a trecut ceva timp de cand nu s a mai vb de jabo1 a mea. fosta :D . se pare ca ei i se facuse dor de mine binenteles fortata de un pescar cu doua maini stangi. daca stiam nu o mai instrainam. in fine. sa trecem la ce s a povestit ca s a intamplat cu ea. :
"ca orice pescar care ajunge pe balta a pus nada si forfatul in cuva si a trimis o pe apa.binenteles ca pe un timp neprielnic dar nua sta este problema lui jabo care este invatata cu vreme rea si valuri mari. cand a dus o la destinatie ce i sa parut omului ca este prea aproape de stuf si a dat cu spatele vre o 2 metri. binenteles ca firul sa infasurat in jurul axului elicei si s a terminat excursia . omul s a speriat si a adus barcuta la mal tragand din lanseta prea repede si fara sa gandeasca , ca valul facut ajunge la gaura de sub cuva . gaura de sub cuva care are rolul de a face legatura intre cuva si servo.tragand el repede sperand sa mai si planteze ajunde cu barcuta aproape de mal si hoppp!!! cand s a oprit din mulinat a disparut si barcuta :)). si uite asa a mai ajuns fosta mea partenera de pescuit la din nou la mine ;). am desfacut o complet toata, am pus piesele la uscat , toate bune mai putin receptorul de la radiocomanda.
simtomele sunt : servourile la comanda se misca foarte putin (cursa scurta) iar motorul nu are turatie decat la jumatate.
stie cineva cum sa r putea remedia inafara de a cumpara alt receptor?
Picture 181 (Large).jpg (99.26K)
Number of downloads: 37
Picture 182 (Large).jpg (108.27K)
Number of downloads: 36
dupa cum arata radiocomanda se poate sa fie si de la ea problema. mansa din stanga merge greu iar si cred ca a facut ceva baita si ea pt ca in ziua cu pricina a batut vantul si a plouat tare. asta a fost sambata trecuta parca .
daca stie cineva ce si cum va rog scrieti mi
si daca tot a ajuns mititica la mine am mai pus cate ceva pe ea : cateva leduri in plus , am taiat cuva si o sai pun pe spatele cuvei o folie oglinda care atunci cand va fi ridicata cuva ledul din spate sa reflecte in oglinda iar din oblinda sa bata in barcuta luminand o
Picture 179 (Large).jpg (81.11K)
Number of downloads: 33
Picture 180 (Large).jpg (82.18K)
Number of downloads: 37
stima