Diesel, frana tata, frana! E clar ca omu' are o parere formata pe care nu vei reusi sa i-o schimbi pe forum si cu siguranta nu in valtoarea unui schimb de mistocareli si replici acide de ambele parti.
Ideea e ca acest concurs si cele viitoare organizate de MRT, sunt competitii private sustinute 110% din bani privati si munca, cel putin, la fel de privata, asadar, in aceste conditii, el, privatu' are dreptul sa impuna ce conditii vrea muschii lui privati. Acum, daca aceste conditii sunt bune sau rele, e discutabil si implica foarte mult si factorul subiectiv, ca ase e la noi pe meleagurile mioritei. In timp ce clubul cauta mijloace de atragere a unui nr cat mai mare de membri, cum altfel decat creand avantaje celor care cotizeaza cu, repet, cascaval, munca, timp, urda si alte branzeturi pt sustinerea activitatii (recunosc ca eu n-am mai facut-o de ceva timp, stau cam prost cu zerul), ceea ce mi se pare f normal si natural, cei din afara privesc aceste actiuni ca pe, sa zicem, un fel de discriminare negativa, nu d-aia pozitiva de care se bucura minoritatile din RO frecandu-se pe burta la umbra falnicei corectituni politice, ca tot vorbeati de ele, minoritatile etnice.
Asadar, eu cred ca, macar in preajma Sfintei Sarbatori de Pasti, ar fi bine ca toata lumea sa-si mai desumfle ouale, a.i. vocile clubului sa fie mai coerente si cursive in ceea ce priveste explicatiile si motivatiile unor decizii, ceea ce ar duce, poate, la atragerea unor membri noi, iar cei care ar dori sa intre in club sau, macar, sa participe la un concurs organizat de acesta, ar fi bine sa arunce un ochi si in afara povestirilor de noapte. Vor constata cu stupoare, sper, daca vor arunca un ochi pe lista de inscrisi, ca piloti experimentati si cu un oarecare renume s-au inscris la cel putin o clasa. De ce oare? Poate pt ca nu-i dracu' chiar atat de negru, ma gandesc...
@cobra: cand treci pe langa un magazin si vezi in vitrina produse care nu-ti plac, nu-mi spune ca intri si-i spui vanzatoarei ce produse de kkt are. Eu cred ca-ti vezi de drum pana la magazinul cu specialitati unguresti delicioase si-ti cumperi dupa pofta inimii. Deci, daca nu-ti place "magazinul" MRT sau oricare altul care are nevoie de venituri pt existenta si activitatea sa (intretinere pista, organizare concursuri, achizitionarea diferitelor ustensile, servicii, etc), am zis mai sus, vezi-ti frumos de drum si toata lumea e fericita: tu nu faci indigestie, iar magazinul nu se alege cu reclama proasta. Toata lumea-i fericita!
Moama cat am scris! Hai sarbatori Fericite!!!
Aceasta postare a fost editata de NiZ: 13 April 2012 - 11:19 PM