Modelism - RHC Forum: Radiocomanda Walkera Wk 1001 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Radiocomanda Walkera Wk 1001 pareri pro si contra

#1 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 17-April 09

Postat 08 May 2012 - 01:47 AM

Salut tuturor de pe acest forum .
Ii rog pe toti care au avut aceasta roadiocomanda sau au auzit de la prieteni despre ea cat e de buna si ce plusuri si minusuri are.

Vreau sa ii mai intreb pe cei care stiu la ce distanta bate cea de 72 MHz . Si asi vrea sa stiu daca in oras printre blocuri afecteaza raza si semnalul , ma refer ca poate e amplificat de alte antene sau scade pentru ca sunt obstacole (blocurile)

Vreau sa imi iau aceasta radiocomanda si nu stiu daca se merita deoarece pretul e foarte tentant la fel si funnctiile si canalele , numai ca nu stiu cat e de buna si cat de bun randament are si daca se compara cu Futaba , Spektrum ..,

Aceasta postare a fost editata de emil_cj: 08 May 2012 - 01:50 AM

0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 08 May 2012 - 08:13 AM

De ce nu iei ceva verificat, adica 9X? cat de ieftina poate sa fie, sub 300 lei ?
In momentul de fata practic singurele combinatii care consider eu ca merita cumparate sunt: la 350 lei 9X, la 500 lei 9X+Frsky, la 7-800lei Futaba 9C sau MPX Royal Evo 9 second hand. Orice altceva in gama asta de preturi este sub posibilitatile care le-ai putea avea cu combinatiile de mai sus.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 17-April 09

Postat 08 May 2012 - 10:32 AM

Acum am teriminat de probat radiocomanda la ce distanta merge si cum merg canalelele , nu stiu ce sa intamplat sau daca in oras e amplificat semnalul dar radiocomanda a mers perfect fara bruiaj pe toate canalele la o distanta de aproximativ 2 km, poate si mai mult dar nu am vrut sa exaherez cu aproximarea ca oricum la asa distanta nu mai vezi nimic, si e destul de usor de umblat prin meniu si setat.

Stie cineva sa imi spuna daca in oras e amplificat sau bruiat semnalul ca deocamdata nu pot sa ma duc pe un camp sa o probez pe asa distanta .

Aceasta postare a fost editata de emil_cj: 08 May 2012 - 10:35 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro