Modelism - RHC Forum: Concurs MRT 20-22 aprilie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

Concurs MRT 20-22 aprilie

#151 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 10 April 2012 - 08:38 PM

Vezi postareaUzzy, la 10 April 2012 - 07:28 PM, a spus:

auch! scuze, am citit pe sarite, merci de corectura :drinks:

Probabil ca SC-urile vor fi 4x4 la CN, ca altfel nu vad ce ar putea sa faca 2wd-urile in fata celor 4x4. Un fel de SC 4x4 Pro, iar noi cu cele 2wd ramanem la open si avem mai multe sanse de castig.
Fan Nokia.
0

#152 Useril este offline   Club MRT 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 141
  • Inregistrat: 12-March 12

Postat 10 April 2012 - 09:07 PM

Clasele de la concursul MRT din 7-8 iulie vor fi aceleasi cu cele de acum, apare in plus clasa SC-urilor ce trag in Campionat.
Cei ce nu doresc sa participe la nationale, pot participa la clasa open care ramane in continuare ca pana acum.
La nationale apare un cost suplimentar de 40 RON, taxa anuala catre FRMD, taxa de concurs fiind aceeasi ca la MRT, adica 50 RON, in schimb aveti sansa sa deveniti campion national.
Cine doreste, cine pofteste, se poate inscrie la noi fara taxa in acest an.
0

#153 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 11 April 2012 - 11:01 AM

Da, am priceput acum! Oricum intrebarea era plauzibila, chiar daca nu era cu referire la etapa asta (intentionez sa vin si la cea din 7-8 iulie) :yahoo:
Imi cer scuze inca odata, ca n-am fost atent la data - uuu mi-a iesit cu rima! :rofl:
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#154 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 11 April 2012 - 01:55 PM

Vezi postarealamav4, la 10 April 2012 - 08:38 PM, a spus:

Probabil ca SC-urile vor fi 4x4 la CN, ca altfel nu vad ce ar putea sa faca 2wd-urile in fata celor 4x4. Un fel de SC 4x4 Pro, iar noi cu cele 2wd ramanem la open si avem mai multe sanse de castig.

Stai linistit ca si 2wd fac treaba buna daca sunt pregatite bine .
Gandestete ca sunt construite special sa mearega 2 WD.
0

#155 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 12 April 2012 - 05:03 PM

Vezi postareaClub MRT, la 08 April 2012 - 08:33 PM, a spus:

Buggy 1/8 IC:

1. Constantinescu Catalin - XRAY 808
2. Petrus Radu Stefan - Kyosho MP9
3. Doru Trocan - XRAY transponder personal
4. Cladiu Prisecaru 1/8 IC Buggy, Hobao Hyper 8.5 PRO, Ninja/OS, Proline, 2.4 GHz
5. Bogdan Editoiu - Mugen Seiki MBX6
6. Supeala Florin - Kyosho

Truggy 1/8 IC:

1. Neagu Vlad - HB
2. Mihai Necrelescu - Xray XT8
3. Andrei Serediuc - Losi 8ight-T 2.0
4. Ostachi Florin - HB D8T
5. Bolocan George- Xray XT8
6. Nafornita Romulus-Xray XT8
7. Nafornita Valentin-Xray XT8
8. Catalin Matei 1/8 IC Truggy, Mugen MBX6T, Novarossi, Proline, 2.4 GHz, Proline
9. Cladiu Prisecaru 1/8 IC Truggy, Hobao Hyper ST, Ninja, Proline, 2.4 GHz
10.Iftinca Dragos-XRAY XT8
11.Petcu Dorel 1/8 IC Truggy Kyosho STRR, RB, Proline, 2,4 GHz
12.Mihai Achim 1/8 IC Truggy, Thunder ST 1 PRO, Novarossi, Proline 2.4 Ghz
13.Adrian Gherman 1/8 IC Truggy, Xray XT8 2.4 Ghz
14.Cristian Arhire- Mbx5t

Buggy 4WD:

1.Scurtu Sergiu ; ea B44.1 ; tekin 7.5 ; fara transponder ; 2,4 ; proline
2.Catalin Matei 1/10 Buggy electric, Team Durango DEX410, Novak, 2.4 GHz, Schumacher

Open Electric 1/10 :

1. Florin Supeala - Kyosho Ultima SC 2WD
2. Serban Mircea - Team Durango Short Course 1/10 - motor Lrp X12 - Esc Tekin RS - Roti LRP Kamikaze
3. Tudor Cristea - Kyosho DST 1/10
4. Cristian Enache - HPI Blitz
5. Iulian Ciulei - Kyosho Ultima SC, 2.4, motor brushed 20T, roti Kyosho, fara transponder
6. Nafornita Valentin -sc10
7. Radu Rambet - hpi e_firestorm 10 t stock
8. Adrian Gherman - Slash 4x4- velineon
9. Tudose Rares Stefan-Hpi E Firestorm 2wd 2.4ghz fara transponder.

Drift 1/10

1. Florin Supeala - KYOSHO TF5 - Ford GT
2. Tutui Constantin - 1/10 ONROAD DRIFT - yokomo - nissan gtr
3. Pancu Valentin -1/10 ONROAD DRIFT - Sprint 2 - Nissan 350Z
4. Constantinescu Vlad - 1/10 ONROAD DRIFT - Thunder Tiger - Nissan 350Z
5. Petrus Radu Stefan - 1/10 Carisma - Mercedes C DTM
6. Serban Mircea - 1/10 Xray T3 - Motor Novak - Esc Lrp Spx Stock Spec - Lexus

0

#156 Useril este offline   Marius Cobra 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 28-January 12

Postat 12 April 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaClub MRT, la 27 March 2012 - 04:00 PM, a spus:

Concursurile MRT sunt in principal organizate pentru sportivii clubului

La sfarsitul celor trei concursuri se va alcatui clasamentul general doar pentru pilotii MRT inscrisi la acestea si se va organiza o festivitate de premiere pentru primii trei.

Chiar ma gandeam sa ma inscriu dar cred ca o sa va las sa va dati intre voi ca sa nu fiti nevoiti sa puneti pe podium locurile 11, 12 si 13 ca sunt piloti MRT. Ar fi usor jenant. Sau sa scot suta de euro ca sa-mi asigur un loc la festivitatea de premiere? Foarte interesant, n-am mai vazut asa ceva.

Oricum am remarcat si "rapiditatea" cu care se intocmesc clasamentele si cu care se fac premierile, asta in cadrul campionatului 2011, ca nu suntem decat la jumatatea anului 2012, mai e timp.
0

#157 Useril este offline   Doru Trocan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 257
  • Inregistrat: 15-April 11

Postat 13 April 2012 - 05:14 AM

Cum sa scoti 100 euro? adica noi restul dam spaga sa ajungem pe podium?
- Motosport Racing Team -
0

#158 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2848
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 13 April 2012 - 07:19 AM

Vezi postareaMarius Cobra, la 12 April 2012 - 09:45 PM, a spus:

Chiar ma gandeam sa ma inscriu dar cred ca o sa va las sa va dati intre voi ca sa nu fiti nevoiti sa puneti pe podium locurile 11, 12 si 13 ca sunt piloti MRT. Ar fi usor jenant. Sau sa scot suta de euro ca sa-mi asigur un loc la festivitatea de premiere? Foarte interesant, n-am mai vazut asa ceva.

Oricum am remarcat si "rapiditatea" cu care se intocmesc clasamentele si cu care se fac premierile, asta in cadrul campionatului 2011, ca nu suntem decat la jumatatea anului 2012, mai e timp.

Daca nu ai citit tot, dupa ceea ce ai "citat" tu, te rog stai jos. Pentru azi ai 4. Pastreaza-ti suta de euro sau dute unde ti-o accepta. Ca noi dam si luam spaga intre noi, nu de la straini. Oricum nu stiu si nu inteleg despre ce vorbesti, dar pentru ca vin sarbatorile, mi-am promis ca nu voi vorbi urat... Nu am inteles cine esti, la cate concursuri MRT ai participat, cine ti-a cerut spaga tie, si cum adica au fost rapide premierile? Eu zic sa nu confunzi entintatile. Daca vorbesti doar pentru a face posturi intra la sectiunea tomberon sau la incepatori.

Semneaza astia care iti sugereaza sa iti pastrezi spaga, si sa nu denigrezi TU imaginea clubului in vreun fel, cand TU nu ai nici cea mai mica legatura cu clubul.
Iti multumim....NU!
0

#159 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 13 April 2012 - 07:24 AM

Daca vrei date exacte despre ceva anume este indeajuns sa le ceri.
Daca te crezi mai bun decat vreun pilot al clubului trebuie sa te inscrii la competitie si sa o si demonstrezi.
Eu zic ca nu se claseaza vreunul sub tine. Si daca vrei, poti la drift sa "provoci" pe cineva la battle!!!
Oricum, nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma supar pentru postarea asta. Astept replica.
0

#160 Useril este offline   Club MRT 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 08:42 AM

Vezi postareaMarius Cobra, la 12 April 2012 - 09:45 PM, a spus:

Tu chiar gandesti ca o cobra, speram cand o sa mai cresti sa gandesti mai cu grija si cu bun simt.
0

#161 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 13 April 2012 - 09:57 AM

@ Cobra
Vezi ca mai sunt niste thread-uri despre competitii.
Scrie la toate...

Dar DUPA ce PARTICIPI!!!!
Proud member of MRT Club
0

#162 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 13 April 2012 - 10:08 AM

Vezi postareacristake, la 13 April 2012 - 09:57 AM, a spus:

Dar DUPA ce PARTICIPI!!!!

Vrei sa isi strice masinuta ... pe care nu o are, sau vrei sa dea el bani ca sa il fraiereasca astia care fac blaturi???

Dar daca o sa vii la concurs sa imi spui sa il angajez pe asta doar pentru tine...
http://www.youtube.c...h?v=MgAogz4_rnU

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 13 April 2012 - 10:12 AM

0

#163 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 13 April 2012 - 10:23 AM

Ma incadrez pt locul 1 cu 150 euro? As putea sa mai plusez, asta doar cu conditia sa-mi dati cupa si diploma fara sa particip la concurs ca mi-e cam lene sa vin. :yahoo:
0

#164 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 13 April 2012 - 10:54 AM

Eu zic sa nu va mai cerati decat DUPA concurs.
Hai sa vedem cine vine si cine nu , avand in vedere ca sunt asa de putin concurenti cred ca am sanse sa ies pe locul 3 la Buggy electric doar daca particip. Asta ca astazi am reusit sa repar Xstr-ul :-)

Acum pe bune in loc sa ne certam nu este mai bine sa ne inscriem la concurs mai intaii ? Cam putini patricipanti.
Aveti un circuit super frumos , singurul din Bucuresti si tot nu se apreciaza asta ?

Si ca sa nu fiu offtopic cind ne putem antrena pe varianta finala ? pt ca nu vreau sa termin chiar pe ultimul loc macar penultimul si nu datorita masinutei ci al constantei , si cunoasterii circuitului .... am zis bine ?
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#165 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 11:11 AM

Vezi postarearama, la 13 April 2012 - 10:54 AM, a spus:

Si ca sa nu fiu offtopic cind ne putem antrena pe varianta finala ? pt ca nu vreau sa termin chiar pe ultimul loc macar penultimul si nu datorita masinutei ci al constantei , si cunoasterii circuitului .... am zis bine ?

Ce varianta finala ? Ce constanta ? Sunt mai greu de cap si nu inteleg ce ai vrut sa zici .
Fan Nokia.
0

#166 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 13 April 2012 - 11:13 AM

Dau de la mineeeeeeee, 300 euro. Nu stiu pentru ce ii dau , da ii dau sa ma aflu in treaba :yahoo:
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#167 Useril este offline   Marius Cobra 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 April 2012 - 01:03 PM

Vezi postareaDiesel, la 13 April 2012 - 07:19 AM, a spus:

Daca nu ai citit tot, dupa ceea ce ai "citat" tu, te rog stai jos. Pentru azi ai 4. Pastreaza-ti suta de euro sau dute unde ti-o accepta. Ca noi dam si luam spaga intre noi, nu de la straini. Oricum nu stiu si nu inteleg despre ce vorbesti, dar pentru ca vin sarbatorile, mi-am promis ca nu voi vorbi urat... Nu am inteles cine esti, la cate concursuri MRT ai participat, cine ti-a cerut spaga tie, si cum adica au fost rapide premierile? Eu zic sa nu confunzi entintatile. Daca vorbesti doar pentru a face posturi intra la sectiunea tomberon sau la incepatori.

Semneaza astia care iti sugereaza sa iti pastrezi spaga, si sa nu denigrezi TU imaginea clubului in vreun fel, cand TU nu ai nici cea mai mica legatura cu clubul.
Iti multumim....NU!

Ok, poate iau totusi un 4 cu felicitari macar. Vad ca te faci ca nu intelegi, ca stiu ca de fapt ai inteles, de la ceilalti nu am pretentii dar am vazut ca pe tine te duce capul.

Vezi postareaClub MRT, la 27 March 2012 - 04:00 PM, a spus:

Concursurile MRT sunt in principal organizate pentru sportivii clubului

La sfarsitul celor trei concursuri se va alcatui clasamentul general doar pentru pilotii MRT inscrisi la acestea si se va organiza o festivitate de premiere pentru primii trei.

Deci clasament si premiere doar pentru MRT. La asta ma refeream cand am zis de suta de euro, o dai esti membru ai loc in clasament, nu o dai nu existi.
Lamurirea de mai sus este data de utilizatorul Club mrt care inteleg ca este oficialul clubului. A, ca au mai venit unul si altul si au mai rastalmacit cum au vrut? Eu nu am vazut altceva scris de club mrt care sa spuna altceva decat mai sus. Cumva la clubul vostru toata lumea publica la gramada regulamentul si ca sa il afli trebuie sa citesti prima data ce a scris club mrt si pe urma pe rand explicatiile imbarligate ale fiecarui membru?

Scuza-mi ironia cu premierea "rapida", am vrut sa zic intr-un fel finutz ca de fapt premierea la campionat organizat de mrt anul trecut (open electric) a lipsit cu desavarsire si sa nu va grabiti ca poate mai aveti timp pana prin 2016 sa publicati un clasament si sa faceti premierea.

Si de entitati ce sa mai zic ca si autorc a facut ce stie el mai bine "uitand" in mod comvenabil de una din clase (adica mumu tuturor si va mai asteptam si la anu) si la altele clasamentul s-a facut pe puncte putine si dese nu pe multe si rare lasa ca mai vorbesti cu miez si-ti mai explica el mai multe.

Vezi postareabolocang, la 13 April 2012 - 11:13 AM, a spus:

Dau de la mineeeeeeee, 300 euro. Nu stiu pentru ce ii dau , da ii dau sa ma aflu in treaba :p

Lasa ca tu tot dai au ei grija
0

#168 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 01:25 PM

Vezi postareaMarius Cobra, la 13 April 2012 - 01:03 PM, a spus:

Deci clasament si premiere doar pentru MRT. La asta ma refeream cand am zis de suta de euro, o dai esti membru ai loc in clasament, nu o dai nu existi.
Lamurirea de mai sus este data de utilizatorul Club mrt care inteleg ca este oficialul clubului. A, ca au mai venit unul si altul si au mai rastalmacit cum au vrut? Eu nu am vazut altceva scris de club mrt care sa spuna altceva decat mai sus. Cumva la clubul vostru toata lumea publica la gramada regulamentul si ca sa il afli trebuie sa citesti prima data ce a scris club mrt si pe urma pe rand explicatiile imbarligate ale fiecarui membru?

Am purtat si eu discutia asta cu cei de la MRT si s-a ajuns la concluzia de mai jos:

Vezi postareaDiesel, la 28 March 2012 - 09:02 PM, a spus:

Of. Concursul va avea un clasament general cu toti participantii. Din acest clasament vor fi "extrasi" membrii MRT si se v-a constitui si un clasament al pilotilor clubului, care ii priveste doar pe acestia.

