Mihai_supy, la 02 May 2012 - 12:11 PM, a spus:
Daca acceptati un modelist incepator....ca mine..o sa vin cu Dancerii mei. Am citit regulamentul si se pare ca acolo se zboara mai ordonat.
Intrebare - loc de campare..din cate am citit este, dar alte conditii?...apa cucrenta, un grup sanitar?...adica mai iau si nevasta sau nu? Curent cred ca avem, daca nu...se gasesc doritori sa impinga masinile a treia zi dimineata?.
Avem de toate si esti binevenit la fel ca toti modelistii indiferent de nivelul lor. E o experienta unica pe care eu nu as rata-o.
sunt 2 WC-uri ca la tara nu e Ritz dar sunt ok (cu toate ca zic eu ca capacele sunt overkilll :drinks:)))))) ), avem apa limpede din putz de la 30 m pentru spalat si apa de baut sper sa fie ca anu trecut ..au fost 2-3 lazi frigorifice cu apa la discretie de la Zizin , nocturna ca sa ne vedem intre noi noaptea si daca te tine si un zbor de noapte in fata umbrarului.
In principiu la zbor se face coada indiferent de marime. Daca va intelegeti sa zburati 1-2-3 in acelasi timp nu se supara nimeni dar e pe banii vostrii ( Alex si Camil zboara in acelasi timp mereu :) vezi pozele cu dubla de la jurnalul de zbor ) . Exista destul loc si pentru cei ce vor sa se dea cu avioanele mici incet incet dar nu cred ca avem timp sa amenajam o a doua pista. Daca nu ocupa loc mult exista langa umbrar o zona destul de mare daca nu va simtiti confortabil pe pista mare sau nu mai aveti rabdare sa va vina randul. Atata timp cat nu intersectati pista de zbor si mentineti o traiectorie de zbor care sa nu interfereze cu cei care evolueaza pe pista mare totul e in regula. Nu exagerati cu optiunea asta pentru ca totusi trebuie sa fie un pic de ordine.
Singurele momente in care va fi blocata pista sunt cele in care se vor face demonstratii anuntate (probabil 2-3 pe zi maxim 10 minute fiecare) si daca cumva vom mai avea motodelta pe acolo. Trebuie sa avem si zboruri din astea pentru vizitatorii mai putin avizati ca sa vada si ei evolutiile la maxim ale lui Florin sau Andrei sau la heli Serban poate Cristi sau cine se mai baga. E pacat sa nu ne bucuram si noi de talentele lor.
Nu cred ca anul asta o sa mai avem Mic.Ro acolo deoarece pare ca a dat faliment dar la 2 minute de mers cu masina avem benzinarie cu de toate .
Bogdan e o observatie buna. Luati-va triple , prelungitoare la voi ca o sa va bateti pe prize. Sunt 5-6 prize de curent de 220 si sigur nu ajung.
Pentru orice alta intrebare iti stam la dispoztie ori eu ori Allen sau oricare din baietii de la Adunatii Copaceni . Lista celor care muncesc si ingrijesc terenul de acolo e destul de mare se stiu ei nu ii insiram acum.
Bafta si va asteptam pe toti.