dan1972, la 06 May 2012 - 01:33 AM, a spus:
@ lipitorul - Ma simt vizat de cele scrise de tine si voi ridica manusa... :clapping:
Cu toate ca realizez ca sunt un pic deplasat(sau poate mai mult) si ca discutia asta nu-si are nici rostul si nici logica, voi incerca sa restabilesc niste adevaruri istorice:
Citeaza
Nu inteleg de ce ne critici pe noi cei care nu am putut ajunge la RR 2012...
Asa cum a spus un confrate intr-un post anterior prezenta la RR nu este obligatorie. Nu am criticat pe cei ce nu au participat, nu stiu daca ai observat, ai fost SINGURUL care nu a participat dar a comentat negativ. Depaseste nivelul meu de intelegere cum poti aprecia un eveniment de tipul RR, care inseamna 101% atmosfera (incepand cu mirosul ierbii, sforaiturile ce se auzeau de prin corturi, cantecul de noapte al privighetorilor, bucuria revederii cu impatimitii aeromodelelor, zambetul oamenilor, admiratia fata de un model deosebit si terminand cu glumele Marinarului), dupa niste filmulete de amator. #Doua capre mestecand pelicula pe platoul de filmare: -Cum ti se pare filmul? -Mai slab decat cartea#
Citeaza
Si in legatura cu pista mai mult ocupata...Si in legatura cu zborul haotic...fiecare cum il taie capul si pe unde il taie capul...Si in legatura cu manelele care s-au mai auzit prin anumite zone...
Strict ceea ce am vazut/auzit eu , precizez ca am fost acolo de vineri noaptea pana luni la pranz, nu am vazut NICIODATA pista ocupata integral si nici zbor haotic, nu am auzit nici o singura manea. Nu infirm existenta lor, dar eu nu am vazut/auzit.
Citeaza
Eu unul nu as zbura intr-un loc unde exact cand am nevoie sa aterizez modelul, pt. ca mi s-a terminat acumulatorul, gasesc pista ocupata si trebuie sa-mi trantesc modelul prin cine stie ce boschet...
Dupa aprecierea mea(poate eronata), pista tunsa regulamentar are dimensiunea de 4000 mp, iar cea adiacenta, perfect practicabila, 20000 mp. Pentru 5-6 modele ce s-au aflat in mod exceptional in aer in acelasi timp, mi se pare o suprafata foarte generoasa. Asta exceptand pista pentru planoare care are muuuulte hectare. Precizez ca au fost perioade de ordinul orelor in care nu s-a zburat deloc sau a fost in aer doar un singur model.
Citeaza
Nu am spus nimic de rau despre organizatori !!!....Nu am gandit nici o secunda ca organizarea ar fi fost deficitara
Eiiii, tocmai aici este problema si acesta este motivul pentru care am reactionat la aceste critici. In momentul in care vorbesti de haos, dezorganizare, lipsa regulilor te adresezi vrand-nevrand organizatorului. Iar atat timp cat nu ai fost acolo NICIODATA, atat timp cat nu ai nici experienta modelistica, nici cea organizatorica, nici prestanta, nici bunul simt ale organizatorului, NU AI DREPTUL MORAL DE A CRITICA!!! Dupa ce oamenii si-au cheltuit banii, si-au spart creierii, si-au tocit nervii, au depus munca fizica si mult, mult suflet sa iasa cat mai bine posibil, este inadmisibil sa vina unul care nici macar nu a fost acolo, sa-si dea cu parerea, sa critice si sa dea sfaturi!!! Este asa de greu de inteles?
Citeaza
Consider ca partea de sonorizare a fost super-OK si e mult mai bine asa, decat sa auzi 1000 de genuri de muzica din 1000 de masini...
Sigur ca partea de sonorizare a fost super-OK, pentru ca daca ai fi fost acolo ai fi observat ca a lipsit cu desavarsire! Sonorizarea a fost folosita strict pentru concursul de karaoke si pentru anuntarea castigatorilor diverselor concursuri si tombole. Nu a fost folosita pentru muzica ambientala.
Citeaza
In pus cantarile de seara au fost super !!!
Eu nu am fost multumit de organizarea cantarii, sper ca data viitoare va fi mai bine, dar aici vina o impart frateste cu Shogi(90% el, 10% eu). Ca sa nu mai spun ca am observat PE FILMARI ca am ragit ca un magar si am falsat ca un surd...
Citeaza
...Nu am criticat decat absentza regulilor de zbor...
#Doua babe discutand la colt de strada: -Draga, ce pacat ca nu ai cancer! Stiu un medicament asa de bun...#