Pe scurt: cititi aici!
Pagina 1 din 1
Asta da stire! ...strangeti apa, caci se va scumpi...
Postat 11 April 2005 - 01:35 PM
Misto da NU merge decit cu apa distilata.... asa ca distilati baieti.... :rolleyes:
Postat 11 April 2005 - 05:35 PM
Sper sa fie ceva serios ca de senzatii e plina presa.Odinioara ,ceva asemanator :D, era aplicata de administratorii statiilor cu succes mai ales ca nu ne spuneau nimic doar noi constatam in rezervor si carburator APA.La ei era invers / sa mearga in amestec la suta cu peste 10 l apa dar la pret de benzina:)
Imi cer scuze pentru scepticism si sper sa fie "pe bune"
Imi cer scuze pentru scepticism si sper sa fie "pe bune"
Postat 16 May 2005 - 01:35 AM
...mda...
stai linistit mobi ca daca ar avea toata lumea motor pe apa, ar da faliment toate rafinariile. E o afacere prea buna "petrolul" ca sa se renunte la ea. hai sa ne punem si noi in locu alora care detin suprafete cu petrol ce credeti ca am face , am vota pentru motorul cu apa? sa fim seriosi! la petrol nu o sa se renunte niciodata atita timp cit se scot bani frumosi din el.
stai linistit mobi ca daca ar avea toata lumea motor pe apa, ar da faliment toate rafinariile. E o afacere prea buna "petrolul" ca sa se renunte la ea. hai sa ne punem si noi in locu alora care detin suprafete cu petrol ce credeti ca am face , am vota pentru motorul cu apa? sa fim seriosi! la petrol nu o sa se renunte niciodata atita timp cit se scot bani frumosi din el.
Postat 16 May 2005 - 08:06 AM
Afacerea cu apa e intr-adevar buna dar nu o sa mai mearga mult...nu stiu daca noi dar copii nostrii vor apuca o criza a petrolului care obligat fortat o sa faca marile firme auto sa scoata de la naftalina proiectele alea de motoare cu apa sau electrice cu super baterii...
Cat despre motorul asta cu apa are o chichita si de-aia nu e pus in practica - nu merge iarna ca ingheata apa.
Pacat ca stirea a fost data de Libertatea care numai un ziar de incredere nu poate fi numit
Cat despre motorul asta cu apa are o chichita si de-aia nu e pus in practica - nu merge iarna ca ingheata apa.
Pacat ca stirea a fost data de Libertatea care numai un ziar de incredere nu poate fi numit
Arata acest topic
Pagina 1 din 1