Intentionez sa cumpar niste planuri pt un avion depron, care se vand in format PDF, pe mai multe foi A4 ( posibil sa existe si varianta pe o singura foaie dar tot PDF, nu am verificat)
Se pot converti in format vectorial ( DWG de exemplu), ca sa le pot duce apoi la un CNC pentru taiere?
E complicata treaba asta? Se pierde acuratetea?
Pagina 1 din 1
Taiere CNC dupa planuri PDF e posibil?
Postat 13 April 2012 - 10:29 AM
De converit nu merge ci doar daca le importi in Corel sau AutoCAD si desenezi pe contur, exista soft-uri de transformat din raster in vector dar nu iese ce trebuie.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
Postat 13 April 2012 - 11:35 AM
Eu am incercat tot felul de soft-uri si nu iese bine, de exemplu curbele ies zimtate iar un CNC nu va putea taia de pe astfel de contur, poate or fi mai fi si alte soft-uri dar din cate am incercat nici unul nu a facut ce trebuie.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
Postat 14 April 2012 - 04:13 PM
In urma cu cateva luni am fost la o firma cu niste planuri in format pdf. Le-a importat in autocad si print direct. A durat cam 3 min toata operatia. Nu cunosc autocad-ul, nu am vazut ce a facut respectivul, dar e cert faptul ca nu a redesenat conturul.
Tel : 0768080180
Postat 16 April 2012 - 06:38 PM
Am incercat si eu soft-ul ala ProgeCAD dar folosing functia de conversie PDF-to-DXF iese ceva dar nu deajuns pentru un CNC, nu cred ca un CNC va putea taia dupa ce scoate soft-ul acesta, poate ma insel .....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1