Asa ca m-am uitat din nou la noi in ograda, la Phoenixmodels, si am studiat mai atent modelul de la pitlab. Ce e drept am vorbit si cu kele la Rapa si ce am aflat mi-a placut.
In primul rand kele e dealer direct, lucreaza fara intermediari cu producatorul. Producatorul e un polonez, nu o mega companie cu de toate, si face imbunatatiri constante la partea de soft.
E suficient sa arunci o privire pe soft si te prinzi ca nu e o scula de duzina, sa bifeze inca un modul la telemetrie.
Am cautat pe net si, desi sunt referinte putine, pare foarte apreciat. Mai mult unul din dealerii de referinta in planoare il vinde:
http://www.hyperflig...ing-voice-vario - 255 EUR
La phoenixmodels pretul este/era 890 RON, adica mai ieftin decat la alti dealeri.
L-am comandat si pana a venit am cautat sa imi cumpar si o statie de receptie gen walkie talkie. Aici mi-am cam prins urechile. Multe modele, multe preturi. Am zis sa nu risc si am luat cel mai ieftin la 110 RON, o pereche.
Acum este la mine acasa si sunt foarte incantat. Statia cea ieftina a prins imediat semnalul, face tot felul de fluieraturi, anunta cu o voce placuta, in romana diversi parametrii, softul e o minune, totul este configurabil.
Are si log de date asa ca dupa zbor poti sa vezi tot, inaltime, temperatura, tensiune, multe alte chestii.
Singurul lucru usor negativ e marimea, nu e chiar mic. In poza se vede cat e comparativ cu un receptor orange DSM2. Intr-un DLG nici o sansa sa incapa. Urmeaza sa vad cum o sa fie la zbor, in WE.
IMG_4343.jpg (62.04K)
Number of downloads: 201
Sa vad ce bafta am, daca sunt canale libere pe camp. Statia scoasa pe balcon a prins pe toate canalele (mai putin can.2) tot felul de santieristi.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 May 2012 - 07:49 PM