Modelism - RHC Forum: HIGH FLY 2012 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

HIGH FLY 2012

#61 Useril este offline   too late? 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 27-April 12

Postat 21 May 2012 - 08:33 AM

:drinks: nenea, nenea...adica toate astea de-ti lasa fumigene in gura sunt si pentru public ?? ca eu deja nu mai inteleg nimic ?? ori se zboara, ori se mananca, ori se bea... :drinks:
0

#62 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 21 May 2012 - 10:24 AM

Vezi postareaflypol, la 21 May 2012 - 08:05 AM, a spus:

Raspuns @ Adyc.Reinviem apusul de soare dela Siria ? S-au cumparat doua ceaune pe trepied : unul Capritzele ,al-lalt mamaligutzele.S-au executat 40 platouri din lemn pentru mamaligutze si s-au cumparat blide(de plastic) si tacamuri( la fel).
Se taie lemn sanatos ,uscat,de fag,amestecat cu niste cedru (pentru arome ).Hiluxul are revizia la zi.Lada ? Esteeeeee!!!!
Si sa toarne cu grindina,si sa ajungem pe jos,si sa ajungem aburiti de JD,si sa ne trebuiasca pasaport,tot o facem!!!
Vine si Nea Gigi?

NU !

Daca domnul FlyPol tot aduce caprite ceaune si alea alea ... trebuie sa stie ca eu sunt un fel ... de Oaie Neagra .....
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#63 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 21 May 2012 - 04:57 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 21 May 2012 - 10:24 AM, a spus:

NU !

Daca domnul FlyPol tot aduce caprite ceaune si alea alea ... trebuie sa stie ca eu sunt un fel ... de Oaie Neagra .....

Iar bagam aluzii si lamentari ? nu vii pentru ca nu vrei sau n-ai timp nu ca nu te vrea cineva acolo.

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 21 May 2012 - 05:00 PM

DT
0

#64 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 21 May 2012 - 06:05 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 21 May 2012 - 10:24 AM, a spus:

NU !

Nea Gigi, culoarea si-o alege fiecare...

Vezi postareatoo late?, la 21 May 2012 - 08:33 AM, a spus:

:D nenea, nenea...adica toate astea de-ti lasa fumigene in gura sunt si pentru public ?? ca eu deja nu mai inteleg nimic ?? ori se zboara, ori se mananca, ori se bea... :drinks:

Mai intai se zboara...
0

#65 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 21 May 2012 - 06:17 PM

Intai se zboara,ca sa nu se creada ca au iesit manelistii la gratar( sau la tocana mocaneasca de capra ,cu ceapa ,ardei.usturoi si oarece afumatura plus "voodoo condimente") Nea Gigi ,hai macar pentru "voodoo......"
Bine ca zboara si....insectele !
0

#66 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 May 2012 - 07:19 PM

Vezi postareaZOD, la 21 May 2012 - 04:57 PM, a spus:

Iar bagam aluzii si lamentari ? nu vii pentru ca nu vrei sau n-ai timp nu ca nu te vrea cineva acolo.

nu sunt aluzii .. am rapus la intrebarea retorica a lui Flypol - si DA ai dreptate : nu vin pentru ca NU vreau sa vin .

Vezi postareaadyc, la 21 May 2012 - 06:05 PM, a spus:

Nea Gigi, culoarea si-o alege fiecare...
Mai intai se zboara...

La zugraveala DA ... oaia insa este insemnata de sef in culorile ......" clubului "

Vezi postareaflypol, la 21 May 2012 - 06:17 PM, a spus:

.................. Nea Gigi ,hai macar pentru "voodoo......"

Nuuuu te rog ! fara Voodoo ! .. ca s-ar putea sa ma concentrez pe ploi cu piatra cat bordura si fulgere cat ...... !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 May 2012 - 07:23 PM

0

#67 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 May 2012 - 07:25 PM

Mai glumim mai ne intepam dar oricum ... Distractie MAXIMAAAA va doresc !
0

#68 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 21 May 2012 - 07:41 PM

Vezi postareatoo late?, la 21 May 2012 - 08:33 AM, a spus:

:pardon: nenea, nenea...adica toate astea de-ti lasa fumigene in gura sunt si pentru public ?? ca eu deja nu mai inteleg nimic ?? ori se zboara, ori se mananca, ori se bea... :drinks:

HF nu este si nici nu o sa fie vreodata Rapa. vezi anii trecuti. pe primul loc este zburatul, dou.. fun-ul si trei... berea de cu seara, cu povesti modelistice.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#69 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 21 May 2012 - 09:59 PM

Eu am examene pe 28 si pe 5 si cel de pe 5 nu e greu deci ma pun sa repar Yak ul :excl:.
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#70 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 21 May 2012 - 10:11 PM

Vezi postareaCamilBM, la 21 May 2012 - 09:59 PM, a spus:

Eu am examene pe 28 si pe 5 si cel de pe 5 nu e greu deci ma pun sa repar Yak ul :excl:.

Baga-i mare cu reparatul,ca eu imi fac incalzirea la aratatorul de la mina dreapta...cu el apas declansatorul de la aparatul foto :D.
Cu vremea...ce se aude?Soare,voie buna si bere rece?

Aceasta postare a fost editata de Huffy: 21 May 2012 - 10:13 PM

Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#71 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 08:00 AM

Camil prietene,nu pierde vremea cu reparatii.Avem modele de zburat din toate clasele.Vezi la Terenuri de zbor,Aeroclubul Sanpetru ,ultimele postari. Glies 202 1,9m/30cmc 4T ,Edge540T 50cmc,Cap 232 45cmc,Hurricane 40cmc,toate reglate si apte de zbor.
0

#72 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 22 May 2012 - 08:27 AM

Vezi postareaflypol, la 22 May 2012 - 08:00 AM, a spus:

Camil prietene,nu pierde vremea cu reparatii.Avem modele de zburat din toate clasele.Vezi la Terenuri de zbor,Aeroclubul Sanpetru ,ultimele postari. Glies 202 1,9m/30cmc 4T ,Edge540T 50cmc,Cap 232 45cmc,Hurricane 40cmc,toate reglate si apte de zbor.

Nea Flypol, eu vreau neaparat sa vad in zbor acel Hurricane de la ESM, nu stiu cum faci dar vreau sa-l vad zburand .....
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#73 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 08:34 AM

Vezi postareaHuffy, la 21 May 2012 - 10:11 PM, a spus:

Baga-i mare cu reparatul,ca eu imi fac incalzirea la aratatorul de la mina dreapta...cu el apas declansatorul de la aparatul foto :pardon:.
Cu vremea...ce se aude?Soare,voie buna si bere rece?

De ce fara zbor ? Orice.. O sa ti se faca pofta si nu o sa ai la tine.
DT
0

#74 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 08:46 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 21 May 2012 - 07:19 PM, a spus:

nu sunt aluzii .. am rapus la intrebarea retorica a lui Flypol - si DA ai dreptate : nu vin pentru ca NU vreau sa vin .

Sunt aluzii.. eu nu ma ascund dupa deget.. e clar ca te dai lovit ca nu te vrem ceea ce nu e adevarat. Pt un domn la varsta ta victimizarea, lamentarile si mai ales aluziile astea de parca noi nu avem cap sa intelegem ce zici, nu iti fac bine la imagine. Nu ca aici ar fi vreun concurs de PR dar totusi.. De alfel certurile intre noi vin tot pe fondul aluziilor si gresesti enorm cand zici si faci ce faci. Tocmai spiritul de echipa , camaraderia prietenia si hobby-ul ne-au dus aproape si d'aia exista intalnirile astea si d'aia exista clubul de la Adunatii Copaceni. Tu nu faci decat sa negi fix ce vezi..

Asa cum ti-a raspuns si adi.. cu o aluzie eu ti-o zic direct. Te excluzi singur stimabile, tocmai cu atitudinea asta. Daca insisti sa nu apari la teren sau la HF si continui cu aluziile stupide este numai pierderea ta. Eu sub nicio forma nu inteleg cum vezi ca toti ne intelegem bine la club si tu incerci sa ne explici ca ne furam singuri caciula. Tot asa nu inteleg cum un modelist asa pasionat cum esti tu din incapatanare sau nu stiu exact din ce motiv renunta la un modelodrom cum e cel de la Adunati si la atmosfera frumoasa de acolo. La fel cum nu inteleg din nou de ce un domn cum esti tu se lamenteaza in public si renunta la a veni la HF ... pentru ce ? Stai linistit.. O cearta pe teme de principii e suportabila.. au fost altii care m-au amenintat cu bataia si au zburat langa mine la adunatii copaceni

Asa ca te rog... nu te mai lamenta nu mai baga aluzii... izolarea ta e numai dorinta ta si nu are de a face cu noi. Ca sa fie clar nu ti-a interzis nimeni sa vii la HF sau la Adunati.

Revenind in spiritul HF ... abia astept . Imi pare rau ca nu e gata MX-ul sa vin cu 2 avioane pe benzina cum am facut in fiecare an.. dar compensez cu funjetu.
DT
0

#75 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 10:06 AM

Vezi postareaZOD, la 22 May 2012 - 08:46 AM, a spus:

Sunt aluzii.. eu nu ma ascund dupa deget.. e clar ca te dai lovit ca nu te vrem ceea ce nu e adevarat. Pt un domn la varsta ta victimizarea, lamentarile si mai ales aluziile astea de parca noi nu avem cap sa intelegem ce zici, nu iti fac bine la imagine. Nu ca aici ar fi vreun concurs de PR dar totusi.. De alfel certurile intre noi vin tot pe fondul aluziilor si gresesti enorm cand zici si faci ce faci. Tocmai spiritul de echipa , camaraderia prietenia si hobby-ul ne-au dus aproape si d'aia exista intalnirile astea si d'aia exista clubul de la Adunatii Copaceni. Tu nu faci decat sa negi fix ce vezi..

Asa cum ti-a raspuns si adi.. cu o aluzie eu ti-o zic direct. Te excluzi singur stimabile, tocmai cu atitudinea asta. Daca insisti sa nu apari la teren sau la HF si continui cu aluziile stupide este numai pierderea ta. Eu sub nicio forma nu inteleg cum vezi ca toti ne intelegem bine la club si tu incerci sa ne explici ca ne furam singuri caciula. Tot asa nu inteleg cum un modelist asa pasionat cum esti tu din incapatanare sau nu stiu exact din ce motiv renunta la un modelodrom cum e cel de la Adunati si la atmosfera frumoasa de acolo. La fel cum nu inteleg din nou de ce un domn cum esti tu se lamenteaza in public si renunta la a veni la HF ... pentru ce ? Stai linistit.. O cearta pe teme de principii e suportabila.. au fost altii care m-au amenintat cu bataia si au zburat langa mine la adunatii copaceni

Asa ca te rog... nu te mai lamenta nu mai baga aluzii... izolarea ta e numai dorinta ta si nu are de a face cu noi. Ca sa fie clar nu ti-a interzis nimeni sa vii la HF sau la Adunati.

Revenind in spiritul HF ... abia astept . Imi pare rau ca nu e gata MX-ul sa vin cu 2 avioane pe benzina cum am facut in fiecare an.. dar compensez cu funjetu.

Salut ZOD !
Distractie maxima iti doresc si vreme frumoasa !

Despre modelodromul vostru .... eu nu mai fac parte din Dream Team de ceva vreme scriptic , cu gandul poate mai de mult .... desi am facut multe valuri si mi-am dorit poate cel mai tare sa avem un teren de zbor bun ( si pe Chitila cand tot ma agitam - Radu - Marinaru stie mai bine ... ) o sa vin pentru zbor ca la .. teatru, strand, sala de fitness etc .... pe baza de bilet ( taxa de zbor ) cand o sa am timp si chef sau poate doar pur si simplu in vizita ( cum am mai facut-o ) pentru a vedea sau intreba cate cava.

Noi doi nu putem sa ajungem la un rezultat comun deoarece privim din unghiuri diferite - tu din interiorul unui nucleu vechi de camarazi, prieteni ( dar aceeasi de ani de zile ) eu de pe margine , dintr-o pozitie sper neutra .

Asta nu inseamna ca nu te respect sau ca nu ne vom saluta daca ne vom intalni pe strada ( exclusa bataia desi am o colectie de sabii japoneze ascutite :pardon: ..... cred ca lucruri de genul asta se pot discuta dar nu pe forum - e chestie de bucatarie interna ( Master Sef ) altfel nu facem decat sa dam apa la moara altora care poate se amuza si intaresc ideea ca la Adunati sunt numai "smecheri" cu avioane scumpe si plini de fite cum bine incercai sa demontezi acest mit in alt post ....

Eu zic .. Pace sau Piua !
0

#76 Useril este offline   too late? 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 27-April 12

Postat 22 May 2012 - 10:27 AM

:pardon: deci cu slana la pachet...cu toate ca am auzit de ceva festinuri mioritice in anii trecuti...cat despre capre, cine stie... :drinks:
0

#77 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 11:07 AM

Vezi postareatoo late?, la 22 May 2012 - 10:27 AM, a spus:

:pardon: deci cu slana la pachet...cu toate ca am auzit de ceva festinuri mioritice in anii trecuti...cat despre capre, cine stie... :drinks:

0

#78 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 11:15 AM

Eu nu am avioane scumpe ci pline de fite si as merge la Copaceni ,daca as putea ,in fiecare sfarsit de saptamana.Fac crize de nervi daca cineva se mai indopieste de tocana de capra ! Vor fi ,cred ,vreo 35 de portii.Si ca sa ne amintim(eu sigur) ca ne tragem din vanatori ,cultivatori si oieri, voi face si mamaliga cu branza si smantana ca la Baraolt,cum n-ati mancat de cand va facut mama dumneavoastra aeromodelisti.Popota free,vinei si sambata!
Nu sa ne imbuibam;hrana la comun este varf de socializare la romani si canadieni,si thailandezi,si la vanutumeni.........!
Teo, Hawkerul va fi prezent si va zbura; azi reglez motorul cel nou.
0

#79 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 22 May 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaZOD, la 22 May 2012 - 08:46 AM, a spus:

De ce nu e gata? Iti lipseste ceva?
flying is my life...
0

#80 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 07:13 AM

Vezi postareaSILVIU66, la 22 May 2012 - 03:34 PM, a spus:

De ce nu e gata? Iti lipseste ceva?

Nu ii lipseste nimic. Dar nu vin la HF cu un avion la care nu s-a uscat lipiciu pe el cu motorul nerodat . Lucrurile trebuie luate incet incet cu rabdare.
DT
0

#81 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 07:41 AM

@ZOD. Ca sa vezi ca sunt un "pretenar de treaba" si ca sa nu te superi ca nu-ti e gata "fiara noua",in timp ce eu frec la mamaliga,poti sa te ocupi sa zbori Hawker Hurricanu.Te asista Teo !
0

#82 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 09:25 AM

Vezi postareaflypol, la 23 May 2012 - 07:41 AM, a spus:

@ZOD. Ca sa vezi ca sunt un "pretenar de treaba" si ca sa nu te superi ca nu-ti e gata "fiara noua",in timp ce eu frec la mamaliga,poti sa te ocupi sa zbori Hawker Hurricanu.Te asista Teo !

:lol:

Mamaliga e simpla ? Pui si 2-3 cartofi sa fie mai "rotunda" . Arunci si o mana de chimen acolo ca sa fie cu poveste ? Si sunt sigur , dar sigur sigur ca langa mamaliga si langa tocanita (fara cartofi bineinteles ) merge o bucata de branza de burduf ... Si nu tampenii in coaja de copac , iute care sa iti faca gura punga. Una gustoasa si cremoasa care sa mearga cu carnea aia din tocanita. Si daca toti faci tocanita arunci te rog la sfarsit si o mana de verdeata peste sa ii dea un pic de prospetime . Pun pariu ca langa merge un vin rosu as zice , cate un pahar asa ...si daca arunci jumate de sticla si in tocanita aia .... dar acolo nu ma bag ca e reteta ta. :D . O lingura de smantana e acceptabil sa pun peste tocanita sau pui tu dinainte ?

Eu o sa imi aduc farfurie normala si furculita normala..mancarea e o placere pe care nimeni nu ar trebui sa si-o refuze si ca atare sa ma chinui cu o farfurie de plastic si sa alerg mancarea prin ea strica toata placerea.

Merci mult pentru oferta de zbor oricat de tentant ar fi incerc sa imi mentin regula numaru 10 : Zboara doar avioanele tale.

Avem la micul dejun un Telink pe la pranz un yak dupa amiaza un hurricane si seara tocanita si un zbor de seara cu zagi ala al meu cu urechile ca Mickey Mouse . Suna ca un plan bun.
DT
0

#83 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 23 May 2012 - 09:34 AM

Vezi postareaflypol, la 23 May 2012 - 07:41 AM, a spus:

scuze dar eu nu pot asista pe nimeni la zbor decat cu privitul caci eu sunt varza la zburat (eu nu am curaj sa le zbor pe ale mele), eu sunt interesat de acel semi-scale sa vad cum se comporta un warbird, la decolare, zbor si mai ales la aterizare ..... oricum multumesc de intentie.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#84 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 23 May 2012 - 10:23 AM

Vezi postareaZOD, la 23 May 2012 - 09:25 AM, a spus:

:lol:

Mamaliga e simpla ? Pui si 2-3 cartofi sa fie mai "rotunda" . Arunci si o mana de chimen acolo ca sa fie cu poveste ? Si sunt sigur , dar sigur sigur ca langa mamaliga si langa tocanita (fara cartofi bineinteles ) merge o bucata de branza de burduf ... Si nu tampenii in coaja de copac , iute care sa iti faca gura punga. Una gustoasa si cremoasa care sa mearga cu carnea aia din tocanita. Si daca toti faci tocanita arunci te rog la sfarsit si o mana de verdeata peste sa ii dea un pic de prospetime . Pun pariu ca langa merge un vin rosu as zice , cate un pahar asa ...si daca arunci jumate de sticla si in tocanita aia .... dar acolo nu ma bag ca e reteta ta. :D . O lingura de smantana e acceptabil sa pun peste tocanita sau pui tu dinainte ?

Eu o sa imi aduc farfurie normala si furculita normala..mancarea e o placere pe care nimeni nu ar trebui sa si-o refuze si ca atare sa ma chinui cu o farfurie de plastic si sa alerg mancarea prin ea strica toata placerea.

Merci mult pentru oferta de zbor oricat de tentant ar fi incerc sa imi mentin regula numaru 10 : Zboara doar avioanele tale.

Avem la micul dejun un Telink pe la pranz un yak dupa amiaza un hurricane si seara tocanita si un zbor de seara cu zagi ala al meu cu urechile ca Mickey Mouse . Suna ca un plan bun.

Fiti-ar povestea de ras ca n-am mancat nimic dimineata si salivez ca un tampit in fata monitorului.. :)
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#85 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 12:10 PM

Vezi postareaMaverick, la 23 May 2012 - 10:23 AM, a spus:

Fiti-ar povestea de ras ca n-am mancat nimic dimineata si salivez ca un tampit in fata monitorului.. :)

:)

Io astept sa zbor acolo.. imi e dor de aerul ala tare de mirosul ierbii de acolo ..mi-a cam ajuns arsita si uscaciunea din sud.
DT
0

#86 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 23 May 2012 - 01:01 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 23 May 2012 - 09:34 AM, a spus:

scuze dar eu nu pot asista pe nimeni la zbor decat cu privitul caci eu sunt varza la zburat (eu nu am curaj sa le zbor pe ale mele), eu sunt interesat de acel semi-scale sa vad cum se comporta un warbird, la decolare, zbor si mai ales la aterizare ..... oricum multumesc de intentie.

Noa bine atunci il zbor io atunci.

@flypol sper ca nu mai e greu de coada ca anu trecut :)
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#87 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 23 May 2012 - 01:17 PM

Vezi postareaCamilBM, la 23 May 2012 - 01:01 PM, a spus:

Noa bine atunci il zbor io atunci.

Sint curios cat timp mai tre sa treaca pana sa ajungi si tu sa-impui si sa respecti regula no.10 :-)
www.redsky.ro
0

#88 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 02:02 PM

Vezi postareaRed Sky, la 23 May 2012 - 01:17 PM, a spus:

Sint curios cat timp mai tre sa treaca pana sa ajungi si tu sa-impui si sa respecti regula no.10 :-)

Nu se lasa asta micu asa usor .
DT
0

#89 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 23 May 2012 - 08:33 PM

pai de, astia mici au curaj... nu ca noi astia "mai batrani".

baaa, ca tare imi e dor de o sueta la lumina becului cu voi... hai, sa treaca ,mai repede timpul si vreme buna de zburat sa avem.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_1831_resize.JPG
  • Imagine atasata: 22dbbe1859908f7fa69511abef55c0c1.jpg
  • Imagine atasata: 540f927602e0b9411d3efaa922b2a356.jpg
  • Imagine atasata: 563bde585469c4fb782a9b77aabdab44.jpg
  • Imagine atasata: 3281000c4befc2f5790e2e7dbc5b9177.jpg

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 23 May 2012 - 08:34 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#90 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 24 May 2012 - 05:52 AM

Vezi postareaALLEN, la 23 May 2012 - 08:33 PM, a spus:

pai de, astia mici au curaj... nu ca noi astia "mai batrani".

baaa, ca tare imi e dor de o sueta la lumina becului cu voi... hai, sa treaca ,mai repede timpul si vreme buna de zburat sa avem.

Revazand pozele din anii anteriori nu am cum sa ma abtin de la comentarii... de zburat voi zbura cu oarece avioane le am pe stoc, de mancat vom manca ce vom prepara cu multa daruire si pricepere asa cum s-a mentionat in posturile de mai sus de catre cei mai priceputi maestrii in ale bucatelor insa, vreau sa punctez ca "MARADONA de la COPACENI" este in plina forma si va marca {indiferent de poarta) cel putin 3 goluri.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro