Modelism - RHC Forum: Inceput in FPV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »

Inceput in FPV

#421 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3948
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 02 February 2015 - 01:36 PM

Ok,ca si utilizator de asa ceva,prezinta te rog ce are in plus vtx-ul iRC de 600mw vs unul echivalent boscam,cum ar fi asta:
http://www.hobbyking...ransmitter.html
Ala il folosesc eu si e chiar ok(n-am testat mai mult de 5km inca)
0

#422 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22-July 14

Postat 02 February 2015 - 01:39 PM

si eu vreau sa cumpar asta pe viitor http://hobbyking.com...eless_SMA_.html
0

#423 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 01:45 PM

Asta e antena de care povesteam mai devreme.Pe asta o voi incerca impreuna cu una facuta in tara cu 6 spire de costin,ca tot ziceai de antenele facute in tara.
Daca crezi ca FPV este plug and play atunci imi pare rau dar n-ai nimerit deloc.Sigur,gasesti solutii dar la preturi de 3 ori mai mari decat standardul din domeniu si evident performanta e la jumatate sau mai rau.Crezi ca cine face FPV de distanta lunga a luat plug and play ?Sau cine vrea macar o imagine decenta la 2-3km ?
0

#424 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 01:46 PM

citeste postul din nou. nu am zis ca e special immersion. am zis ca sunt la inceput.
0

#425 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 01:49 PM

eu unu nu alerg dupa km. nu am nevoie de statia de lipit. 2-3 km se pot face lejer cu plug&play-ul ala scump cum ii zici. pentru unii notiunea de scump difera mult. de ex, poate ceva cu 3000 ron eu zic ca e scump iar tu zici ca e restul de la cumparaturile facute la mall.
0

#426 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 01:51 PM

Ok,Mr Gates,sa nu ne intrebi ce trebuie ca sa treci de 2km ca iRC nu ofera asa ceva nici sa ti-l faci tu "cu statia de lipit in mana".
0

#427 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 01:55 PM

:)) te-am dat ex de mr. gates pe tine. dar se pare ca intelegi pe dos. dar na... forumuri romanesti. sa va intreb pe voi am incercat una alta. am primit raspunsuri gen hai sictir, documenteaza-te

Aceasta postare a fost editata de flo_318: 02 February 2015 - 01:57 PM

0

#428 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 02 February 2015 - 01:57 PM

Vezi postareaflo_318, la 02 February 2015 - 01:49 PM, a spus:

eu unu nu alerg dupa km. nu am nevoie de statia de lipit. 2-3 km se pot face lejer cu plug&play-ul ala scump cum ii zici. pentru unii notiunea de scump difera mult. de ex, poate ceva cu 3000 ron eu zic ca e scump iar tu zici ca e restul de la cumparaturile facute la mall.

Atunci esti un consumator si atat... fii multumit ca ai "Apple" si in FPV, si nu mai judeca pe cei care mai si inteleg ce e dupa cortina ... fii sigur ca nu pentru economii o facem.

Iar pe forumurile straine, e clar ca nu ai nimerit topicele relevante, ci alea cu "ce grozav merge 1km cu 600mW"

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 02 February 2015 - 01:59 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#429 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 02:00 PM

1-2km scosi cu 25mw este ceva demn de laudat,nu cu 600mw

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 02 February 2015 - 02:00 PM

0

#430 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 02:06 PM

ma confunzi in privinta la apple. ce e dupa cortina tineti pentru voi. da sunt un consumator ca si tine doar ca sunt la inceput. ideea de forum este pentru a socializa si a impartasii idei. nu pentru a critica si contrazice. nu este nevoie de spectacol si nici record pe numar de postari.
0

#431 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 02:08 PM

Imagine atasata: screenshot.29.jpg

Vezi postareaCiprian97, la 02 February 2015 - 02:00 PM, a spus:

1-2km scosi cu 25mw este ceva demn de laudat,nu cu 600mw

ti se pare ca e o lauda? vb de monitor si ce folosesc pentru el. am zis ca daca monitorul imi ofera un km asa clar cum imi ofera ochelarii este ok !

Aceasta postare a fost editata de flo_318: 02 February 2015 - 02:10 PM

0

#432 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 02 February 2015 - 02:44 PM

Vezi postareaflo_318, la 02 February 2015 - 02:08 PM, a spus:

Atasament screenshot.29.jpg
ti se pare ca e o lauda? vb de monitor si ce folosesc pentru el. am zis ca daca monitorul imi ofera un km asa clar cum imi ofera ochelarii este ok !

Vezi, asta e replica de consumator: ca monitorul si ochelarii ar avea vreo legatura cu distanta... asta inseamna sa nu stii cum merg lucrurile, ce rol are fiecare si de unde sa actionezi ca sa schimbi sau imbunatatesti ceva.

PS: Daca ti se pare ca eu sunt consumator... asta chiar m-a durut... :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#433 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 04:47 PM

Vezi postareaCiprian97, la 02 February 2015 - 01:51 PM, a spus:

Ok,Mr Gates,sa nu ne intrebi ce trebuie ca sa treci de 2km ca iRC nu ofera asa ceva nici sa ti-l faci tu "cu statia de lipit in mana".

glumesti cand zici ca,cu echipament immersion nu depasesti +2 km ? :)) hmm am sa iau asta http://hobbyking.com...Search=DUO%2058 si probez cu vtx ala de 600mw sa vedem

Aceasta postare a fost editata de flo_318: 02 February 2015 - 04:47 PM

0

#434 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 04:48 PM

Vezi postarearenatoa, la 02 February 2015 - 02:44 PM, a spus:

Vezi, asta e replica de consumator: ca monitorul si ochelarii ar avea vreo legatura cu distanta... asta inseamna sa nu stii cum merg lucrurile, ce rol are fiecare si de unde sa actionezi ca sa schimbi sau imbunatatesti ceva.

PS: Daca ti se pare ca eu sunt consumator... asta chiar m-a durut... :)

inseamna ca,chiar esti daca te-a durut . oricum postarile tale sunt tot mereu intepatoare.
0

#435 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 04:55 PM

si un video. nu cred ca e fake. https://www.youtube....h?v=Sf1VmeBHewA

Aceasta postare a fost editata de flo_318: 02 February 2015 - 04:56 PM

0

#436 Useril este offline   sorr 

• Dreamer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 618
  • Inregistrat: 06-March 12
  • Interests:Reînvierea unei vechi pasiuni...

Postat 03 February 2015 - 09:22 AM

Dragilor, nu mai fiti asa patimasi.
Dupa mine, ce trebuie sa facem, e sa-i spunem omului din experienta noastra ce trebuie sa faca sau de ce sa se fereasca pentru a nu pierde timpul sa caute greselile.
Mie mi-a luat ceva timp pana m-am lamurit ca e intr-adevar util un filtru pe alimentarea TX-ului video. Alea 4-5 spire de cablu de alimentare bobinate pe torul de ferita au facut sa dispara dungile orizontale de pe monitor când dadeam motor. Nu ca n-as mai fi vazut imaginea, dar erau enervente si poate la distanta mare lucrul asta chiar conta.
Am experimentat si departarea intre antena RX 2,4, antena TX 5,8 si GPS. Cel mai bine le-am putut monta pe o aripa home made, unde am pus receptorul intr-o aripa, iar emitatorul video la vreo 600 mm in cealalta aripa astfel incat afara sa iasa numai floricica antenei. GPS-ul l-am pus in bot (cam 300 mm fata de RX si TX).
Când ziceam de chinezisme ma refeream la asta:Imagine atasata: fvm200.jpg
si la asta:Imagine atasata: RC-305.jpg

Intr-adevar RC305-ul e un receptor OK. Cu antena stock (baston) aveam imagine la 1km. Cu un cloverleaf home made 1,2 km cu semnalul cristal. Sincer, mai mult nu ma intereseaza pentru ca in raza asta de actiune ma pot juca lejer facand exercitii de orientare in zbor.
Pentru mine FPV inseamna doar pura placere a zborului, ca si cum ai fi acolo sus. De unde descoperi locuri, de altfel cunoscute, si altcumva.

Si inca ceva: am incercat FPV initial cu un EasyStar. A fost OK, dar dupa 15-20 minute coboram sa schimb acumulatorul. Avea cam 980g. Apoi am mesterit aripa (echipata complet are 830g) si incarcarea alara mai mica decat cea a EsyStarului. 2200mah imi ajung pentru 40 min. Adica, ce vreau sa zic este ca la aripa am scapat de balast- fuselaj, ampenaje.

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de sorr: 03 February 2015 - 09:22 AM

Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit demult. (Constantin Brancusi)
0

#437 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 12:31 PM

Filmul ala e total irelevant,la o antena cu castig de 18db ai video si la 20km.Si oricum mai mult conteaza antenele decat transmitatorul,atata tot ca cele irc costa dublu si nu vad de ce.
0

#438 Useril este offline   schumixmd 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 02-October 13

Postat 04 February 2015 - 03:30 PM

Vezi postareaCiprian97, la 04 February 2015 - 12:31 PM, a spus:

Filmul ala e total irelevant,la o antena cu castig de 18db ai video si la 20km.Si oricum mai mult conteaza antenele decat transmitatorul,atata tot ca cele irc costa dublu si nu vad de ce.

Exact de ce costa un Mercedes mai scump decat Dacia. Parca ambele te duc dni A in B, dar te simti altfel :)
0

#439 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 06:40 PM

Vezi postareaCiprian97, la 04 February 2015 - 12:31 PM, a spus:

[quote name='Ciprian97' timestamp='1422877893' post='783395']

atunci cu antena asta http://hobbyking.com...13dBi_Gain.html ar trebuii sa te contrazici ce ai scris mai sus? cu cei 2 km? hmmm, oricum postarile tale nu prea au continuitate.

Aceasta postare a fost editata de flo_318: 04 February 2015 - 06:41 PM

0

#440 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 07:09 PM

Ce treaba are patch-ul de 13db cu cel de 18db presupus din film ?Crezi ca antena aia merge si tolanita in iarba ?La castigul ala nu ai unghi de receptie mai mare de 45grade.Si chiar si cu antena aia daca habar n-ai cum sa-ti asezi matele prin avion tot nu ai asigurati cei 2km prin simplul fapt ca un CL nu are "radiation pattern" (nu stiu cum sa traduc mai bine) perfect circular si te poti trezi ca la dus ai semnal perfect dar la intors esti varza si te intrebi de ce.Tot din motivul asta poti sa ai video decent si la 9km cu o pereche de 2 CL-uri,s-a facut asa ceva in tara cu 200mw.
Eu n-am zis ca-i imposibil sa scoti LR cu iRC ci ca LR nu e ceva ce poate face orice badea Gheorghe.Si culmea,cei care cumpara asa ceva adesea sunt total paraleli cu ceea ce implica zborul FPV,nu zic ca nu le poate iesi deloc doar ca vor cheltui PIB-ul unei tari din Africa.

@schumixmd,nu neg ca altfel te simti intr-un Mercedes dar chiar nu vad ce naiba ofera iRC in plus fata de boscam pentru banii suplimentari...in afara de conectorul antenei(vorbesc aici de cel 600mw) care se stie ca se rupe rapid cu tot cu cablaj si gata transmitatorul si cei 5v care-i da spre camera cand cam toate camerele uzuale sunt la 12v(cu exceptii insa exceptiile alea costa mai mult)

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 04 February 2015 - 07:13 PM

0

#441 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2015 - 12:47 AM

am inteles ca te-ai nascut cu un vtx boscam in mana dar vorbesti mult din necunostinta de cauza. te pierzi in detalii des. ba da, tu ai zis ca iRC nu ofera nici cei 2 km . Cat despre diferenta intre masini, baiatu sa referit ca ,cat platesti atat primesti(si de aici intelegi ce vrei) eu unu nu am sa mai dau curs unei discutii care nu isi are rostul.
0

#442 Useril este offline   schumixmd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2015 - 04:46 PM

Vezi postareaCiprian97, la 04 February 2015 - 07:09 PM, a spus:

@schumixmd,nu neg ca altfel te simti intr-un Mercedes dar chiar nu vad ce naiba ofera iRC in plus fata de boscam pentru banii suplimentari...in afara de conectorul antenei(vorbesc aici de cel 600mw) care se stie ca se rupe rapid cu tot cu cablaj si gata transmitatorul si cei 5v care-i da spre camera cand cam toate camerele uzuale sunt la 12v(cu exceptii insa exceptiile alea costa mai mult)

Eu nu o sa neg, e cam scump si e adevarat. Dar eu am primit un Fatshark de 100mw cu ochelarii, care e tot Immersion, si 600mw lam luat peste vreo jumate de an la o super oferta, e inca prima versiune care e cam mare si greu, si sa stii ca nu ai dreptate despre ruptul conectorului de antenna. Le folosesc pe ambele de vreo 3 ani, si parca nu am probleme..

E adevarat, cu antenele stock nu faci nimic sau foarte putin, chiar si cu 600mw, dar credca nici unul nu prea se descurca cu antenele stock.

Cat despre 5v, sa stii ca acum 3 ani, exact asta mia placut foarte mult, pentru ca aveam niste camere de 5v si eram Plug-and-play, cu mutare rapida pe orice zburatoare. In plus chiar daca actualmente cam toate camerele sunt 12v, eu as prefera sa fie 5v, pentru ca folosesc aceasi baterie si pentru motor si pentru video, iar atunci cand nu mai ramane nimic in baterie, unele camere la 9v se mai si opresc, iar cu alea de 5v inca mai ai imagine.

Oricum, orice alegere nu ai face, exista avantaje si dezavantaje. Acum fiecare decide pentru el care dintre acele avantaje ii convine mai mult. Dezavantajele Immersionului fata de altele fiind doar pretul...

Si cred ca o sa mai am un argument in favoarea imerssion de 600mw, ca atunci cand Immersion la scos pe piata, Boscam si restu abia se nasteau.
0

#443 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2015 - 06:38 PM

Vezi postareaflo_318, la 05 February 2015 - 12:47 AM, a spus:

am inteles ca te-ai nascut cu un vtx boscam in mana dar vorbesti mult din necunostinta de cauza. te pierzi in detalii des. ba da, tu ai zis ca iRC nu ofera nici cei 2 km . Cat despre diferenta intre masini, baiatu sa referit ca ,cat platesti atat primesti(si de aici intelegi ce vrei) eu unu nu am sa mai dau curs unei discutii care nu isi are rostul.

Necunostiinta de cauza...nu prea stii cu cine vorbesti.La 3 zboruri abia daca stii ce-i aia gain sau de ce trebuie sa amplifici puterea din vtx de 4 ori ca sa ai de 2 ori raza.Vorbim dupa ce-ai facut si tu un 4-5km,sa stii macar pe ce ai dat banii(si inca multi hehehttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif).Si evident imi vei zice ca nici nu vrei atat...ca deh mi-am luat mertzan dar merg incet ca-i drum de piatra.

@shumixmd,o cautare rapida pe google:
http://forum.flitete...0-mw-5-8-ghz-tx
http://www.rcgroups....d.php?t=2020725
http://www.rcgroups....d.php?t=2317639
http://www.rcgroups....d.php?t=2182176
http://www.rcgroups....d.php?t=1865629

E plin netul de povesti de groaza,e si normal daca lasi conectorul ala doar in cablaj,tot ce stiu eu e fie incasetat in metal fie nu are conector ci direct coax.
Referitor la 5v,daca chiar ai camera grozava care merge doar la 5v atunci un coborator liniar 7805 ajunge ca sa cobori 12v la 5v.Invers insa e mai complicathttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif
Poate o fi iRC primul dar la ce bun daca azi gasesti acelasi lucru la jumatate de pret ?

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 05 February 2015 - 06:40 PM

0

#444 Useril este offline   schumixmd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2015 - 10:01 PM

Vezi postareaCiprian97, la 05 February 2015 - 06:38 PM, a spus:

Necunostiinta de cauza...nu prea stii cu cine vorbesti.La 3 zboruri abia daca stii ce-i aia gain sau de ce trebuie sa amplifici puterea din vtx de 4 ori ca sa ai de 2 ori raza.Vorbim dupa ce-ai facut si tu un 4-5km,sa stii macar pe ce ai dat banii(si inca multi hehehttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif).Si evident imi vei zice ca nici nu vrei atat...ca deh mi-am luat mertzan dar merg incet ca-i drum de piatra.

@shumixmd,o cautare rapida pe google:
http://forum.flitete...0-mw-5-8-ghz-tx
http://www.rcgroups....d.php?t=2020725
http://www.rcgroups....d.php?t=2317639
http://www.rcgroups....d.php?t=2182176
http://www.rcgroups....d.php?t=1865629

E plin netul de povesti de groaza,e si normal daca lasi conectorul ala doar in cablaj,tot ce stiu eu e fie incasetat in metal fie nu are conector ci direct coax.
Referitor la 5v,daca chiar ai camera grozava care merge doar la 5v atunci un coborator liniar 7805 ajunge ca sa cobori 12v la 5v.Invers insa e mai complicathttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif
Poate o fi iRC primul dar la ce bun daca azi gasesti acelasi lucru la jumatate de pret ?

Deci, dupa cum spuneam! Tx-ul meu e prima versiune mare si greu... Heavy metal... Si nu are probleme cu conectorul.
0

#445 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3619
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 05 February 2015 - 11:15 PM

Ma copii hai sa lasam cearta, care o are mai mare si mai puternica sa fie sanatos dar trebuie sa stie cum sa o foloseasca.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#446 Useril este offline   schumixmd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 06 February 2015 - 07:30 PM

Vezi postareacasper20, la 05 February 2015 - 11:15 PM, a spus:

Ma copii hai sa lasam cearta, care o are mai mare si mai puternica sa fie sanatos dar trebuie sa stie cum sa o foloseasca.

Cine se cearta? Iar invatatura se face doar din discutii... Sau eventual sapand singur pana nu mai ai placerea sa o faci.

