Cipric, la 08 May 2012 - 04:23 PM, a spus:
Din pacate ai dreptate, si afirmatia ta este adevarata pentru intreg spectrul de activitati legate de modelism fie ele statice sau rc. Apropo de asta, era intr-un ziar recent un sondaj din care rezulta ca 70% din romani prefera sa isi petreaca timpul liber la gratar. Asta spune multe despre nivelul de educatie si civilizatie al populatiei din momentul de fata ... Si nu cred ca banii sunt o problema pentru ca exista o gramada de oameni destul de instariti care nici macar nu stiu ce sa faca cu banii => gratar la maxim.
GRESIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu trebuie sa judeci asa ... fiecare e liber sa isi aleaga orice hobby doreste .. poate ca sunt destui care isi petrec timpul in biblioteca, sau bricoland circuite electronice, sau catarandu-se pe munte cu rucsacul plin de obiectivele de la camera foto , poate stau zi si noapte pe malul lacului la pescuit sportiv avand cele mai performante scule si momeli din domeniu, poate umbla bine echipati prin padure in intreceri de airsoft cu tactici, strategiesi orientare pe harti militare ,
poate merg la bazin la "innot" poate poate poate ...... aeromodelismul este pasiunea noastra ... destul de static si cu probleme pentru cervicala ( cu capu in sus armonios dat pe spate ) sau toxic cu nasul in miros de metanol ars si cu tigara in coltul gurii ... unii ar zice ca e mai sanatoasa o excurie cu bicicleta "off road " - mountain bike - pe carari de munte in Valea Stanii - Buzoieni ( cica e una din rezervatiile cu poluare zero )
Pian, chitara , tambal .... gurist , olarit , brodat , tricotat, bucatarie ( Master Sef )
ski, patinaj, footbal, oina, colectionat cutii de chibrituri, filatelist, numismat - tu te oprisi la aeromodelism ...
Si dupa toate astea nu strica si un gratar cu o bere rece .. poate doar daca esti sectant sau vegetarian
P.S.
aeromodelismul daca nu il faci cum trebuie iar la heli iti iei doar un biet coaxial din Carrefour sau chiar si de la un magazin specializat nu esti cu nimic mai breaz dacat nepotul meu care se joaca cu "masinute" de la Burago .. sau cu Lego
- ala chiar devine arta daca te fura valu si te ajuta vederea in spatiu !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 May 2012 - 09:07 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !