pai simplu, click pe triunghiul rosu cu semnul exclamarii in el, unde scrie reinit eprom in poza.pe urma trebuiesc refacute toate setarile.stiti ce valori sa puneti?
Ce bijuterie...
Sa revenim cu picioarele pe pamant.
Al meu Okto, in mod normal, este stabil. Asta si vreau. Dar daca este vant si il manevrez, un pic, nu mult, mai barbateste, se transforma intr-un pendul. Ca si cum ar fi agatat cu un fir. Singura diferenta este ca oscilatia nu-i in plan ci okto descrie un cerc. Dupa ce-l calmez din comenzi redevine pisoiul ascultator. Totul se petrece in HP si Caree Free. Nu stiu daca se intampla acelasi lucru si in alte situatii. Banuiesc, dar nu-s sigur, ca ar fi ceva la gain. Inainte de a incerca ceva, puteti sa-mi spuneti daca ati intalnit aceasta situatie?
Multa, multa bafta.
un test cu modulul ce permite zoom pe camera de luat vederi : https://www.mikrocon...7fa61ddbb1dcdf4
mentionez ca imaginea a fost stabilizata pe youtube ca la zoom mare apar ape cu tot steady shotul camerei.
Aceasta postare a fost editata de worms: 29 June 2012 - 05:37 PM
si filmul de test numarul doi. ca si concluzii trebuie sa ma invat sa operez si octo si zoom-ul in acelasi timp sau trebuie sa-mi iau un operator , se complica treaba :pardon: .
Initial am crezut ca bratele sunt din carbon dar apoi am realizat ca sunt acoperite cu termocontractil, totusi de ce le-ai imbracat pe toate?
Inca 2 intrebari, vad ca forma octocopterului este una patrata, sa inteleg ca este mai stabila decat cea de cerc sau mai fina la manevre? Si ce rol au tijele de carbon in forma de cerc puse intre brate, preiau din vibratii sau le tin la aceeasi distanta in caz ca ar oscila pe orizontala?
Oricum, frumoasa colectie... :drinks:
Aceasta postare a fost editata de jetix: 02 October 2012 - 12:03 PM
Initial am crezut ca bratele sunt din carbon dar apoi am realizat ca sunt acoperite cu termocontractil, totusi de ce le-ai imbracat pe toate?
Inca 2 intrebari, vad ca forma octocopterului este una patrata, sa inteleg ca este mai stabila decat cea de cerc sau mai fina la manevre? Si ce rol au tijele de carbon in forma de cerc puse intre brate, preiau din vibratii sau le tin la aceeasi distanta in caz ca ar oscila pe orizontala?
Oricum, frumoasa colectie... :rolleyes:
Termocontractilul este pentru estetica.Tija de carbon este de fapt tot teava aluminiu imbracata in termocontractil si este pentru rigidizarea frameu-lui.Forma patrata este mai eficienta la transport, intra mai bine in porbagaj.
Am dat din intamplare de acest film cu un decacopter iar la descriere este pus FC-ul la Mikrokopter ca fiind principalul vinovat. Cei care aveti acest controler stiti de aceasta posibilitate de a controla 10 motoare?
Am dat din intamplare de acest film cu un decacopter iar la descriere este pus FC-ul la Mikrokopter ca fiind principalul vinovat. Cei care aveti acest controler stiti de aceasta posibilitate de a controla 10 motoare?
Impresionant.
Cu toate acestea Mikrokopter nu comercializeaza varianta cu 10 motoare, care teoretic ar trebui sa fie mai stabila decat cea cu 8. Din ratiuni ce tin de costuri sau de cereri?
Impresionant.
Cu toate acestea Mikrokopter nu comercializeaza varianta cu 10 motoare, care teoretic ar trebui sa fie mai stabila decat cea cu 8. Din ratiuni ce tin de costuri sau de cereri?
nu cred ca cel cu 10 e cu mult mai stabil decat unul cu 8 motoare si apoi se pune problema reproiectarii power-board-ului,costuri mai mari generate de regulatoare mai multe, 10 brate,10 motoare .cel din film cred ca a fost realizat din teribilism sau pentru a arata ca se poate , fii sigur ca daca era cerere nemtii se miscau repede si ofereau la vanzare.
simtind pierderea masiva de teren in fata concurentei chineze, Holger &co au scos un upgrade hardware si anume un accelerometru de generatie mai noua, se pare si care merge montat doar pe placile revizie 2.1 si care va aparea default in versiunea de placa 2.2 .noul algoritm de calcul prezent incapand cu softul 0.90 lucreaza mult mai bine cu altitudinea, acum microkopter fiind pe picior de egalitate cu dji si zero-uav ca performante. https://www.mikrocon...7fa61ddbb1dcdf4
Aceasta postare a fost editata de worms: 29 April 2013 - 07:28 AM