P.S. Prabusirea e o aterizare neplananificata ;)
0

#447 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2015 - 02:25 PM

[quote name='Ciprian97' timestamp='1423154289' post='784081']

se vede ca esti copil. te bate viata de zi cu zi rau de tot... un mercedes il cumperi pentru comfort ,siguranta ,nu pentru viteza. de aici mi-am dat seama cu cine vorbesc.

0

#448 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3619
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 15 February 2015 - 03:52 PM

Am zis sa terminati cu cearta si sa o lasati balta.
Nu mai postati off topic sau o sa inchid subiectul.
Am inceput acest topic ca sa ne ajutam intre noi nu sa ne certam care o are mai mare.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 15 February 2015 - 03:53 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#449 Useril este offline   flo_318 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2015 - 09:23 PM

ok.
0

#450 Useril este offline   YO2BTW 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-January 15
  • Interests:Radioamatorism, Ceasornicarie, Modelism, Astronomie, Foto/Video, Bijuterii HandMade, Parfumerie, OffRoad, Tir cu arcul olimpic...etc

Postat 21 February 2015 - 03:20 PM

Vezi postareasorr, la 03 February 2015 - 09:22 AM, a spus:

Dragilor, nu mai fiti asa patimasi.
Dupa mine, ce trebuie sa facem, e sa-i spunem omului din experienta noastra ce trebuie sa faca sau de ce sa se fereasca pentru a nu pierde timpul sa caute greselile.
Mie mi-a luat ceva timp pana m-am lamurit ca e intr-adevar util un filtru pe alimentarea TX-ului video. Alea 4-5 spire de cablu de alimentare bobinate pe torul de ferita au facut sa dispara dungile orizontale de pe monitor când dadeam motor. Nu ca n-as mai fi vazut imaginea, dar erau enervente si poate la distanta mare lucrul asta chiar conta.
Am experimentat si departarea intre antena RX 2,4, antena TX 5,8 si GPS. Cel mai bine le-am putut monta pe o aripa home made, unde am pus receptorul intr-o aripa, iar emitatorul video la vreo 600 mm in cealalta aripa astfel incat afara sa iasa numai floricica antenei. GPS-ul l-am pus in bot (cam 300 mm fata de RX si TX).
Când ziceam de chinezisme ma refeream la asta:Atasament fvm200.jpg
si la asta:Atasament RC-305.jpg

Intr-adevar RC305-ul e un receptor OK. Cu antena stock (baston) aveam imagine la 1km. Cu un cloverleaf home made 1,2 km cu semnalul cristal. Sincer, mai mult nu ma intereseaza pentru ca in raza asta de actiune ma pot juca lejer facand exercitii de orientare in zbor.
Pentru mine FPV inseamna doar pura placere a zborului, ca si cum ai fi acolo sus. De unde descoperi locuri, de altfel cunoscute, si altcumva.

Si inca ceva: am incercat FPV initial cu un EasyStar. A fost OK, dar dupa 15-20 minute coboram sa schimb acumulatorul. Avea cam 980g. Apoi am mesterit aripa (echipata complet are 830g) si incarcarea alara mai mica decat cea a EsyStarului. 2200mah imi ajung pentru 40 min. Adica, ce vreau sa zic este ca la aripa am scapat de balast- fuselaj, ampenaje.

Bafta!

De acord cu tine, si pentru mine FPV este o placere a zborului, joaca cu sculele electronice, pilot automat , filmari aeriene etc.
Am achizitionat tot ceva similar, Boscam FPV 5.8G 8CH 200mW AV Wireless Receiver RC305 si Boscam FPV 5.8G 200mW AV Wireless Transmitter TS351, am inteles ca sunt laudate. La acest pret sunt acceptabile. Am sa efectuez testele, imi place sa testez singur.
Am sa ma joc si cu diverse antene ( sunt radioamator vechi si aici sunt acasa )...

Tot pe EasyStar II am sa pun cate ceva. Mai am de ales monitorul, ma tenteaza foarte tare acest model:
http://www.quadcopte...58ghz-642-p.asp

Este bun si pentru filmari cu DSLR (are intrare HDMI), are toate benzile din 5.8Mhz. ( Boscam - IRC )

Adrian - YO2BTW
YR - BTW
EASY STAR II
Phoenix 2000 EPO Composite R/C Glider
Tarot 680 Pro NAZA M V2 - GoPro 4 Black
DJI F450 NAZA-M V2 - GoPro 4 Black
FrSky TARANIS Plus-OpenTX
0

Arata acest topic

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 13