Modelism - RHC Forum: materiale pentru un aeromodel mai ciudat - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

materiale pentru un aeromodel mai ciudat

#1 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 18 April 2012 - 07:10 PM

Salutare!

apelez la voi poate aflu un raspuns util, variantele mele pana acum nu au prea dat rezultate.

as avea nevoie de o folie oarecum elastica pentru imbracat o aripa deformabila. am cumparat folie de latex, dar aia nu se gaseste decat ca si patrate de 15x15cm si ca s-a invelesc anvergura unui semiplan trebuie intinsa prea mult si solicita structura, plus ca e greu s-o lipesc cu ceva ca se desface pur si simplu.
folia ar trebui sa aibe o elasticitate nu foarte mare, sa se intinda cam 3 cm.

al doilea lucru de care am mare nevoie este servo liniar. ce am gasit la noi este unui cu frta de 73g pentru micro. mi-ar trebui ceva mai puternic. aveti idee?

va multumesc anticipat!
o zi faina!
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#2 Useril este offline   Liviu_ 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 01-July 12

Postat 02 July 2012 - 02:45 AM

Cred ca te-ar interesa asta
Cauta orice gasesti despre acesti oameni, inclusiv the robotic bird.
Ca material ti-as recomanda sa gasesti o alternativa de a folosi latexul, precum manusile chirurgicale ori prezervativele, prblema consta in lipirea fasiilor de matrial. Mai poti folosi material textil elastic impregna cu o substanta cel va face impermeabil.

As dori sa te intreb la ce iti trebuiesc materialele/ Ce proiect ai de gand sa aduci la lumina?
0

#3 Useril este offline   Liviu_ 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 01-July 12

Postat 02 July 2012 - 02:47 AM

Mai ai aici inca 2 linkuri referitoare la ce ti-am trimis.
Nu stiu daca sunt exact ce iti trebuie tie dar poate si sper ca te va inspira, cel putin sistemul motoric al robotilor.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro