vand Elicopter SOLO PRO 260-V2 perfect functionabil cu upgrade la rotor (am inlocuit bolturile de plastic care sustin elicea si care se rup frecvent cu o bara metalica ) si la trenul de aterizare ,l-am intarit un pic .
vine in cutie originala cu radiocomanda in 2 ghz si 2 acumulatori (unu e ca nou tine bine vreo 10 min celalat e mai obosit tine la jumate )
botul la Canopy este un pic infundat de la o ciocnire cu un perete ,in rest este perfect functional .
il vand ca vreau sa strang bani sa imi iau un t-rex 100
pret 230 ron transport inclus
pentru cine e interesat ma poate gasi la yahoo
mateescu_claudiu@yahoo.com
sau tel 0744 805 327
Pagina 1 din 1
vand Elicopter SOLO PRO 260-V2
Postat 23 April 2012 - 04:45 AM
onekenobi75, la 14 April 2012 - 12:33 PM, a spus:
vand Elicopter SOLO PRO 260-V2 perfect functionabil cu upgrade la rotor (am inlocuit bolturile de plastic care sustin elicea si care se rup frecvent cu o bara metalica ) si la trenul de aterizare ,l-am intarit un pic .
vine in cutie originala cu radiocomanda in 2 ghz si 2 acumulatori (unu e ca nou tine bine vreo 10 min celalat e mai obosit tine la jumate )
botul la Canopy este un pic infundat de la o ciocnire cu un perete ,in rest este perfect functional .
sau tel 0744 805 327
sau tel 0744 805 327
am luat eu trex 100 si nu iti recomand
mai bine mai stranga ceva bani si cumpara unul mai mare - gen trex 450 , gasesti destule modele pe piata
Postat 24 April 2012 - 02:28 PM
trex 100 sint doua variante, 100x (cea initiala, do not buy) si 100s (diverse scapari corectate - si cica e align, nu chinezarie).
Ar trebui sa fie similar cu defunctul, blade msr, ambele au flybar la 45 de grade cu padele, nu cu greutati. Fata de ce ai tu (flybar cu greutati) ar trebui sa fie binisor mai manevrabil (zic din citite).
Ar trebui sa fie similar cu defunctul, blade msr, ambele au flybar la 45 de grade cu padele, nu cu greutati. Fata de ce ai tu (flybar cu greutati) ar trebui sa fie binisor mai manevrabil (zic din citite).
USER BANNED BY ADMIN
Arata acest topic
Pagina 1 din 1