Modificare freza clasica! CNC
Postat 17 December 2011 - 12:40 AM
Pe axele x,y motoare de 4,5 Nm cu transmisie prin curea,
Pe axa z motor de 8,5 Nm tot transmisie prin curea,
Momentan suruburile raman aceleasi (trapezoidale schimbate recent )
Atasez 2 poze cu modelul 3 D al placilor adaptoare !
Spor la construit! :drinks:
Postat 03 February 2012 - 10:32 PM
Toate cele bune si spor la construit!
Postat 10 February 2012 - 09:32 PM
http://available.ro/albums/d/11422-1/prelucrare+surub+cu+bile2.JPG
http://available.ro/albums/d/11418-1/prelucrare+surub+cu+bile.JPG
http://available.ro/albums/d/11426-1/IMG_1394.JPG
http://available.ro/albums/d/11430-1/IMG_1392.JPG
Postat 22 February 2012 - 10:32 PM
Postat 11 March 2012 - 09:59 PM
Am apucat sa termin adaptarea axei mai lungi urmand pe maine sa termin si cealanta axa! Prezoanele sunt facute din bara rectificata fi20.
Cuplajul acela elicoidal este pus acolo doar de forma,este nevoie de ceva mult mai "puternic"!!! Am facut cateva poze ca sa va dati seama c-am despre ce este vorba!!!
Spor la construit :yahoo:
Postat 16 March 2012 - 10:41 PM
Postat 10 April 2012 - 11:03 PM
Click pt Video
:D Spor la mesterit tuturor si "Sarbatori fericite " :)
Aceasta postare a fost editata de sabinescu2006: 10 April 2012 - 11:04 PM
Postat 14 April 2012 - 06:41 AM
gabibaghera, la 13 April 2012 - 07:49 PM, a spus:
Cum domnul sabinescu doarme , am sa raspund eu, daca ai sti cit de multe piese pentru modelism se poate face cu freza asta :D
n-ai pune intrebarea asta daca ai sti ceva despre cnc
=@
oricum
sarbatori fericite si sa ciocnim ouale( sau capu)
succes
Postat 14 April 2012 - 08:13 AM
visinica, la 14 April 2012 - 06:41 AM, a spus:
n-ai pune intrebarea asta daca ai sti ceva despre cnc
=@
oricum
sarbatori fericite si sa ciocnim ouale( sau capu)
succes
Buna ziua din nou! Cred ca un moderator i-ar explica mai bine domnului gabibagera ce este cu acest post,printre altele zeci de posturi de acest fel de altfel!
Multumesc domnului visinescu pt interventie (avea dreptate dormeam! :D ) el stie ce este acela un CNC si cu ce se mananca!
Rog deasemenea tot un moderator sa stearga aceste postari inutile si fara nici un sens in acest post si la fel in rog pe domnul gabi sa se gandeasca un pic inainte de a scrie un post ! Asteptam un raspus cu felicitri pt munca mea ,pt "efortul" de a posta pe acest forum de a arata si altor colegi ceea ce fac nicidecum un raspuns cu"Nu vad legatura cu modelismul. Poate sant eu mai inchis la minte si nu vad in ansamblu."
Si daca tot am postat astazi mai pun si un link cu o filmare de frezare in aluminiu (serie slaba si lipicios ca naiba), freza 8 mm 3 dinti!
Click pt video!
Sarbatori fericite tuturor!!! =@
Postat 14 April 2012 - 11:33 AM
Da ... Esti inchis la minte si nu vezi in ansamblu . Probabil ca ai si ochelari de cal ...
scuza-ma daca te-am ofensat , dar nu suport sa vad tot felul de indivizi care n-au ce face si posteaza
doar asa , la misto ... Puteai sa intrebi , direct si la obiect : la ce vei folosi freza ?
Era bine daca ai fi dat si o definitie a modelismului , asa cum o vezi tu . In felul asta ,
ne aratai si noua ca nu esti doar un " post hunter " , si probabil ca stii despre ce vorbesti .
Omul se chinuie sa faca din cacat bici , si dupa aia sa mai faca si poc ... respectele mele . Stiu ce
complicat este sa faci retrofit la o freza manuala , din proprie experienta ... Tu ce experienta ai
in domeniu , ca sa-ti poti permite asemenea pareri ?
Inca o data , i-mi cer scuze daca am sarit calul ( mai mult pentru moderator , ca-l cunosc si-l respect ) .
Postat 23 April 2012 - 09:26 AM
Am priceput aluzia ta fina... Nu esti inchis la minte deloc, scuze ca folosesc acesti termeni, de tine alesi.
Din cauza ca sunt tot felul de activitati adiacente celor din modelismul clasic, s-au deschis sectiuni dedicate. Si cred ca a mai fost un aspect undeva la mijloc, nu era simplu sa incurajezi un modelist sa posteze despre modelism aici dar sa-l trimiti pe alt forum cand mai face si alte lucruri.
Si cam asa au aparut sectiunile de care ziceam, pe la tehnice sau prin alte parti.
Parerea mea este ca exista o legatura intre cele in discutie si am zis sa le tinem cat mai aproape unele de altele. Stim ca forumul devine foarte stufos si greu de administrat, dar astia suntem si incercam sa facem fata. Nu lua in nume de rau mesajele anterioare, n-au fost cu rea intentie :mellow:
Macar de acum stii ca la robotica sau tehnice, pe la administrative sau tomberon, pe la debara sau publicitate personala si prin multe alte locuri se discuta despre tot felul de lucruri ciudate, chiar fara a fi vorba direct de modelism. Important este sa tinem discutiile in sectiunile potrivite si cred ca in ce priveste subiectul asta, acum este bine. Zic si eu, sper sa nu gresesc tare.
Spor la treaba!
Telefon: 0721 385365