Probabil a fost o chesti de exprimare, care din punctul meu de vedere conteaza mai putin, ideea e ca in final va fi un clasament general cu toti participantii :p
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#169 Useril este offline   Marius Cobra 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 April 2012 - 01:41 PM

Da am vazut si eu asta stai linistit practic de la mrt vin 5, 6 membri si posteaza fiecare cum vrea bineinteles in feluri complet diferite si la sfarsitul anului o sa-ti zica pai normal ca nu intri in nici un clasament n-ai vazut ce a postat x sau y pe forum atunci, tu nu citesti forumul? practic daca postezi in 5 feluri diferite pe urma poti sa o intorci cum vrei sa zici ca de fapt diesel nu avea nici o treaba si nu era "vocea" oficiala a mrtului si a postat doar ca sa se afle in treaba, gen. eu vad ca e un user club mrt care a scris ce a scris si restul sunt doar discutii.
0

#170 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 01:48 PM

Tu il sustii pe mizzone si eu pe amandoi, aveti dreptate, sunt unele scapari ( din partea mea minore ) si hai sa zicem ca toata organizarea este nesatisfacatoare sau ce vrei tu sa zici, ei bine, daca nu ar mai fi nici o pista de masinute pe nicaieri si nici un concurs, deloc, atunci ar fi mai bine ?

Atunci ne-am da numai pe dealuri si coclauri pana ne-am plictisi, ar fi mai frumos asa ? Poate ca da la inceputul carierei aproape oricarui automodelist dar dupa aceea tot pista isi face simtita chemarea si daca nu ar exista nu ar fi placut.

Nu inteleg ce atatea discutii si contraziceri la automodelism, mai ceva ca intr-un parlament, va da de mancare masinutele sau ce ? Domne' deci daca vrei sa participi la un concurs vino de placere sa te simti bine daca nu stai acasa, nu te obliga nimeni sau vrei sa faci cariera din masinute si sa primesti salariu pentru ca te dai cu ele si vii la concursuri ?

Pentru mine numai faptul ca exista piste si se organizeaza concursuri in aceasta tara ( de rahat din partea mea ) mi se pare absolut fantastic, dar, se pare ca unii sunt nerecunoscatori pentru ceea ce li se ofera.
Fan Nokia.
0

#171 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 01:51 PM

Vezi postareaMarius Cobra, la 13 April 2012 - 01:41 PM, a spus:

diesel nu avea nici o treaba si nu era "vocea" oficiala a mrtului si a postat doar ca sa se afle in treaba,

Diesel este ''Vocea Romaniei'' :p A, nu, pardon, Crysty97 este, l-am vazut eu la televizor :drinks:
Fan Nokia.
0

#172 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 13 April 2012 - 02:39 PM

Vezi postareaMarius Cobra, la 13 April 2012 - 01:03 PM, a spus:

Ok, poate iau totusi un 4 cu felicitari macar. Vad ca te faci ca nu intelegi, ca stiu ca de fapt ai inteles, de la ceilalti nu am pretentii dar am vazut ca pe tine te duce capul.
Scuza-mi ironia cu premierea "rapida", am vrut sa zic intr-un fel finutz ca de fapt premierea la campionat organizat de mrt anul trecut (open electric) a lipsit cu desavarsire si sa nu va grabiti ca poate mai aveti timp pana prin 2016 sa publicati un clasament si sa faceti premierea.
Si de entitati ce sa mai zic ca si autorc a facut ce stie el mai bine "uitand" in mod comvenabil de una din clase (adica mumu tuturor si va mai asteptam si la anu) si la altele clasamentul s-a facut pe puncte putine si dese nu pe multe si rare lasa ca mai vorbesti cu miez si-ti mai explica el mai multe.
Lasa ca tu tot dai au ei grija

Nu ne cunoastem. Bun. Nu inteleg de ce esti frustrat? Ai participat la ceva si nu ti-a dat cineva ce ti-a promis? Cu atat mai mult, Clubul Motosport Racing Team?
Daca eu nu sunt "vocea" clubului, tu esti cumva vocea lui Miez sau al celor care sunt in masura sa critice cumva felul in care s-au desfasurat competitiile anul trecut? Si nu, Miez nu mi-a explicat nimic, si nici nu trebuie. Vezi ca nu esti bine informat... MRT la FIECARE sfarsit de etapa a dat cupe si diplome. Dar alea nu le punem la socoteala, pe tine te macina premierea de sfarsit de an...

Nu stiu cine esti, dar se vede ca esti "familiar" cu campionatele de anul trecut... nu ca ai si participat (sau cine stie). Vad ca iti place sa crezi ca ti se potriveste locul 4. E perfect, ti se potriveste ca o manusa si te comporti ca atare. Felicitarile nu le primesti, ca ceea ce faci si ai facut in cele 12 postari ale tale de pana acum, cel putin cu userul asta, este un comportament jalnic, nu de impatimit al automodelismului care vrea si are o contributie.

Ce sa faci tu cu clasamentele de anul trecut? Si de ce ti-as da tie sa citesti regulamentul clubului daca nu esti membru?
Probabil ca am sa iti mai scriu ca nu ma pot abtine, pana voi deslusi identitatea ta si scopul cu care incerci sa scoti tu cacatul la suprafata... ca sa inteleg de ce o faci!
0

#173 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 13 April 2012 - 03:40 PM

Ma refer la faptul ca dupa ce s-a arat pista a ramas nebatatorita .
Si pentru a fi in forma la concurs ma gandeam sa consum vo 10 pack-uri pe "noul" traseu.

BTW cred ca sunt singurul interesat de cehestia asta restul au suparari.
Oare ce este mai important ? Sa participi asa cum poti tu mai bine sau sa spam-uiesti forum-ul.
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#174 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 13 April 2012 - 03:48 PM

Vezi postarearama, la 13 April 2012 - 03:40 PM, a spus:

sa spam-uiesti forum-ul.

Nu, sa traiesti in trecut, prin altii, si sa spamuiesti forumul si mai ales topicele unde se vrea ceva bun si ceva 'miscare".
Pista o sa fie batatorita miercuri, 18.04.2012, cel tarziu joi. Dar pentru cei ce vor autoritate am sa rog sa scrie userul MRT Club aici sa nu cumva sa fie mai putin oficial.
0

#175 Useril este offline   Marius Cobra 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 April 2012 - 03:55 PM

Vezi postareaDiesel, la 13 April 2012 - 02:39 PM, a spus:

Ce sa faci tu cu clasamentele de anul trecut? Si de ce ti-as da tie sa citesti regulamentul clubului daca nu esti membru?

Exact, bine spus. Tineti clasamentele pentru voi si regulamentele pentru voi. De fapt poate o sa va dati tot intre voi si o sa va mirati de ce sunt cate doi trei inscrisi pe clasa si bozgorul aduna cate 60 de inscrieri la concursurile lui. Cel mai bun sfat pe care lam primit pana acum a fost hai la mures ca acolo e distractia :D si cand o sa vina masina de 1/10 asa o sa si fac.

Stai linistit n-am participat anul trecut dar am stat de vorba cu cativa care au participat tocmai ca sa stiu cum ma indrept anul asta vroiam inclusiv sa ma legitimez dar se pare ca nu e cazul si m-am lamurit si cum e cu organizarea. Nimeni nu e de vina toti organizatorii fac cea mai buna treaba si de fapt concurentii strica si sunt rauvoitori. Tocmai deaia am si scris si la miniz si aici ca sa vad reactiile si ele au fost pe masura totul e perfect la organizare daca ni se pare ceva putred in statul din Danemarca inseamna ca e vina noastra. Daca te uiti pe clasament o sa intelegi si care e problema cu miez ca esti baiat destept sau cel putin asa mi sa spus.
0

#176 Useril este offline   Club MRT 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 06:25 PM

Concursurile MRT sunt independente, nu e un campionat.
Am spus ca se premiaza la fiecare concurs, se face clasament general, ca nu e greu sa-l facem, dar nu se premiaza.
Din clasamentul general se extrage cel al pilotilor MRT pentru alcatuirea echipelor de anul viitor.
Si cu asta inchidem discutia.

Citeaza

Ma refer la faptul ca dupa ce s-a arat pista a ramas nebatatorita .
Si pentru a fi in forma la concurs ma gandeam sa consum vo 10 pack-uri pe "noul" traseu.

Nu s-a putut pana acum din motive obiective, saptamana viitoare se va batatori, oricum traseul va fi nou pentru toata lumea deoarece se vor modifica rampele de pamant si poate si cele de lemn.

Miercuri seara se inchid inscrierile pentru stabilirea programului si alcatuirea grupelor.

Multumim
0

#177 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2012 - 06:47 PM

Intrebare:

Daca in ziua concursului, sau vineri va ploua, si ma refer la ploaie ca lumea cu 3 stropi - balti, noroi mult etc. ce se intampla?
Nu de alta dar la cum arata prognoza...o sa fie cam trist :D
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#178 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 13 April 2012 - 06:53 PM

Vezi postareaMarius Cobra, la 13 April 2012 - 03:55 PM, a spus:

Exact, bine spus. Tineti clasamentele pentru voi si regulamentele pentru voi. De fapt poate o sa va dati tot intre voi si o sa va mirati de ce sunt cate doi trei inscrisi pe clasa si bozgorul aduna cate 60 de inscrieri la concursurile lui. Cel mai bun sfat pe care lam primit pana acum a fost hai la mures ca acolo e distractia :D si cand o sa vina masina de 1/10 asa o sa si fac.

Stai linistit n-am participat anul trecut dar am stat de vorba cu cativa care au participat tocmai ca sa stiu cum ma indrept anul asta vroiam inclusiv sa ma legitimez dar se pare ca nu e cazul si m-am lamurit si cum e cu organizarea. Nimeni nu e de vina toti organizatorii fac cea mai buna treaba si de fapt concurentii strica si sunt rauvoitori. Tocmai deaia am si scris si la miniz si aici ca sa vad reactiile si ele au fost pe masura totul e perfect la organizare daca ni se pare ceva putred in statul din Danemarca inseamna ca e vina noastra. Daca te uiti pe clasament o sa intelegi si care e problema cu miez ca esti baiat destept sau cel putin asa mi sa spus.

Da ce ti sa parut asa rau la ce a patit Miez?
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#179 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 13 April 2012 - 07:38 PM

Vezi postareaMarius Cobra, la 13 April 2012 - 03:55 PM, a spus:

bozgorul aduna cate 60 de inscrieri la concursurile lui. Cel mai bun sfat pe care lam primit pana acum a fost hai la mures ca acolo e distractia si cand o sa vina masina de 1/10 asa o sa si fac.
... vroiam inclusiv sa ma legitimez dar se pare ca nu e cazul si m-am lamurit si cum e cu organizarea.
... daca ni se pare ceva putred in statul din Danemarca inseamna ca e vina noastra.
Daca te uiti pe clasament o sa intelegi si care e problema cu miez ca esti baiat destept sau cel putin asa mi sa spus.

Sa inteleg ca ai o problema cu ungurii? Chiar ma gandeam cu de nu ai intrat tu sa faci praf si topicul ala. Acum mi-ai raspuns.. ti-ai lasat o portita. Nu stiu de la cine primesti sfaturi sau cine "iti" spune tie una alta, dar cu comportamentul asta de adolescent cosuros nu o sa te primeasca multi. Partea cu legitimarea, sa ma scuzi daca nu ne dorim sa faci parte din clubul asta. Esti liber sa mergi oriunde la alt club. Nu a scris/spus nimeni NICIODATA ca ar fi vina pilotilor la vreun eveniment. Dar tu nu ai de unde sa stii, din moment ce esti un simplu spectator. Am sa ma uit acum pe clasament de curiozitate si am sa iti raspund mai tarziu la capitolul asta, insa daca este vreo neregula mi se pare mai normal sa ridice problema cel in cauza, nu tu, care n-ai nici o treaba. Nu ti-as da sfaturi vreodata dar nu te mai lua dupa ce spune lumea... cel putin nu in ceea ce ma priveste.
0

#180 Useril este offline   Mischu LTB 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11

Postat 13 April 2012 - 08:05 PM

Vremea 20-22 Aprilie 2012 - sper sa sa fi gresit ei prognoza!!!

http://www.weather.c...cm_ite=CityPage
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

Raspuns rapid