, cu costurile aferente. Daca vrei, si prin satelit se poate, dar nu la pret de inchiriat barci cu vasle, pe lac. Stiu ca n-ai precizat nimic de partea financiara, dar este foarte importanta.
Ai trecut printr-o multime de motorizari: "reactie, turbina, cuantica sau cea normala cu 2 motoare de 50 cc " si de la avion la elicopter. Nu neg ca am mari lipsuri legate de sistemele de propulsie si aspectul cuantic ma depaseste... Presupun ca vrei si o autonomie pe masura, sa savurezi evenimentul, adica nu te-ar multumi sa comanzi aeromodelul de la 500 km departare prin internet dar el sa aiba autonomie de 7 minute si sa ai o armata de omuleti in jurul avionului, care sa faca treaba murdara.
Daca ai o tema clara, bine finantata, spune si sigur te va ajuta cineva sa faci ce doresti ca nu este imposibil dar nici ieftin. In caz contrar, bine ai venit printre noi, cei care visam cand avem ocazia si construim cu prima ocazie, doar ce putem. Sa nu faci greseala sa crezi ca ce facem noi este ieftin. Zicem ca suntem doar realisti.
Daca este pentru impresionat o oarece parte a asistentei, te putem ajuta cu sfaturile potrivite, Poti beneficia de experienta noastra, adunata in multi ani de activitate. De multa vreme impresionam prietenele sau nevestele dar fara sa exageram...
Sfatul meu sincer este sa revii cu detalii care sa ajute la rezolvarea problemei. Tot din experienta iti spun, ca formularea clara a problemei insemna cam 75% rezolvarea ei chiar de catre cel pune problema...

Iti urez spor la treaba in continuare si vesnicul "Bine ai venit printre noi!"

PS. Parere ai vrut, parere ai primit :lol:

Aceasta postare a fost editata de bitex: 23 May 2012 - 09:45 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#5 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 23 May 2012 - 09:48 AM

eu unul sunt speriat modelul din a 2-a poza pare periculos rau de tot , vrei sa ataci vreo tara mica?
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#6 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 23 May 2012 - 10:14 AM

Si eu sunt curios cam care ar fi aplicatia unui asemenea model ?
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#7 Useril este offline   razeus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 23 May 2012 - 10:33 AM

Va multumesc mult pt sfaturi si le astept in continuare.
ce vreau sa fac este urmatoarea
o aeronava ce se poate controla din orice moment din orice loc, ceva gen spy intr-o anumita dimensiune conform greutate ce va fi surpus
am componente electronice si mecanice digitale ce pot construi foarte multe lucruri
am motoare pe benzina de la 50 cc in sus, turbine (ce le pot modifica modificate) sa dea motor cu reactie nu la aceasi autonomie,
autonomia de zbor sa fie de peste 4 ore

am in jur de 6 luni de cand ma documentez despre areomodele, ce mi-a venit mult mai simplu este sa construesc un avion si din cele vizionate mi-a placut P 61, care pot sa montez camere de supraveghere, componentele electronice, toate componentele au in jur de 15 kg,
ultima problema ar fi transferul date, antenele omnidirectionale pe care le am bat peste 100 km, doar un bloc brut de otel de 10 et intrerupe transferul date daca sar pune in fata si ar sta 12 ore, pot folosi GPRS GPS

am mai observat elicopetere care au o mecanica foarte complexa si ar trebuie sa fie comandate foarte mule piese la anumite dimensiunii, care ar depasi bugetul cu inca 2 avioane

am nevoie foate mult de parerile voastre, este foarte greu sa construesti un aeromodel fata de un avion normal, ca acesta trebuie sa stea un aer singur, am ales P 61 ca se pot face foarte multe manevre cu el si sa suporte curenti de vant puternici, structura sa o fac din aluminiu ce este foarte usor si de izolat fibra carbon, am toate componentele ce pot construi ceva anume, dar nu vreau ceva simplu ce se pot gasi in comert, ca proiectul pe care il voi face sa imi fie foarte placut, sa nu irosec totul in vileag.
0

#8 Useril este offline   razeus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 23 May 2012 - 10:43 AM

Vezi postareanen77, la 23 May 2012 - 09:48 AM, a spus:

eu unul sunt speriat modelul din a 2-a poza pare periculos rau de tot , vrei sa ataci vreo tara mica?

cel deal doilea model ma refer la cele 2 motoare cum se misca indepedent fata de aeronava
0

#9 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 23 May 2012 - 10:45 AM

Si eu ma gandeam sa ma apuc de un proiect: o racheta personala cu propulsie pe fasole, care sa mearga atat la sol

http://www.getamused.com/pictures/21247648d36cbc599fae28e85da8f61a.jpg

cat si in aer

http://cl.jroo.me/z3/f/w/L/d/a.aaa-rocket-girl.jpg

si sa poata fi adaptata si pentru partenera mea de crime-fighting

http://www.quitor.com/wp-content/uploads/2009/07/rocket-cat-477x600.jpg

Asta sunt eu, ca sa puteti evalua mai bine coeficientul aerodinamic necesar

http://thechive.files.wordpress.com/2009/11/funny-asian-rocket-4.jpg?w=499

Astept pareri de la voi ca mi-e foarte lene sa ma interesez un pic inainte despre ce vreau sa fac si mai bine mai pun niste oameni sa bata campii
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#10 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 10:53 AM

Vezi postareanen77, la 23 May 2012 - 09:48 AM, a spus:

Banatul ? :lol:
0

#11 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 23 May 2012 - 11:05 AM

Baietii mai glumesc dar nu ii lua in seama ca nu o fac cu rautate .

Eu te pot ajuta 100 % - am exact al doilea model doar cu 5 % mai mic sau mai mare - trebuie masurat .
Sta in hambar ..pardon ... in hangar de vre-o 2-3 ani si s-a umplut de praf.
Inainte de criza il inchiriam week-end de week-end la nuntile celor din Sintesti, Strehaia si Buzoieni .

Il pot inchiria cu pilot sau fara cum doresti ... tarife de criza :

- cu pilot 10.000 Euro/ora
- fara pilot 1.000.000 Euro/min

daca te hotarasti ma poti contacta la 89.89.89 :lol:

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 23 May 2012 - 11:06 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#12 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 May 2012 - 11:43 AM

Si eu pe la vreo 12 ani voiam sa fac "Baza spatiala Macron 1", mai tarziu am adunat toate necesare pentru Enterprise (sigurante ceramice, motoare de ventilator, tuburi de sprai si niste carbit), acum imi fac un DLG.
In primul rand cati ani ai?
Pentru a-ti raspunde la subiectul deschis de tine, trage un ochi aici:

0

#13 Useril este offline   EdiV12 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 07-June 11

Postat 23 May 2012 - 01:19 PM

Poate as fi singurul in stare sa te ajut cu proiectul tau (am castigat locul 1 la deproniada), dar in amintirea tragediei de anul acesta de la Rapa Rosie unde poate prea mult entuziasm, un teribilism infantil ar spune unii, m-a facut sa imping mansa throttle (mode 2) pana la 110% (softul er9x imi permite) trecand astfel in regim supersonic chiar deasupra rapei, unda de soc declansand (sau triggeruind pe intelesul tuturor) vulcanul adormit din pantecele rapei. Urmarile sunt greu de descris, femei fugind catre adapost, copii fugind dupa mame, barbati in toata firea indreptanduse catre lava siroind cu micii si carnatii in tepuse. Am ramas cu stres post traumatic chiar si dupa 10 minute de la incident. Si cine e de vina in toate astea? Poate d-ul Kelemen care mi-a vandut acel motor teribil, poate eu pt ca am construit acea masinarie infernala botezata atat de nevinovat Speedy-G, poate chinezii... nimeni nu poate sa raspunda cum nimeni nu-si va asuma niciodata vreo vina. Asa ca m-as gandi mult mai bine inainte de a mai intreprinde ceva care se poate termina in dezastru. Pt mine urmatorul pas este spatiul, acolo unde nici un om nu a mai mers indraznet (cu exceptia echipajului Enterprise, klingonieni, vulcanieni, romulani, borgi, ferengi, buruieni, caldarari si alte specii...) Iar daca intr-o zi veti ramane fara comunicatii, internet, televiziune, sa nu va uitati la mine, sunt doar explozii solare. Eu imi voi conduce experimentele la o distanta de 1 an lumina la marginea sistemului solar.
PS imi va fi greu sa raspund la MP, dureaza cam 2 ani, deci rabdare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0377.jpg
  • Imagine atasata: IMG_0340.jpg

0

#14 Useril este offline   razeus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 23 May 2012 - 01:22 PM

Sincer nu am avuta asteptarile acestea sa dau dintre uni din voi sa fie
Imagine atasata: ironman.jpg
unu zici ca vrea sa se inchirieze ca imi vine mai usor .... momentan nu am atractie la barbati... te anunt cand ma razgandesc din partea aeromodelelor.
Varsta conteaza .... daca unu mai mic te depaseste ii bagi repede ca esti mai in varsta sa vb de la persoana la persoana ... si de achizitie componentele le-am achizitionat prin cumparare, nu sunt resturi,

posturile de mai sus e greu sa va fi dat seama de ce folosesc si despre ce este vorba dar nu ai cum sa iti fi dat vreunu cu parerea ca cum suntem invatati la sapa de lemn ... si caruta dupa noi... de avioane vb din hartie...

ce vam rugat cel mai mult ce nu am precis aveti planul de la P 61 detaliata? sau de unde pot sa o achizitionez?

ca de vis toti visam, si de indeplinit mai greu.. am precizat ca sunt incepator in modelism si cea ce vreau sa fac e sa imi ocupe timpul si sa ma relaxez dupa munca .. nu sunt nici disperat nici nu imi este vis..

PS Romanul are toate calitatiile .... fudul... incult ... mandru de el si tot la sapa de lem este.
0

#15 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 23 May 2012 - 01:31 PM

Vezi postarearazeus, la 23 May 2012 - 01:22 PM, a spus:

Sincer nu am avuta asteptarile acestea sa dau dintre uni din voi sa fie
Atasament ironman.jpg
unu zici ca vrea sa se inchirieze ca imi vine mai usor .... momentan nu am atractie la barbati... te anunt cand ma razgandesc din partea aeromodelelor.
Varsta conteaza .... daca unu mai mic te depaseste ii bagi repede ca esti mai in varsta sa vb de la persoana la persoana ... si de achizitie componentele le-am achizitionat prin cumparare, nu sunt resturi,

posturile de mai sus e greu sa va fi dat seama de ce folosesc si despre ce este vorba dar nu ai cum sa iti fi dat vreunu cu parerea ca cum suntem invatati la sapa de lemn ... si caruta dupa noi... de avioane vb din hartie...

ce vam rugat cel mai mult ce nu am precis aveti planul de la P 61 detaliata? sau de unde pot sa o achizitionez?

ca de vis toti visam, si de indeplinit mai greu.. am precizat ca sunt incepator in modelism si cea ce vreau sa fac e sa imi ocupe timpul si sa ma relaxez dupa munca .. nu sunt nici disperat nici nu imi este vis..

PS Romanul are toate calitatiile .... fudul... incult ... mandru de el si tot la sapa de lem este.

In primul rand cred ca ar trebui sa mai studiezi cel putin limba romana inainte de a te apuca de construit avioane..de restul mai vorbim.. :angry2: :) :)
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#16 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 23 May 2012 - 01:57 PM

Vezi postareaoachidori, la 23 May 2012 - 01:31 PM, a spus:

In primul rand cred ca ar trebui sa mai studiezi cel putin limba romana inainte de a te apuca de construit avioane..de restul mai vorbim.. :angry2: :) :)

Nu are cum ... textul e "decriptat" cu Google Translate - originalul este in Klingoniana sau limbajul " mutantilor " ... nu ai vazut ce gasca de X-Women-uri si Wonder-Mani are in poza ....

P.S.

Acum daca tot ai amintit de caruta ROMANULUI .. afla ca asa incult cum spui ca este , el intai isi cumpara caruta si pe urma calul sau caii depinde.... tu vad ca ai cumparat intai caii dar nu ai nici macar planurile de la " caruta " .... nu-i problema ca ii poti transforma in animale de companie - plimbi motorul ( motoarele ) cu lesa pe strasse !

Bafta ! .. la ce ? ... nu stiu ! - doar asa in general ... ca ai nevoie .... proiect greu
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#17 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 23 May 2012 - 02:42 PM

Buna tuturor, sunt un incepator.....
Vreau sa construesc un model .....
Am sistemele mecanice si cele electronice..... --Sunt sigur ca nu ai ce-ti trebuie, din pacate sau nu.

cea ce vreau sa construesc este ceva de in genul(:) stau in casa si ma uit la pc. si sa controlez de la distanta aparatul prin internet.... --Nici armata americana nu poate face asta. (nu foloseste internetul, vreau printre altele sa spun)

Ce mar ajuta de la voi(,) ar fi o schema completa a modelului, cea ce am gasit pe internet nu este detaliata, vreau sa construesc din aluminiu sau dintrun aliaj de fibra carbon.--Un astfel de model+``accesorii``si la dimensiunea dorita de tine, in situatia ca ar fi functional (nu macheta), ar costa cat o vila intr-o zona supra-rezidentiala,ca de exemplu Marea Linistii.

Vreau sa combin Modelul P61 cu ceva Stelth....-- Mere feat bere fiarta.
Ma pricep foarte bine in electronica si programare, mecanica. --Ti-a scapat detaliul ca dronele nu se teleghideaza activ cu ajutorul internetului! Deasemenea ai omis faptul nesemnificativ ca cele doua avioane postate sunt total diferite si pt ``simplul`` fapt ca proiectantul a avut ca baza de inceput scopul,deci implicit si viteza de zbor. De aici forma, propulsoare, profil, structura...... Cu ambitie de n.corean le poti chiar combina, dar va iesi probabil o Pobeda.

Pe de altele ma gandeam si la un elicopter dar total deosebit fata de cele clasice.--Nu este un elicopter; mai de graba tendinta futurista a unui Harrier reloaded nvidia(subsonic evident, deci usor de pilotat de sub plapumioara mancand xylitol)

Va astept cu parererile voastre care mar avantaja foarte mul negative si pozitive

Eu te sfatuiesc sa nu-ti cheltuiesti resursele, sa incepi sa faci aero cu ajutorul unui motoplanor, pe care ulterior sa bagi FPV. Asta iti va da raspunsul visului tau, care deocamdata este la fel de ambiguu precum interpretarea SETI a unei manele scrisa in ecuatia Drake.
PS. Ia legatura cu aeromodelistii din orasul tau. Vezi,studiaza intreaba, construieste si.... BAFTA in aer!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 May 2012 - 02:47 PM

0

#18 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 23 May 2012 - 04:13 PM

Vezi postareaMaverick, la 23 May 2012 - 10:45 AM, a spus:

Si eu ma gandeam sa ma apuc de un proiect: o racheta personala cu propulsie pe fasole, care sa mearga atat la sol

http://www.getamused.com/pictures/21247648d36cbc599fae28e85da8f61a.jpg

cat si in aer

http://cl.jroo.me/z3/f/w/L/d/a.aaa-rocket-girl.jpg

si sa poata fi adaptata si pentru partenera mea de crime-fighting

http://www.quitor.com/wp-content/uploads/2009/07/rocket-cat-477x600.jpg

Asta sunt eu, ca sa puteti evalua mai bine coeficientul aerodinamic necesar

http://thechive.files.wordpress.com/2009/11/funny-asian-rocket-4.jpg?w=499

Astept pareri de la voi ca mi-e foarte lene sa ma interesez un pic inainte despre ce vreau sa fac si mai bine mai pun niste oameni sa bata campii

....subiectu' ma depaseste ...prin stanga ...ceva ...insa tin sa-ti multumesc pt.crampele musculare abdominale provocate ( prin hohote de ras ...nu altceva !!! ) de imaginile si comentariile de mai sus ....
0

#19 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 23 May 2012 - 04:39 PM

Romanii au o vorba : Mare e gradina ta, Doamne! Totusi cred ca e binevenit cate un topic din acesta pentru ca am ras cu lacrimi citind replicile. Daca am avea un concurs " Cele mai hazlii replici" cred ca Zippo ar fi pe locul intai. Faza cu carbid-ul a fost colosala.
Statie: Turnigy 9x
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
HELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107
AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
0

#20 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 23 May 2012 - 07:11 PM

Vezi postarearazeus, la 23 May 2012 - 01:22 PM, a spus:

OK, unii au cam exagerat, dar si tu ai o problema.
1. Daca ai experienta necesara construirii unui P61 de 4 metri, atunci nu ai nevoie de planuri detaliate. Cateva poze sunt suficiente. Vorbesc serios.
2. Daca NU ai experienta necesara unui P61 de 4 metri, atunci nu-l construiesti ACUM. Incepi cu modele mai mici, mai simple, si peste cativa ani ai mari sanse sa ajungi la punctul 1. Daca nu te plictisesti intre timp (si daca intre timp nu incepi alte activitati, cum ar fi liceul).
0

#21 Useril este offline   EdiV12 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 08:03 PM

Cum spune proverbul, un sut in ms-dos e un pas inainte, dovedeste-ne tuturor ca esti zeul soarelui si seful grecilor in celasi timp si ne vom pleca cu toti umili in fata ta si a mai marelui P61 cu propulsie cuantica, intre timp se va inventa si procesorul cuantic (daca nu cumva lucrezi deja la el) ca sa poti controla aceasta minunatie.
0

#22 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 23 May 2012 - 08:10 PM

Vezi postareapccdtk, la 23 May 2012 - 04:13 PM, a spus:

....subiectu' ma depaseste ...prin stanga ...ceva ...insa tin sa-ti multumesc pt.crampele musculare abdominale provocate ( prin hohote de ras ...nu altceva !!! ) de imaginile si comentariile de mai sus ....

Cu placere.

Pt mine asta ramane istorica:

Vezi postarearazeus, la 23 May 2012 - 10:33 AM, a spus:

este foarte greu sa construesti un aeromodel fata de un avion normal, ca acesta trebuie sa stea un aer singur

..greu de egalat
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#23 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 23 May 2012 - 08:21 PM

Ntz, ntz.... e lumea rea si pricinoasa. Asa ziceau si aia de acu' vreo 100 de ani ca nimic mai greu decat aeru' nu poa' sa zboare. Lasati omu' sa viseze la un P61 cu proprietati de "stealth" care sa iasa in stratosfera ca o naveta spatiala si sa revina ca un fulgusor sub actiunea razelor de luna la apropiere maxima de Terra "teleghidata" cu ajutorul lui Google printr-un search simplu si propulsata de cuarci. Ce mare lucru? Asta faceam eu in bucatarie acum vreo 200 de ani...

P.S. eu am propus ca la inregistrarea pe forum sa se evalueze/testeze IQ si integritatea+pozitionarea in buna stare a mobilei de la mansarda, da' n-am fost luat in seama. Dovada e ca pana si eu am voie sa scriu aici...

Aceasta postare a fost editata de Rower: 23 May 2012 - 08:26 PM

MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#24 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 08:34 PM

Cica ARCA angajeaza... au ramas in pana de idei...
0

#25 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 23 May 2012 - 08:34 PM

Vezi postarearazeus, la 23 May 2012 - 06:43 AM, a spus:

.... vreau sa construesc din aluminiu sau dintrun aliaj de fibra carbon. Vreau sa combin Modelul P61 cu ceva Stelth, sau daca aveti alte ideii de sistemul de propulsie, ceva de genul Prpulsie cu reactie, turbina, cuantica sau cea normala cu 2 motoare de 50 cc sau in functie de dimensiune si greutate.....
Ma pricep foarte bine in electronica si programare, mecanica.

Am mari dubii ca te pricepi la ce zici tu acolo. Daca asta crezi tu despre tine e nasol, bine ca n-ai omorat pe nimeni pana acum.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#26 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 23 May 2012 - 08:54 PM

PS: Pt. problema ta, cunosc un singur om care te poate ajuta: d-l Nicu Diaconescu de la clubul de aeromodelism din Pucioasa. Ei sunt cei mai tari, ii poti da un PM aici pe forum la nick-ul Nicu Diaconescu.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#27 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 23 May 2012 - 09:22 PM

poza a doua promite ,insa ti-au scapat citeva mai de efect.
imi pare rau ca nu am acces la tehnologia de care dispui tu,motoare cuantice,telecomanda prin wi-fi ....N.A.S.A ar fi geloasa pe tine!!!
iti doresc sa reusesti !

:D

:)

:excl:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 3KZ2.jpg
  • Imagine atasata: z7_10.jpg
  • Imagine atasata: z9_2.jpg
  • Imagine atasata: z9_5.jpg

Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#28 Useril este offline   EdiV12 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 09:40 PM

@razeus, vecine (am stat vis-a-vis de tine in P28 pe soseaua berceni) nu-i lua in seama pe raii astia, urmeaza-ti visul, stii bine ca ai incurajarile unor oameni destepti, chiar daca ei nu te pot ajuta pt ca se pricep doar la medicina, insa printre colegii tai sigur vei gasi oameni care sa te sprijine (cu exceptia lui Napoleon si Petru cel Mare, astia sunt pusi numai pe razboaie).
@forum, voi nu mai vorbiti, omul chiar are resurse, pt informatia voastra locuieste pe un domeniu cat un cartier mai mic.
0

#29 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 23 May 2012 - 10:00 PM

Cam la aceasta marime trebuie sa te astepti:

Acum pe bune daca dispui de resurse poti sa il faci cu energie solara.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 23 May 2012 - 10:06 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#30 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 23 May 2012 - 10:05 PM

Sau asa

Vezi postareacasper20, la 23 May 2012 - 10:00 PM, a spus:

Cam la aceasta marime trebuie sa te astepti:
http://www.youtube.c...&v=-y-yv1r-efg#!

Acum pe bune daca dispui de resurse poti sa il faci cu energie solara.

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro