Modelism - RHC Forum: Urgent roata dintata - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Urgent roata dintata

#1 Useril este offline   czd 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 12-October 08

Postat 08 April 2012 - 03:16 PM

Solicit ajutorul dvs.pt. a cumpara,fabrica o roata dintata cu diam.8,72mm.25-30dinti,plastic sau metal,modulul greu de masurat cred ca este in inch.Roata dintata face parte dintrun angrenaj de la o masina de brodat Melco USA EMC10/4T si nu se mai fabrica,caut ceva similar cu roata rosie din foto .Dan

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Picture 016 (Large).jpg
  • Imagine atasata: Picture 015 (Large).jpg

0

#2 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 08 April 2012 - 04:03 PM

Incearca pinioane din servomecanisme. Se poate sa gasesti. Mai ales la cele facute in state.
Oricum, 8,72mm corespunde la 0,343in ceea ce nu prea este standard. Nu cumva roata avea 9mm si acum a ramas uzura? Si ca sa aflati modulul ai nevoie precis nr de dinti. Cum adica 25-30? Sau nu conteaza raportul? La pinionul conjugat nu se poate determina modulul?
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#3 Useril este offline   czd 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2012 - 04:28 PM

Vezi postareaRadu_, la 08 April 2012 - 04:03 PM, a spus:

Incearca pinioane din servomecanisme. Se poate sa gasesti. Mai ales la cele facute in state.
Oricum, 8,72mm corespunde la 0,343in ceea ce nu prea este standard. Nu cumva roata avea 9mm si acum a ramas uzura? Si ca sa aflati modulul ai nevoie precis nr de dinti. Cum adica 25-30? Sau nu conteaza raportul? La pinionul conjugat nu se poate determina modulul?

Greu de masurat, eventual de estimat se poate,cred ca numarul de dinti a fost 30 intial,tot asamblu are raport1/5, va multumesc pt.raspuns,am proiectat si folosit roti dintate dar numai standard ISO.Nu am la idemina aparatele de masurat rotile dintate mai ales in inch,si nici standardele USA.Dan
0

#4 Useril este offline   czd 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2012 - 02:51 PM

Solicit ajutorul forumului in a cumpara ,fabrica roata dintata cu dim.8,74-9mm 25-30dinti plastic,metal ca in schita.Dan

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Picture 017 (Large).jpg

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro