Lilka
Postat 05 May 2012 - 10:22 PM
Postat 19 May 2012 - 02:22 PM
Postat 20 May 2012 - 02:15 PM
Incerca sa finisezi mai mult in aceasta faza,si unele piese este bine sa le adaugi pe suprastructura dupa vposire.
Toate cele bune si multa ,multa bafta.
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Postat 20 May 2012 - 06:51 PM
dj.bobo, la 20 May 2012 - 02:15 PM, a spus:
Incerca sa finisezi mai mult in aceasta faza,si unele piese este bine sa le adaugi pe suprastructura dupa vposire.
Toate cele bune si multa ,multa bafta.
Salutare. Lungime= 24cm, latime= 6cm, inaltime= 12cm, greutate= :drinks: . Asa cum spuneam la Transilvania nu am timp pentru iesit la balta, prin urmare navele, barcile la care lucrez vor fi statice deocamdata. Da unele piese le pun dupa vopsire, iar in ce priveste finisarea voi mai lucra la ea inainte de vopsire. Multam de sfat. Orice alt sfat este acceptat cu placere.
Postat 20 May 2012 - 09:53 PM
dor33, la 20 May 2012 - 06:51 PM, a spus:
Da aici ai dreptate timpul leber este o mare problema dar pantre pecaturi se mai gaseste si de o iesire la balta,totusi la marimea modelului ar fi loc si de o mica motorizare asta in fuctie de posibilitati si cum esti acum in stadiu constructiei este bine sa-l pregatesti si pentru eventuala punere pe apa,lucru care mai tarziu cu modelul gata v-a fi mai greu de infaptuit.
Toate cele bune si multa,multa bafta .
Impingator de 2400 CP
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
Postat 20 May 2012 - 09:59 PM
dj.bobo, la 20 May 2012 - 09:53 PM, a spus:
Toate cele bune si multa,multa bafta .
Destul de greu acum cu motorizarea deoarece coastele nu sunt decupate in interior. Daca o sa am timp o sa transform si o sa postez o poza, doua de la inceputul constructiei. Numai bine
Postat 26 June 2012 - 08:21 PM
Postat 26 June 2012 - 10:03 PM
dor33, la 26 June 2012 - 08:24 PM, a spus:
Felicitari si nu te descuraja dai bataie inainte ,cred ca si tu ti-ai fript un pic degetele la scara aia dar cu timpul te vei obisnui si nu vei mai baga in seama aceste incidente minore satisfactia vine la urma cind termini modelul :D
Impingator de 2400 CP
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
Postat 27 June 2012 - 08:24 PM
dj.bobo, la 26 June 2012 - 10:03 PM, a spus:
Multumesc si aici. De fript am fript mai mult nervii, de stateam si ma gandeam daca are rost sa o mai fac ca oricum n-o s-o foloseasca nimeni :rofl: si pe langa asta m-ai am si alte proiecte incepute care par mai interesante.Am folosit un lipici universal care sa o tina cat de cat la o lalta dupa care am uns-o cu un lac cu uscare rapida. E facuta ca si balustradele din agrafe de birou. Oricum incerc sa ma las calauzit de un proverb care spune:"Mai bun sfarsitul unui lucru, decat inceputul lui". Numai bine "tutulor" ^_^ UTC-isti stiu de ce :rofl:
Postat 11 July 2014 - 01:21 PM
Aceasta postare a fost editata de Valeron: 11 July 2014 - 01:25 PM
Postat 28 November 2014 - 07:38 AM
Planul este http://www.mo-na-ko....LILKAplanek.jpg luat de pe http://www.mo-na-ko....lode-planky.htm unde gasiti o groaza de alte modele civile. Pentru militare consultati http://www.mo-na-ko....ode-planky2.htm .